(van onze ‘(ON)-Leefbare- PvdA- Untergang’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-#GR2018:AT5 wil geen discussie waar de vonken van afspringen inzake het Salafisme tussen Brown en DENK, SGP en/of Nanninga(Video). Halsema moet Van der Laan puin ruimen: ‘El Tawheed & CIA-Moskee’ ‘IS-Uitzendbureau(Video).

De politieker radicale Fraude- Islam heeft tentakels tot in de afdeling radicalisering van de gemeente Rotterdam van de PvdA Burgemeester Aboutaleb. Klokkenluiders trekken aan de bel en worden ontslagen of met de dood bedreigd: ’Er zitten Salafisten ‘Satanisten ‘gesponsord door ‘Saoedi Arabië& CIA ‘in het corrupte Stadhuis van Aboutaleb net als in Onleefbaar Amsterdam van “Deep State”-GroenLinks Burgemeester Halsema(Video) en de voormalige misdadige Wethouders de Monsters ‘Mega-Fraudeur-Asscher’ en ‘D66- Expats-Yuppie Ollongren’(Video) en de PvdA ‘Islam- Fraude King Van der Laan'(Video).

Aboutaleb bij Buitenhof: Criminaliteit aanpakken, maar zwijgt over zijn zus die Blinden beroofd(Video).

 

Aangifte wegens ‘Johnny de Mol-verkrachting’ tegen ‘Islam-Fraude-adviseur Tarig’ van Burgmeester Aboutaleb (on)-leefbaar Rotterdam(Video).

De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher en Ollongren(Video)Tweede Kamer debat Terrorisme: ‘Iedereen leeft hier in zijn eigen armoedige ‘Terror-wereldje’ van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ ‘(Video).

‘Veelvraat Tanya Hoogwerf’,corrupt gemeenteraadslid voor (on)-Leefbaar Rotterdam, vindt het terecht ’onbestaanbaar’ dat orthodoxe moslims als de ‘verwarde-Baardmannen-Ahmed Harika& Alia Azzouzi’ prominente 100 gesubsidieerde vet betaalde functies bekleden op het ‘Doofpot-dossier-radicalisering’ onderleiding van de PvdA radicale ‘Salafist-Burgemeester Aboutaleb’.  ‘Tanya Hoogwerf’ (42?lijkt wel 60) is de ‘NSB-aanvoerder’ van (On)-Leefbaar Rotterdam van ‘Aso-Joost Eerdmans ‘(Video) in de ‘NSB-strijd ‘tegen de ‘Islamisering’ en het treiteren en uitbuiten van de armen,zieken en bejaarden met o.a.de zinloze en onmenselijke vernederende werkloze projecten.Ze stond nummer twee op de kieslijst van de ‘Straf de armen partij’, die bij de lokale verkiezingen in ‘Onleefbaar-Rotterdam’ van de bij ons al jaren bekend staande PvdA “Uncle Tom”-Aboutaleb en zijn zuster de ‘Dief van de Blinden’, maar nu blijkt hij ook stiekem een ‘Islam–Fraude-King te zijn net als Van der Laan. Als woordvoerder  beroepsleugenaar (geen)integratie en ‘Pluk de armen kaal’ staat ze bekend om haar bijtende selectieve Haat zaai-kritiek tegen de Islam, maar niet tegen de ‘‘Mannen in Zwart-pak uit de middeleeuwen van de SGP’ en de’ Incest-Bijbelbelt-CU ‘. Dat ‘dr. Goebbels-geluid’ moet ook voorkomen dat domme, maar vooral terecht angstige (on)-Leefbaar-stemmers kiezen voor de concurrent, de Rotterdamse PVV.Ze diende een (kansloze)motie van treurnis in tegen PvdA-‘SalafistBurgemeester&Fraude-Islam King –Aboutaleb’ die alle vrome Godsdienstwaanzinnige ‘moslims’ en zichzelf ‘een beetje een ‘Masstamoordendende -Saoedi Arabische Salafist ‘noemde. Ze is voor etnisch profileren net als de VVD ‘Aasgier-Racist Stef Blok’(video) en fouilleren op kleur van de Laagste Klasse, omdat de  corrupte ‘Vingerpolitie’ van de CDA Minister ‘Gestapo -Generaal Grapperhaus’(Video) zo „de beste slagingskans” zou hebben om de Laagste klasse te onderdrukken.Van de Bankier-&VVD-Gangster(video), de Ratten in pak heeft de Bolle ‘Veelvraat-Hoogwerf’ net als haar Amsterdamse  Haatzaai-partij genoot de ‘Veelvraat Nanninga’  nog nooit gehoord. Is zij nu zo dom? Of werkt zij gewoon voor de Heersende Klasse om verdeel en heers te zaaien, zodat de ‘Killer-Elite’ kan doorgaan met het leeg roven van de dom gehouden massa.Toen het (gekleurde) corrupte ‘PvdA-Hoertjes-raadslid Peggy Wijntuin’ haar racisme hekelde, noemde Hoogwerf haar in de raad „mevrouw- Zwarte Piet- Simons”, naar Sylvana Simons.’

