AMSTERDAM-NOIR- #Metoo:Trump is an ‘Elite- Rapist-Demmink-Prins Edward -Pedophile’(Video)
‘Mad dog Trump’ heeft als een echte ‘Daddy Pimp’ inmiddels alle laffe EU Leiders gedegradeerd (Video)tot zijn persoonlijke Bitches die hij naar goeddunken beledigt en vernedert wanneer het hem uit komt. Dat heeft zelfs Hitler en Stalin nooit gedaan. De Amerikaanse president ‘Mad Dog Trump’ heeft tijdens een gezamenlijke persconferentie met zijn Engelse Bitch  de Britse premier ‘Liar-Theresa May’ fors uitgehaald naar de ‘EU-Elite’ en de importtarieven van de unie. „’De EU-Elite’  moet totaal veranderen tot mijn Bitches. Anders betaalt ze een enorme ‘Afpers-prijs’. Mijn Bitches kennen mijn ‘Maffia-Afpers prijs’.”

‘Shell-Bitch-Rutte’ en ‘D66-Fatah Kaag’ gaan nog meer Wapens kopen van Trump(video). 

Trump werd gevraagd naar zijn waarschuwing en beledigingen aan het adres van de laffe May in een ‘Daddy Pimp-interview’ met het reactionaire, fascistische The Sun.Daarin bralde hij zijn  ‘Bitch May’ toe  dat ze de Brexit op de juiste ‘Trump-manier’ moest doorvoeren, en anders een ‘Afpers-handelsverdrag’ met de ‘VS-Killer-Elite’ kan vergeten. „Dat was geen advies, maar een order”, bralde ‘Daddy-Pimp-Trump’ nu. De president  Puppet van The Shadow World heeft zijn woede over de Europese importtarieven nooit onder stoelen of banken heeft gestoken. Voor zijn zijn Bitch May gloort er, ondanks zijn eerdere ‘Maffia-uitspraken’, volgens Trump vooral hoop nu zij de hele dag zijn bejaarde reet heeft lopen likken en steeds haar Kruis vol met spinnenwebben heeft aangeboden aan Trump. Trump als echte ‘Gentlemen’ heeft beleefd het aanbod van May om haar in haar Kruis te mogen grijpen afgeslagen. Hij heeft wel ‘Boy Macron‘(en Rutte) in zijn kleine Franse kontje gegrepen.  „De ‘US-Killer-Elite ‘kijken ernaar uit een geweldige bilaterale handelsdeal met mijn ‘Bitch-May’ te sluiten”, beloofde Trump. „Dit is een geweldige kans voor beide landen die we volledig zullen aangrijpen, Heil Trump.”

 ‘Crazy-Boris Johnson’
Trump vertelde in het interview ook dat ’Boris Johnson een goede premier Poedel van mij zou zijn, want die is nog een grotere ‘Mad Dog’ dan ik en het is niet waar dat hij net als mijn gabber Judge Roy Moore een Pedofiel is ’. Hij reageerde daar vrijdag op met een lofzang op laffe May. „Deze fantastische dame naast me doet het ook geweldig en dan heb ik het niet over haar Kruis vol met spinnenwebben. We hebben elkaar de laatste twee dagen echt leren kennen. Zij bleef mijn mooie Helde handen aflikken. Gisteren hadden we ontbijt, lunch én diner. Ze is een geweldige vrouw oude uitgedroogde Bitch van mij die het fantastisch  alles doet wat ik wil, en onze relatie met het Verenigd Koninkrijk is het hoogste niveau en speciaal.”Eerder op de dag had Trump ook al de relatie met Theresa May geprezen, voor aanvang van een gesprek over handel. Nu herhaalde hij z’n lofzang. „Ik vertelde haar vandaag: maak je geen zorgen, dat is alleen de pers”, aldus Trump, die nog weigerde vragen van CNN te beantwoorden naar aanleiden van zijn Daddy -Pimp-interview  in de Sun waar hij haar zo’n beetje als een bejaarde ‘Junkie-Kwartjes Hoer’ door de toilet had getrokken want ’jullie zijn fake news’.

Duitsland. NATO-Top: Rutte voor nog meer Wapens & Fracking-gas aankopen van Trump(Video).

Verder haalde  Mad Dog Trump nog uit naar Merkel .Zelf moest hij kritische vragen over Rusland en China beantwoorden, bevestigend dat hij ’graag contacten onderhoudt die voor beide partijen goed zijn’. Onze oosterburen schurken echter veel te dicht tegen Vladimir Poetin aan, vindt Trump, doelend op de gaspijplijn North Stream2. De Laffe Theresa May voegde toe als Trump zijn Bitch dat die energiedeal nog zal besproken worden in Europa, en liet doorschemeren ook kritisch te zijn over de Duits-Russische samenwerking(Kuch).