( door Eindhoven en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Na VVD’er Baalen’ nu ook ‘Dood door schuld-Hennis’ benoemd tot Officier(Video). EX ‘Shell-Elite-Maffia-Boss Van der Veer’ legt het uit bij Buitenhof.

Sergeant Lee Nolan had 18 jaar in het Britse leger gediend( als Kanonnenvoer) en stond op het punt om met militair pensioen te gaan. Drie dagen voor zijn laatste dag werd hij echter ontslagen. De reden: bezuinigingen.
Ook in Engeland wordt er flink bezuinigd op defensie. Zo worden er tienduizenden militairen ontslagen en zijn de pensioenregels aangepast. Soldaten van boven de 40 moeten minstens 18 jaar hebben gediend om hun pensioen te krijgen. Lee werd ontslagen, slechts 48 uur voordat hij 18 jaar in dienst was.
En dus kan Lee fluiten naar zijn pensioen van omgerekend 260.000, in plaats daarvan krijgt hij een pensioen van 7000 euro per jaar. De Irak-veteraan is zo gekwetst door de misdadige timing van zijn ontslag, dat hij een brief besloot te schrijven naar de ex Britse premier Cameron. In de envelop deed hij ook alle medailles die hij tijdens zijn diensttijd heeft gekregen.
,,Wat er nu met mij gebeurt, is een smet op mijn bijna 18 jaar van trouwe dienst voor mijn land , ik had beter in de cocaine smokkel en handel kunnen gaan(Video) net als die uitgebuite Dutch Royal Mariniers ”, schrijft hij. ,,De medailles die u bij de brief vindt, zouden mij alleen meer herinneren aan de vreselijke manier waarop ik behandeld ben”.
Lee woont voorlopig bij familie, omdat hij geen inkomen meer heeft voor een eigen huis. Het corrupte Britse ministerie van Defensie van premier  Liar May heeft laten weten dat de nabijheid van Lee’s pensioen simpelweg geen factor in hun beslissing was.