(van onze Rent a D66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66 verkracht eigen Referendum idealen. Bestaat D66 DDR66 Tweede Kamerlid Rob Jetten echt ?(Video).
De extreem enge ‘Freak-Rob Jetten’ is de rijzende ster van D66  DDR66 kopt het reactionaire ‘Tokkies-Algemeen Dagblad’. Wij hebben al tijden lang onze twijfels of hij wel menselijk is en niet een ‘Robot-Trolletje’ van ‘DDR66-anti Vrije Pers-Ollongren’(Video). Met zware ‘Lieg en Bedrieg-portefeuilles’ als klimaat, de gaswinning in Groningen voor de ‘Taxfree-Shell’ en (geen) democratische vernieuwing liegt hij zich een slag in de rondte en bouwt hij daarmee aan zijn corrupte ‘Freak-DDR66-profiel’. Wordt het jonge en nu al gewetenloze, corrupte en laffe D66 DDR66 Kamerlid de opvolger van de ‘Elite Schandknaap-Alexander-Penthouse- Pechthold’?Tja, waarom niet!

#pechtoldgate:Corruptiebestrijders EU vallen over ‘Penthouse-Pedo-gift’(Video).

Jette ontkent ooit samen te hebben gewerkt verkracht met partijgenoot ‘Pedo -Rapits raadslid Versloot’(Video)en nooit in het Penthouse van Pechthold te hebben geslapen gehoereerd en ook niet  mee te doen met ‘DDR66 Burgemeester Mivera- Franc Weerwind ‘van Almere  in het oplichten van argeloze(bejaarde) Tv-kijkers onder het mom van het Goede Doel met ‘RTL#Meetoo Jonnhy de Mol Jr.’, die momenteel in Kenya aan het Potloodvennetje is  en BN-hoertjes  van zijn Papi aan het  aanranden is(Video).

 

D66 is een kwaadaardige Tumor die de Democratie sloopt voor de gewetenloze en meedogenloze ‘Taxfree-EU-Elite’(Video).
Als liegend jong  raadslid in Nijmegen was  D66-Freak-Rob Jetten heus wat gewend, maar de Tweede Kamer is toch andere corrupte koek. Als nieuwkomer kreeg hij begin dit jaar de ‘Judas-eer’ om namens zijn  anti democratische partij de afschaffing te verdedigen van de  democratie en van het raadgevend referendum – ooit gevierd als D66-triomf, nu ingeleverd bij de formatie van het nieuwe T’axfree-Shell-Rutte Kabinet’.

SP-Kamerlid Ronald van Raak: Afschaffen referendum ’dikke vinger naar bevolking van regiem Rutte’(Video)
,,Ik heb bewerkte foto’s en filmpjes van mezelf voorbij zien komen waarin ik op de korrel werd genomen als Freak en/of Robot-Trol van de ‘Royal-Killer-Elite’. En mensen  die niet blij waren  dat wij nu als DDR66 een vergunning stelsel willen gaan invoeren om de Persvrijheid af te schaffen, hhihihihihhih ”, blikt de 31-jarige  ‘Freak-Jetten’ terug. ,,Maar ik heb me er niet heel erg door laten leiden. Ik wist dat ik een zware criminele opdracht had gekregen. Maar ik had me heel goed voorbereid op dat debat en heb een bord voor mij kop van heb ik jou daar en kan liegen als geen ander,hihihihihihihihhihi en wie doet ons wat, we hebben de meerderheid met een zetel, hahahahaha.”
Was u blij toen het erop zat, voelde u zich geen liegende  ‘Judas-Freak’ van de Elite?
,,Dit was een onderwerp waar de andere corrupte coalitiepartijen veel blijer mee waren dan D66 DDR66, laat dat duidelijk zijn.”, liegt hij weer keihard

Zag u het als een Freaktest?
,,Ik wilde de portefeuille geen democratie voor de massa, maar alleen voor de Elite zelf graag doen. Als Freak-voorzitter van de reeds gestoorde en levens gevaarlijke verwarde Jonge Democraten en als corrupt en liegend raadslid was ik daar al mee bezig, nee, nee ik ben echt nooit ‘Elite-schandknaap’ geweest zoals Pechthold, of ik hem in mijn conté heb gehad van oudere machtige politiek #Metoo –(VVD)-Demmnik-mannen(Video). Daar laat ik mij niet over uit dat is privé.Maar laat u dit zeggen: met mijn ‘Mondje&kontje’ komt je een heel end in de Gevestigde Orde Politiek,Hihihihihihihihhi”

D66 Minister Koolmester maakt ‘Slaven’ legaal met ‘VVD-schijnconstructie’(Video).
Het zijn spannende tijden voor mensen die in de armoede zitten door ons, maar wij hebben nu eenmaal met 1 stem altijd de meerderheid,hahahahahahaha. De staatscommissie-Remkes buigt zich over de toekomst van ons extreem verrotte en corrupte Banencarrousel- parlementair stelsel. Voor D66 DDR66 ga ik het land in voor ons(geen)-Democratie van nu-traject. Ik mijd natuurlijk Volksbuurten en heus niet omdat daar o.a. de( Moordende)-ISIS- White Helmets door ons zijn gedumpt, Hhihihihihhihi. Op die avonden zitten altijd 50 tot 100 (bende)-leden die wij desnoods huren bij een castingbureau.Daar klinkt altijd wel een kritische noot over de intrekkingswet, maar daarnaast hoor ik een hoop gave ‘Nep en fop-deeën’.Eind augustus hoop ik met nog meer ‘anti democratische voorstellen’ te kunnen komen na dat ik terug kom van mijn vet betaalde 3 maanden ‘zomer reces-vakantie’, ik ga altijd met mijn moeder, Leve Shell. Leve Rutte en King Willem” hahahahaha.”