‘Admiraal Bontes-kabinet-plan’ gelanceerd: militairen of politie naar rampplek KL4103/MH17(Video).

(On)-Leefbaar Aboutaleb’ sluit ‘Islam’-Baardman-Groepsaanranding-Club’ Rotterdam pas na minimaal 11 aanrandingen(Video).
Veelvraat Hoogwerf„Ik ben geen wel  racist, xenofoob, fascist, demagoog, polariseerder of stigmatiseerder”, bralt ze in de ‘NATO-NRC’ van de Hoofdredacteur Vandermeersch(Video). Ze ziet zichzelf als een (NSB)-pragmaticus die opkomt voor vrijheden van haar zelf en haar Top leden van de partij( en de Heersende plunder de armen kaal- Klasse). Voor haar domme en veel gevallen terecht angstige racistische xenofoob en fascistische kaalgeplukte achterban in de Volksbuurten waar de ‘Killer-Elite’ met hun politieke lakeien ‘Taxfree-Shell-Rutte &Co’ alle ‘Islam-Vluchtelingen’ dumpt is ze een Held die strijdt voor ‘NSB-Nederland’, vrouwenrechten en meedogenloze  ‘VVD-ondernemers’. Critici vinden haar een „gillende NSB-keukenmeid die achter elke boom een moslimterrorist ziet”, zoals de lafbek auteur Mark Hoogstad het in een ‘Bral-boek’ over de Rotterdamse (corrupte)politiek omschrijft. Mark Hoogstad (1970) was jarenlang de belangrijkste  politiek ‘Nep en Fop verslaggever’ in Rotterdam van de Heersende Klasse. Eerst voor het ‘NATO-NRC Handelsblad’, tot hij in 2012 de overstap maakte naar het reactionaire AD Rotterdams Dagblad. In juni maakte hij bekend daar na 4,5 jaar gedwongen te vertrekken en was hij doodsbang om in de ‘Bijstand-Hel’ van Onleefbaar Rotterdam terecht te komen. Sindsdien schrijft hij als mislukte freelancer onder meer voor het ‘Godsdienstwaanzinnige-CU&SGP-dagblad Trouw’,dat o.a. de trouwste aanhanger is van ‘Taxfree-Graai King Willem’ en de ‘Christelijke-Pedo-God (Video). ‘Veelvraat-Hoogwerf’ heeft landelijke ambities en altijd honger. Met de ‘Neo-Nazi-Kaalkoppen-splinterpartij  ‘Voor-(dom en angstig )-Nederland’ (VNL) van ‘Führer Jan Roos’ aka “Dood aan de Bijstandsgerechtigden” probeerde ze vorig jaar vergeefs in de Tweede Kamer te komen. ‘Veelvraat-Hoogwerf’ bleef steken op 2.185 voorkeursstemmen: niet veel, maar wel meer dan ex-PVV’ers ‘Kaalkop-Joram van Klaveren’ en ex corrupte politieman ‘Admiraal Louis Bontes’ kregen.

Naaktfoto #Baudet leidt tot hysterie(Video) en als Johnny naakt zijn ‘Potloodje’ vent en  Estelle Cruyff aanrand by RTL- (geestelijke gestoorde)-Johnny Go’s Wild nul reacties.

Nu zou ze voor Forum voor (geen)Democratie gaan, want ze  net als Demente ‘Gay Guy-Hiddink’(Video) helemaal weg van de naakte ‘Boy Baudet’ en haar Amsterdamse Veelvraat collega Nanninga(Video) aka “De Dobbernegers”. De PVV vindt ze zogenaamd irreëel, maar de werkelijkheid is dat Wilders haar niet zag zitten met haar ‘dikke-Veelvraat-naad’ in de voor het merendeel corrupt en laffe Tweede Kamer CDA,D66, PvdA, VVD, GroenLinks, CU en SGP.

Hollandse delegatie van King Willem met zijn ‘Huismarokkaan Aboutaleb’  uitgejouwd voorNazi en Maffia op Catwalks Bilderberg2016. NOS geschokt(Video).

Corrupte Top-Politie Rotterdam van Mocro-‘Sheriff Aboutaleb’ trok allochtonen voor(Video).
Momenteel heeft ze geen vaste relatie en dat is wel te begrijpen .„Ze is 24 uur per dag met Haat zaai  en Straf de arme werk misdaden bezig en moet daarvoor vaak buiten de deur eten altijd forse porties bij McDonald’s ”, zegt (on)-Leefbaar-collega ‘NSB-er Ingeborg Hoogveld’. Haar moeder domme, racistische Ans( ook(on)- Leefbaar partij lid)  denkt dat  normale mannen „een beetje bang” van haar zijn. „Ze is 1,82 meter en behoorlijk fors. Ze draagt hakken. Er komt wat binnen stampen als een agressieve nijlpaard.”

Opmerking: Deze week uitvoerig aandacht in “Zomerse Overpijzingen /Salto TV”(Video)voor DENK en hun ‘Nep en fop-Advocatenkantoor -DENK- niet-na’ van’ Peter R. de Vries& Zoon ‘Domme Royce’(video) op een straat manier zoals u dat nergens ander ziet!