(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-LOL:‘Politie-informant-Peter R. de Vries’ opent ‘advocatenkantoor- Denk niet-na’, Misdaadmuseum en ‘Judas-Raadkamer'( Video). 
Ooit vroeg de corrupte, Domme Kuzu of psychopaat  Peter R. de Vries(Video) de derde ‘DENK niet-na kandidaat’ wilde worden. De corrupte en laffe Vries weigerde en toen werd Sylvana Simons gevraagd(Video)en daarna pas werd Farid Azarkan als derde Keus Kneus gevraagd. Welke partij die een beetje nadenkt en wil pretenderen een fatsoenlijke  en onafhanelijke partij te zijn vraagt een algemeen bekende rechtens veroordeelde ‘Maffiajournalist en ex Loopjongen van Maffiaboss Bruinsma & Holleeder  Peter R. de Vries’(Video) als kandidaat voor de Tweede Kamer en/of als advocaat?  Dat is DENK niet-na. Maar waarom? Misschien omdat De Vries in zijn hele inktzwarte carrière als ‘Fake-News-Lynch-misdaadjournalist’(Video) nooit een verkeerd woord heeft gepubliceerd en/of op TV heeft uitgezonden over de Grijze Wolven van ‘Sultan Erdogan’ (video)en zijn vermoorde ‘Maffiaboss Klaas Bruisma’? Wie zal het zeggen?

Bedenkelijke Prijs” voor Peter R. de Vries(Video). 

 ‘Media Pooier Peter R. de Vries’ en zijn louche domme ‘advocatenkantoor DENK niet-na’  steunt’ DENK niet-na’ in hun rechtszaak tegen de corrupte  Staatsomroep BNNVARA.

De ‘Insluip-Geilneef Peter R de Vries’(video)  vindt zichzelf de beste, mooiste, intelligentste en heldhaftigste (advocaten)-man en vindt dat het ‘Grijze Wolven-partijtje’ van ‘Sultan Erdogan’ met de domme Selcuk Öztürk, Tunahan Kuzu en Farid Azarkan volledig gelijk heeft. Nou, je moet maar durven. Dat heeft de ‘Media-Pooier- Peter R. de Vries van de ‘Judas-zussen Holleeder’ en DENK woensdagavond gebrald in zowel ‘RTL-Riool- Boulevard’ met zijn ‘Judas-BN-Hoertje–Miljuschka’(video) als wel in ‘Dom Zombie- Laat op Eén’. Deze ‘Media-Pooier& Politie-informant Peter R. de Vries’ heeft zijn hele leven niet anders gedaan dan mensen in de val lokken voor de verborgen camera, meestal in samenwerking met het ‘Riool-Showbizz-Justitie’ met domme, maar levensgevaarlijke types als ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’ en OvJ. Wouter- altijd trefzeker- Bos’ (video) en ontelbare levens leven verwoest voor ‘Bloed-poen- Kijkcijfers’.  Voor deze onrechtmatige en strafwaardige walgelijke, laffe ‘Judas-acties’ is de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries‘ ontelbare keren veroordeeld(video) door de rechter. ‘DENK niet-na’ mag wel oppassen dat Peter R. de Vries & zoon ‘Domme Royce’ hun ook niet stiekem opnemen en tappen zoals de ‘Judas zussen Holleeder’ onderleiding van de ‘Media Pooier Peter R .de Vries’ en bepaalde corrupte OM bij Willem Holleeder hebben gedaan en dan later te kakkerd zetten. Al dan niet met geknipte en gefabriceerde beelden !

‘Domme Royce de Vries’, is door het ‘DENK-niet-na domme trio Azarkan,Kuzu en Öztürk’ van ‘Sultan Erdogan’ ingeschakeld als ‘DENK niet-na advocaat’ ,die allergisch is voor haring.Hij heeft namens DENK niet-na een kort geding aangespannen tegen de omroep. “Mijn zoon heeft het Bral-pleidooi gedaan voor de kortgedingrechter en gelukkig heeft niemand haring gegeten, want dat leidt mijn Royce compleet af en brengt hem dan  in de war”, aldus  een apetrotse Denk niet-na Papa De Vries.

De ‘Nep en Fop-Politiek verslaggevers’ van de corrupte Staatsomroep BNNVARA-radioprogramma De ‘Fake-News- Nieuws BV’(Video) maakten in april op de fractiekamer van domme Azarkan een geheime geluidsopname, waarmee het programma wilde bewijzen dat DENK niet-na in opdracht van ‘Sultan Erdogan’ en/of de Grijze Wolven een Nepadvertentie van de PVV wilde plaatsen.