(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- NRC&Hoofdredacteur Peter Vandermeersch zweert Trouw(Video) aan NATO en Brenninkmeijer,Heil! Dood aan Poetin en de Russen, Heil! 
Ook de corrupte Gevestigde Orde  NRC van de NSB-er Vandermeersch wil op de dag van de ontmoeting tussen’ Mad Dog Trump’ en ‘Capo di tutti capi Poetin’ in Finland even nog wat ‘Haatzaai-Zijlstra &Pechthold- leugen –retoriek’(Video) tegen de Russen er in gooien. Tja, de bejaarde de lezer van de NRC beslaan voor met merendeel uit ‘Zijlstra& Pechthold-lezers’ en die lusten er wel pap van. Russische internettrollen hebben op Twitter geprobeerd anti-islam-sentiment in Nederland aan te wakkeren(kuch, kuch). De Trollen van de NRC schrijven op basis van eigen ‘Nep en Fop-onderzoek’ dat de afgelopen twee jaar ruim 900 Nederlandstalige berichten zijn verstuurd vanuit een ‘trollenfabriek’ in Sint-Petersburg, het Internet Research Agency (IRA), dat zeker 3841 trol-accounts beheerde(kuch, kuch).Volgens NRC is dit het eerste concrete ‘Fake-bewijs’ van Nederlandse uitlatingen door Russische trollen op Twitter. Omdat de berichtendienst alle accounts die aan het IRA zijn gelinkt heeft verwijderd, sluit de krant niet uit dat er veel meer Nederlandstalige tweets zijn verstuurd. Ook is niet uitgesloten dat er nog andere onontdekte accounts actief zijn(kuch, Kuch). De corrupte Gevestigde Orde bejaarde krant vond de Nederlandstalige tweets in twee archieven met meer dan 200.000 verwijderde berichten die zijn verstuurd vanaf accounts die aan het IRA verbonden waren. Een van die archieven is via de site van de Amerikaanse nieuwszender NBC news in te zien, het andere archief kreeg de krant van een anonieme bron de AIVD van de D66 DDR66 ‘afluister -Minister- Monster- Ollongren’(Video

Dezelfde spelfouten(kuch, kuch). Hitler- Déjà vu’: ‘Blitzkrieg-Snelweg ‘voor NAVO-leger naar Rusland op initiatief van Rutte&Co(video).

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’(Video) en is niet Strafbaar.

NRC schrijft over tweets die zijn verstuurd op de dag van de aanslagen in Brussel door verwarde ‘Islam-Baardmannen’ , 22 maart 2016. Die deelden volgens de schaamteloze  krant dezelfde opvallende spelfouten en waren voorzien van anti-islam-hashtags. Als veel verschillende berichten dezelfde hashtag hebben, wordt het bereik van die berichten groter, want dan doen de Trollen van de NRC ook altijd.Een voorbeeld van een tweet die de op een haar na failliete  ‘Nep en Fop krant ‘heeft gevonden, is een bericht van ene Kenneth Villa (@Kenn_Villa), die schreef: “#StopIslam #IslamKills Waar gaat het ophouden? #PrayForBrussels”.Trollen zijn vaak nep-accounts op sociale media die worden gebruikt om onrust te zaaien en discussies te ontregelen met misleidende berichten volgens Ollongren en haar outlet de NRC. De accounts kunnen geautomatiseerd zijn en kunnen zo met velen tegelijk worden ingezet, want zo doet de NRC het ook. Daardoor kan de illusie ontstaan dat een groot aantal mensen zich op sociale media opwindt over een onderwerp. Verschillende ‘Nep en fop-onderzoekers’ hebben onder meer gecoördineerde trol-acties vastgesteld bij de Freak-verkiezingscampagnes in de  VS en Europa en spreken van een dreiging  voor de bestaande misdadige ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte&Co- democratie’(Video).Volgens de bijna altijd liegende NRC is ook na de ‘Baardmannen-aanslagen’ in Brussel door de trollen in het Nederlands getweet. Naast islamkritische berichten, zouden ze ook berichten hebben verstuurd over het vluchtelingendebat en hebben ze oproepen gedaan om op PVV-leider Geert Wilders te stemmen(kuch, kuch, kuch). De berichten in het Nederlands zijn volgens de corrupte dr. Goebbels krant maar nauwelijks opgepikt. De Engelstalige berichten van de trollen zouden het in Nederland en België veel beter hebben gedaan. NRC meldt dat ruim 6000 Nederlandstalige Twitteraars met zo’n 9,5 miljoen volgers ongeveer 30.000 Engelstalige tweets hebben gedeeld. ‘DDR-66-Minister Ollongren’ van Binnenlandse  Corrupte Zaken bralde vorig jaar dat Rusland met nepnieuws probeert de Nederlandse publieke opinie te beïnvloeden. Destijds leverde geen concrete voorbeelden van die beïnvloeding en dat wordt nu door haar ‘Fake News- Outlet’ de NRC gedaan.