(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #VVD-Doeners:‘Mega-Opliching’s-Marechaussee’ van King Willem ‘Royal-Quality–Aasgier-Investments’ eindelijk voor de ‘Killer Queen Rechter(Video)’.
Op het terrein van de Marinierskazerne in Doorn((Video) van de CDA ‘Nep en Fop Christelijke’-Minister van Defensie ‘Monster-Bijleveld’ (Video)en ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’ is een partij van zeker enkele tienhonderdtallen kilo’s cocaïne aangetroffen.Twee onderbetaalde mariniers die honger hadden (Video)hebben de harddrugs maandagmiddag bij toeval gevonden toen ze een zeecontainer openden omdat ze wat eten wilde jatten. Die container is maandelijks afkomstig van de Marine basis op Curaçao. Zij hebben de politie geïnformeerd van de CDA Politieminister ‘Gestapo–Generaal- Grapperhaus ’(Video) en die beriep zich gelijk op zijn zwijgrecht, maar Grappenhaus liet wel weten dat hij denkt dat de cocaïne van de ex SBS Presentator  Frank Masmeijer  (Video)van’ Maffiaboss John de Mol’  is.

De Mariniers worden al jaren ingezet (misbruikt) op Curaçao in de Fake War on drugs ( zie: Stem van de Straat/SaltoTV:  Netflix-Primeur Drugslords afl. Bruinsma met special(mini)- gast de American Ex Drugslord Steve Brown of Amsterdam(Video).

Hierop is de ‘Koninklijke -(Shell)-Marechaussee’ een Doofpot onderzoek begonnen. Het is nog niet duidelijk of mariniers van de kazerne betrokken zijn bij het vervoer van de drugs naar de kazerne(kuch). ‘Dat zijn vragen die wij ook hebben’, bralt een woordvoerder Beroepsleugenaar van de marechaussee en de AIVD van D66 ‘DDR66 Minister Ollongren'(Video) weet ook natuurlijk weer van niets. ‘We hebben nog geen verdachte op het oog en dat willen wij en King Willem met zijn ‘Hofnar- Rutte ‘ graag zo houden in dit soort zaken.’ Het is uitzonderlijk dat er zo’n hoeveelheid drugs wordt aangetroffen op militair terrein in de Fake War on drugs(Video). De exacte hoeveelheid is ook nog niet bekend, maar het gaat om minimaal tientallen kilo’s (kuch), aldus de woordvoerder. Mogelijk zijn er al weer kilo’s gestolen door het Onderzoeksteam. De marechaussee (en niet de Vinger-politie(Video)) doet het ‘Koninklijke -Doofpot- onderzoek’ als er mogelijk onderbetaalde militairen ( kanonnenvoer )betrokken zijn bij een zaak of als het feit heeft plaatsgevonden op militair terrein. De corrupte en ook onderbetaalde  Politie heeft het sowieso te druk met straffeloos  Moorden(Video), Martelen en taseren van o.a. arme opa’s in bejaarden tehuizen(Video).

‘#Metoo- Nederlands Forensisch Instituut (NFI)’ van  aanrander en coke snuiver  ‘Graai en Naai-Directeur  Peter van den Elzen’ doet ‘Doofpot-onderzoek’.

De onderschepte partij drugs is naar het corrupte Nederlands #Metoo-Forensisch Instituut (NFI) gestuurd voor nader Doofpot-onderzoek. Het eerlijke gedeelte van het Nederlands Forensisch Instituut is nog steeds  woest en verbijsterd op justitie en Peter R. de Vries in de ‘Vaatstra-zaak’.Over de herkomst kon de marechaussee nog niets zeggen, maar dat is de Marine basis op Curaçao. Wel wilde de woordvoerder kwijt dat de cocaïne, gezien de hoeveelheid, waarschijnlijk waren bedoeld om te verhandelen en niet voor eigen gebruik op de Kazerne. Hij geeft toe dat veel onderbetaalde mariniers zich van ellende  als ‘Junkie-BN-hoeren’ te pletter snuiven op Curaçao en in Nederland, maar deze lading is toch te groot voor eigen gebruik. Zolang het ‘Koninklijke-Doofpot-onderzoek’ loopt kan hij verder geen mededelingen doen, maar hij wil wel nu al kwijt dat hij zo goed als zeker is dat de ‘Mocra Maffia’ en/of Frank Masmijer of Poetin hier achter zitten. Er is afgesproken met de ( Nep en Fop )-Misdaadjournalisten ‘Media -Huurmoordenaar-John van den Heuvel’ en ‘Politie-informant- Peter R. de Vries ‘ (Video)en hun meelopers van het ranzige en laffe corrupte type  ‘Parool-Moordenaar Paul Vughts ‘(Video)dat zij er geen ‘Riool-sensatie Lynch-aandacht’ aan zullen geven en zich beperken tot “De Holleeders”, de Motorclubs, en de ‘Mocro-Maffia’ en desgewenst Poetin(Video).