(van onze VVD Misdaadgroep)

AMSTERDAM-NOIR-Verkeert de VVD-Misdaadgroep continu in crisis met corrupte ,mislukte types als ‘Beroepsleugenaar-anti-Rusland- Zijlstra’, ‘Aasgier& Racist Blok’, ‘Mega-Fraudeur-Henry Keizer’, Mega-Fraudeur Burgemeester Krikke’ (Video), ‘BTW- Fraudeur Robert Linschoten’ (Video), ‘Onno-schandknapen-Hoes’, en de hardleerse Huisjesmelker Haga(Video), etc. zijn er ook nog ‘geslaagde’ Top VVD bendeleden zoals ‘Rose-Pedo-Nijpels’.’

Wat is het geheim van de advocaat van de Oranjes Mr F. Salomonson (Bron: De Groene Amsterdammer)en zijn gewezen misdadige zakenpartner(pedo)- Oscar Hammerstein.
‘Rose Pedo Ed Nijpels’ o.a. de Voorzitter van het “Deurwaarders Tuig” en de Voorzitter van de AVROTROS en lid van de Kroon zit met zijn handen in het corrupte haar volgens het ‘oude mannen-Vod De NSB-Telegraaf’ waar hij kennelijk gratis sluikreclame mag maken voor zijn ‘Mega-Villa’ die hij al tijden tracht te verkopen(Video). Hij raakt zijn Friese ‘Villa-boerderij’ aan de straatstenen met 14 kamers
(veel ruimte voor ( te jonge) schandknapen) niet kwijt. De oorspronkelijke vraagprijs was 2,4 miljoen, nu kan het stulpje op een landgoed van 7500 vierkante meter voor 1,6 miljoen van jou zijn. Zo zie je maar misdaad loont wel degelijk als men tenminste lid is van de juiste misdaadgroep of te wel de VVD.

‘Pedo-Kasteelheer’ bij hoge uitzondering de cel in voor verkrachten en martelen kinderen(Video).

Het zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).

De hoofdreden dat deze ‘Mega- Villa’ niet verkoopt zelfs niet voor een ‘spotprijsje’ is omdat in de regio de Villa te boek staat als het de ‘Schuur-of Nijpels-Horror’ waar de meest walgelijk ‘Sadistische- sexs- Demmink-Salomonson- orgies’ worden gehouden zelfs met kinderen. Als de omwonenden klaagde over het nachtelijke bijna dierlijk gekermd uit de Hel tot in de ochtend uit de Villa van Ed naar buiten kwam verklaarde hij dat steevast met: “We hebben een VVD meeting “Labbenkakken” en nu van mijn landgoed af!” Diezelfde ‘VVD-meeting’s’ worden ook gehouden in het (duistere)-‘Jongens-Royal-Minerva-Kasteel’(Video) van de ex VVD Minister van Klasse Justitie ‘Mega-Fraudeur-Ard van der Steur’. Stef Blok: “ach, neemt u ons het niet kwalijk, het is genetisch bepaald(Video)“.