(van onze Wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA-Maffiaboss Senaat ‘Zakkenvuller-BOBO Postema’ blijft zitten in de Eerste Kamer(Video).

Heeft u nog vertrouwen (Video) in de door en door corrupte Gevestigde Orde Politiek CDA,VVD,D66, PvdA,SGP, CU en GroenLinks? Dan wordt het hoogtijd dat u een inburgeringscursus(video)gaat volgen en naar “Zomerse Overpeinzingen” (Video) gaat kijken en hopelijk leert u dan om eens echt na te denken. De PvdA roept dagelijks van de daken dat zij net als “Deep State”-GroenLinks Rechts voor ‘verbinden'(Video) staan. Nou, dat ‘verbinden’ is altijd met Zakkenvullen in dienst van het Neo Liberalisme ‘Fascistische-Groot Kapitaal’ met hun Puppet‘Taxfree-Shell-Rutte 3’(Video).De speciaal gecreëerde  ‘Straf-de armen-zomerschool’  voor de gedupeerde en misbruikte leerlingen van de VMBO Maastrichtscholen Sint Maartenscollege en Porta Mosana van de extreem corrupte PvdA Senator- ‘Zakkenvuller Postema’ is maandag vals van start gegaan. Het rooster was dermate ingewikkeld en verwarrend opgesteld dat veel ouders en leerlingen het terecht niet snapte en dus waarschijnlijk kunnen fluiten naar een diploma en reisgeld en later als zij oud zijn naar de AOW. Was dat expres gedaan door Engelshoven en Slob? Of was dat weer het zoveelste voorbeeld dat leerling van de VMBO van de ‘PvdA -Zakkenvuller Postema’ en D66 ‘DDR66 Minister Ingrid van Engelshoven’ met haar sideKick de ‘Duivelse-CU-incest Bijbel-Belt-staatssecretaris Arie Slob’?

Van Engelshoven is een beroeps politicus crimineel die nog nooit een dag eerlijk heeft gewerkt, maar haar hele leve markant in de ‘DDR66 Rat in pak-politiek (Video) heeft lopen Graaien& Naaien en is o.a. een voorstander van het eerste uur dat de AOW verhoogd moet worden, zodat de Laagste Klasse(volgens Rutte&Co Labbenkakken) die niet meer halen(Video).

Duivelse CU-ArI Slob’:Het (corrupte en deels falende) Ministerie van (geen) Onderwijs voor de Laagste Klasse stelt een (Nep en fop)-reiskostenvergoeding beschikbaar voor de gedupeerde examenleerlingen van VMBO Maastricht die naar het mbo gaan. Als zij in augustus beginnen aan de beroepsopleidende leerweg (bol) kunnen ze nog geen aanspraak maken op een ov-kaart. Andere mbo-studenten kunnen dat wel, omdat die hun vmbo-opleiding hebben afgesloten.De leerlingen van VMBO Maastricht moeten een deel van hun schoolexamen alsnog afronden, omdat de school een groot deel van de vakken niet of onvoldoende had getoetst. Pas als het diploma na de herkansingen is gehaald, hebben ze recht op een reisproduct. Minister van Engelshoven (Onderwijs) zorgt nu, mede namens minister Slob, voor een tijdelijke oplossing om te voorkomen dat deze leerlingen financieel in de problemen komen door reiskosten van en naar het mbo, Halleluja ,praise My CU&D66-(Duivelse)- Lord!!!!!!!!  M.a.w. als leerlingen de examens niet halen en die kans is levensgroot door de puinhoop van o.a. het rooster worden hun reiskosten dus niet vergoed!  Minister Engelshoven staat er om bekend dat als de Pers en/of ouders haar kritische vragen stellen in deze, dat zij die gelijk met een ‘Gelukzoeker& Gifmenger Munie-Tasje’(Video) om de oren mept en hysterisch toe snauwt: “Scheer je weg onopgeleide “Labbenkakken” die profiteert van de AOW en reiskosten “. Worden de VMBO leerlingen niet naar behoren behandelt omdat zij hoofdzakelijk uit de laagste Klasse en/of de lage middenklasse komen. Wat denkt u zelf? de PvdA Boef Postema was niet bereikbaar voor commentaar, omdat hij in een ver exotisch oord vakantie aan het vieren was samen met het ‘Super PvdA&D66 Mega-Graai- echtpaar Marleen Barth’ in een peperduur Hotel resorts, alwaar de Amsterdamse ‘Politie- Maffia Boss- Schaap’ en zijn liederlijke perverse ‘Swingers-partner Inspecteur Merel Ludwig’ volgens eigen zeggen tenminste twee keer paar ook zijn als ‘feest-beesten’(Video)

Pijnlijk: Corrupte Minister Van Engelshoven van (geen) Emancipatie houdt vast aan de nominatie van ‘Pedo-Soerin Narian’ (Video). In de 100% gesubsidieerde Staats-bral-De Ochtend reageert de minister op de ‘Pedo-commotie’: ‘‘Het is heel pijnlijk dat dit naar boven komt,maar ik blijf achter zijn nominatie staan, temeer ik jaren in Den Haag met hem gewerkt heb en nooit iets gemerkt heb van zijn ‘Pedo-Demmink-aanranding’,hihihihihhihi.”