(van onze Wie neukt Wie privé redactie)

AMSTERDAM—NOIR-Peter R. de Vries ‘Media-Pooier’& ’Domme Royce-advocaat’ van ‘DENK niet-na vallen door de mand(Video).
Vanavond beslaat Peter R. de Vries & zoon ‘Domme Royce even bij ‘RTL-Riool -Boulevard’ niet nu zij het DENK kort geding hebben verloren. De ‘Ratten-Cameraploeg’ van ‘RTL-Riool- Boulevard’ stond al bij de Rechtbank  om Peter R. de Vries&zoon Royce de Hemel in te prijzen als beste advocaat van de Wereld,maar vertrok als een Rat in Levensgevaar het riool in toen bekend werd dat de Rechter de vloer aanveegde met de  ‘DENKniet-na’ partij en hun ‘Denk niet-na advocaat- Domme Royce’ de Vries. Ook de ‘NSB-Telegraaf’ (Video)vergeet even voor het gemak de naam van de advocaat van DENK te vermelden. De geluidsopnames die de Staats-omroep BNNVARA in het geniep (het handelsmerk van de Lafaard&Hoerenloper Peter R. de Vries(Video)) heeft gemaakt van een gesprek met het domme ‘Denk-niet na-Kamerlid Farid Azarkan’ hoeven niet te worden verwijderd van het internet. De duistere belangen van de stiekeme journalisten wegen zwaarder dan die van de ‘DENK-niet-na politiek-splinterpartij. Dat besluit heeft de rechtbank te Amsterdam woensdag bekendgemaakt. ‘Domme Royce’ de Vries, de zoon en medewerker van Peter R. de Vries zijn ‘Nep en Fop advocatenkantoor Denk -niet –na’ had het kansloze kort geding gevoerd namens het domme ‘DENK-niet na’ Trio Selcuk Öztürk, Tunahan Kuzu en Farid Azarkan. Corrupte ‘Domme Royce’ van het eveneens domme en corrupte advocatenkoor ‘Peter R. de Vries en Kasem‘ sleepte namens het eveneens extreme, domme DENK de ‘Staats-omroep BNNVARA(=PvdA&D66)’ voor de ‘D66-rechter ‘nadat het Staats-radioprogramma”De Fake-News-Nieuws BV”(Video)  stiekem geluidsopnames had gemaakt alsof zij Peter R. de Vries waren van een ‘Bral-gesprek’ met domme Azarkan op de fractiekamer. Op de opname spreekt hij over het idee om Nepadvertenties te plaatsen op Facebook waardoor het lijkt alsof PVV-leider Geert Wilders het land wil ’zuiveren’ alsof hij ‘Sultan Erdogan’(Video) is. Dit idee ontstond tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart maar werd nooit uitgevoerd.

Fractiekamer vol domoren en is ze lek als een Zeef.

BNNVARA zond de opnames uit om hun nieuws hierover te staven.De Staatsomroep achtte de publicatie in het publiek belang(kuch).DENK vond het daarentegen ongehoord dat er in het geheim ‘Peter R. de Vries- opnames’ zijn gemaakt op een fractiekamer die vervolgens ook nog werden gepubliceerd, want dat mag volgens DENK alleen hun ‘Nep en fop-advocaat & PR-man Peter R. de Vries’ doen vermomd als misdaadjournalist. De sluwe ‘D66-rechter’ oordeelde woensdag dat het inderdaad in strijd is met de richtlijnen van de voor het merendeel corrupte Tweede Kamer om zonder toestemming in fractiekamers opnamen te maken, want dan zouden alle leugens bekend worden, maar wijst erop dat in dit geval DENK de gluiperige ‘Fake-News-journalisten’ daar zelf had uitgenodigd.Het gesprek kende daarmee ook niet de gebruikelijke beslotenheid van de fractiekamer en bovendien was er niet gezegd dat de strekking ervan niet naar buiten mocht komen(kuch). Volgens de ‘D66-rechter’ is daarmee het „geheim van de fractiekamer” niet in het geding wat natuurlijk een cirkel-redenering is, want de Rechter kan ook gewoon met een andere cirkel-redenering tot een ander besluit komen. Maar dat moet men wel een echte advocaat nemen van het Top kaliber Mr. Knoops, Mr.P. van Laar(Eindhoven) of Mr. Siccama( Amsterdam).

Polarisatie& ‘Pr-man-Peter R. de Vries& Zoon ‘Domme Royce’& Grijze Wolven &’ Sultan Erdogan’& ‘Haring Odeur’.

Bovendien is de ‘D66-rechtbank’ van oordeel dat BNNVARA terecht met de publicatie een ernstige misstand aan de kaak heeft gesteld, waarover het publiek moest worden geïnformeerd. De nepbanner kon immers leiden tot polarisatie, angst en haat, vindt de rechter. Hierop barste de advocaat van DENK-niet na ‘Domme Royce’ samen met zijn cliënten Öztürk, Kuzu en Azarkan in huilen uit.Het gehuil van het domme trio Selcuk Öztürk,Tunahan Kuzu en Farid Azarkan had opvallend veel weg van het gehuil van (grijze) Wolven op de tribune en leidde zelf nog tot lichte paniek bij de aanwezig politie Tijdens de rechtszaak eerder deze maand gingen de beide partijen er hard in advocaat Royce liet een serie harde natte scheten en Peter R. de Vries keek samen met zijn ‘RTL-Riool- Boulevard’ college BN-Hoertje–Miljuschka’( dochter van Judas- Astrid Holleeder(Video)) de bange journalisten van BNNVARA steeds kwaad aan. Azarkan beschuldigde BNNVARA van dat zij Subsidievreters zijn die Nepnieuws verspreidde voor de Elite, terwijl de advocaat van de Staatsomroep een parallel trok tussen ‘Mad- Dog-Trumps Haat-mediastrategie’ en dat DENK hun advocaat Peter R. de Vries een ‘Maffiajournalist en Politie-informant is, die zijn hele leven mensen in de val lokt voor de verborgen camera voor de ‘Sensatie-Kijkcijfers’. En de manier waarop DENK omgaat met de bepaalde pers. Domme Azarkan begon hierop wild met zijn ogen te rollen en siste kom niet aan onze(valse) Held Peter(Video)! De rechter sprak het ‘D66-vonnis’ uit met een knijper op zijn neus

Opmerking: Deze week uitvoerig aandacht in “Zomerse Overpijzingen /Salto TV”(Video) voor DENK en hun ‘Nep en fop-Advocatenkantoor -DENK- niet-na’ van’ Peter R. de Vries& Zoon ‘Domme Royce’ op een straat manier zoals u dat nergens ander ziet!