(van onze niet gesubsidieerde(Video)  dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen onderzoek naar ‘Odessa-Moorden’ van ‘CIA-President Poresjenko en het Nederlandse OM(Video).
De Nederlandse bedrijven AkzoNobel en Mammoet worden door de corruptste justitie ter wereld onderzocht voor betrokkenheid bij de bouw van de Russische Krimbrug. Dat schrijft De Gelderlander die hierover vragen heeft gesteld aan het Moorden en corrupte Openbaar Ministerie van de Oekraïne van Oligarch en President  ‘CIA-Vazal Porosjenko’. AkzoNobel zelf ontkent producten voor de brug te hebben geleverd en liet weten dat zij het Oekraïense OM terecht als een misdaadgroep beschouwd die zich o.a. bezig houdt met afpersen en moorden en het achterhouden van bewijzen van de MH17 slachting, al dan niet in dienst van de CIA en/of de EU-Killer-Elite. Mammoet liet weten dat het algemeen bekende corrupte ‘Oekraïense-OM- Neo Nazi-Tuig’ eerst maar eens de gestolen Friese schilderijen terug moet geven en hun eigen corrupte politici en zogenaamde zakenlui die allemaal regelrechte Maffioso zijn moet onderzoeken en vervolgen en vroeg zich af waarom zij niet de duistere reis van ‘Penthouse-Pedo-Pechthold’(VIDEO) naar de Oekraïne nog niet heeft onderzocht.

Damage control ‘Miracle-Holy-Fake-News –Oekraïne- Babchenko’ aka “Jezus” door ‘Ja-Knikker- Pauw’ en ‘Ruslandkenner’-Royal-CIA Trol Hekster(Video)

AkzoNobel: ‘Laat het  Nederlandse OM de duistere reis van ‘Penthouse’ Pedo-Pechthold ‘in een privéjet van een Nederlandse Maffiose naar de Oekraïense Maffia  onderzoeken’.

Haatzaai uitspraak tegen Russen van hysterische Pechthold niet vervolgd door ‘CDA&VVD-OM’(Video).

De Gelderlander doet al langer onderzoek naar de zaak(kuch). Eerder kwam de krant al met de namen van het Dodewaardse Dematec Equipment en Bijlard Hydrauliek uit Milsbeek. De kwestie wordt ook door het corrupte ‘VVD en CDA-neuk je omhoog- Openbaar Ministerie’ in Nederland onderzocht. Dat gaf in mei aan zeven Nederlandse bedrijven onder de loep te nemen, maar wilde geen namen noemen. De corrupte Nederlandse justitie verdenkt zowel bedrijven als leidinggevenden van het schenden van ‘Europese-Halbe Zijlstra- sancties’.

Krimbrug zit Gas en Olie in de weg: “Deep State”-GroenLinks  valt Steve Brown op de Dam aan tijdens pro ‘Maffiaboss Porosjenko’ manifestatie  van de  corrupte ‘Shell-Gevestigde- Orde partijtjes CDA,D66, VVD, PvdA, CU en GroenLinks’.

De brug over de Straat van Kertsj tussen het schiereiland en het Russische vasteland  zit de ‘EU-Killer-Elite’ extreem dwars . Het ‘Oekraïense’ schiereiland voegde zich in maart 2014  na een Referendum   (uitslag: 95 procent van de Bevolking wilde zich aansluiten bij Rusland)  bij hun van oude moederland  Rusland, maar was over land alleen via het corrupte Oekraïne te bereiken. Een jaar na het Referendum werd begonnen aan de bouw van de 19 kilometer lange brug, die symbool is komen te staan voor Krim waar de bevolking en de Russen keihard voor hebben gevochten in de Tweede Wereld Oorlog tegen de Nazi en nu weer tegen de’ EU& US Killer-Elite’.