(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Heeft u nog vertrouwen in de door en door corrupte Gevestigde Orde Politiek CDA,VVD,D66, PvdA,SGP, CU en GroenLinks? Dan wordt het hoogtijd dat u een inburgeringscursus(video) gaat volgen en hopelijk leert u dan om eens echt na te denken. De PvdA roept dagelijks van de daken dat zij net als “Deep State”-GroenLinks Rechts voor ‘verbinden'(Video) staan. Nou, dat ‘verbinden’ is altijd met Zakkenvullen in dienst van het Neo Liberalisme ‘Fascistische-Groot Kapitaal’ met hun Puppet ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’(Video).

Iedereen vergeet dat de eindverantwoording bij de zieke CU Minister Slob ligt.
De selectief blinde en altijd falende onderwijsinspectie had op 22 juni nooit alle 354 eindexamens van VMBO Maastricht ongeldig mogen verklaren. Examens kunnen alleen per individuele leerling en dan nog zorgvuldig onderbouwd ongeldig worden verklaard, stelt de hoogste ‘Rat in pak- Maffiabaas’(Video) de Top PvdA-er André Postema van de scholenkoepel waar VMBO Maastricht onder valt. Postema’s eigen Koppelbaas-partij de ‘PvdA–hoertjes’ vinden officieel dat deze ordinaire Zakkenvuller en Pooier van zijn VMBO leerlingen net als de ‘Koppelbaas Moorlag ‘gewoon kan blijven zitten.Volgens het schaamteloze Kamerlid Kirsten van den Hul, PvdA woordvoerder Leugenaar (geen onderwijs voor de Laagste Klasse) moet eerst (niet)worden onderzocht wat er allemaal is misgegaan en wie waarvoor verantwoordelijk was. Dit kwam haar op felle kritiek te staan. “Ongelooflijk dat de ‘PvdA-hoertjes’ hier deze corrupte Zakkenvullende bestuurder in bescherming neemt”, noemde CDA-Kamerlid Michel Rog het standpunt van Van den Hul. Hierop barste zij uit in huilen en bralde ik kan niet wachten op onze drie maanden betaalde vakantie (zomerreces). Azarkan van Denk eiste gisteren terecht in de commissievergadering dat er beslag moet worden gelegd op de ‘Mega-Salarissen’ van ‘Pooier Postema’ om aan de leerlingen te geven als kleine schadevergoeding  omdat zij nu o.a. in de zomer allemaal naar school moeten om alsnog hun examens proberen te halen. Hierdoor kunnen deze leerlingen o.a. geen vakantiebaantje aannemen wat vaak broodnodig is voor gezinnen van VMBO leerlingen’. En  kunnen de gelukkige onder de VMBO-leerlingen niet op vakantie en zitten zij en hun ouders zwaar in de stress.Vergeet niet dat 1 op 6 Nederlands nooit op vakantie kunnen met dank aan de Corrupte Gevestigde Orde Partijtjes. ‘Zakkenvuller Postema’ werd ‘Twee Petten-fractievoorzitter’ voor zijn partij in de Eerste Kamer nadat partijgenoot ‘Gabber in crime’ de Zakkenvuller en Oplichters Marleen Barth het veld moest ruimen. Zij en haar walgelijk corrupte man de ex D66 DDR66 Burgemeester en Zakkenvuller Jan Hoekema kwamen in opspraak omdat ze o.a. slinks huurverlaging had bepleit voor de riante burgemeesterswoning in Wassenaar waar zij met haar man woont, die weer op zijn beurt o.a.het toch al riante wachtgeld had opgelicht. De uitloop bij de Koppelbaas en Oplichters partij de PvdA is begonnen met Senator ‘Barones Barth’.

Corrupte  ‘Top PvdA Bestuurder & Zakkenvuller Gunning’ (Video) van de UVA moest ook al het veld ruimen.

Het ‘Graai-Vastgoed-Bestuur UvA’ na Maagdenhuis bezetting neemt de benen(video).
Zelf bralde de gewetenloze en aarts brutale Postema afgelopen weekeinde tegen 1Limburg niet te vrezen voor zijn Graai en Naai-positie. ,,Al sluit ik niet uit dat dat in de loop der tijd nog gaat gebeuren, maar dan wel met een Gouden handruk van minimaal een half miljoentje Taxfree,hahahahahah.’’De Top’ PvdA-Hoer Postema’ bralde te zijn geschrokken van de ‘onvolledige administratie van de school in Maastricht’.

Pvda-hoertje ‘Bussemaker ‘s ‘VVD-Maffia-Leenstelsel’ zorgt voor minder studenten uit Lagere Klasse (video).
De PvdA ‘Bestuursvoorzitter Gangsters André Postema’ verweert zich nu de roep om zijn vertrek steeds luider klinkt, inmiddels ook vanuit zijn eigen PvdA. De enige overgebleven corrupte Bestuur-Gangster van de Limburgse scholenkoepel LVO richt zijn pijlen vooral op de falende  inspectie. In plaats van zo ongecontroleerd naar buiten te treden had die samen met de school een analyse moeten maken wat aan de toetsing van de eindexamenleerlingen heeft ontbroken, meent de psychopaat Postema. Minister van Engelshoven (Geen Goed Onderwijs voor de Laagste Klasse ),die de zieke Incest-Bijbelbelt Minister Slob vervangt, bralde eerder Postema niet weg te kunnen sturen voordat het (Doofpot)-onderzoek is afgerond en de corrupte PvdA Bestuur-Gangster en Zakkenvuller Postema op de conclusies heeft gereageerd. Tja, dat gaat wel ff anders als men in de bijstand zit, dan wordt gelijk je ‘honger-uitkering'(Video) gestopt als ze wat onregelmatigs vermoeden van een paar euro en wacht men niet op het beloop van een onderzoek.

Onhoudbaar(kuch).

Het hysterische  en corrupte PvdA-Kamerlid Ploumen (die ook in de cel hoort (Video)) liet haar corrupte partijleider en de voormalige loopjongen van Rutte Asscher( hoort ook in de cel) weten dat wat haar betreft de positie van Postema onhoudbaar is geworden. In een per ongeluk gepubliceerd socialmedia-bericht schrijft ze dat Postema “de (Zakkenvullers)-PvdA-eer aan zichzelf moet houden”.Ploumen bralde later dat ze de mening van de hele PvdA-fractie had verwoord.Ook Denk, Partij voor de Dieren, PVV en SP eisen tijdens een debat in de Tweede Kamer het onmiddellijke vertrek van Postema en spraken van “verwoestend wan en misdadige beleid van een PvdA-hoertje”.Kamerleden verwijten Postema o.a. dat hij zich door “tijdrovende-Zakkenvullende- nevenfuncties” niet volledig heeft ingezet voor het goed leiden van scholen. Ook is er irritatie over het hoge salaris van Postema 180.000 euro ex onkosten vergoeding . Postema  is naast voorzitter van de Limburgse onderwijskoepel onder meer ook fractievoorzitter van de PvdA-Hoertjes in de extreem corrupte ‘Tweede Petten-Eerste Kamer’. Postema  heeft meer leed aangericht  jegens de Vmbo leerlingen en ouders  in Limburg dan alle verboden Motorbendesclubs bij elkaar. De PvdA-man en zijn partij zou minimaal verboden moeten worden en hij, Moorlag en Barth de cel en/of een Tbs-inrichting ingesmeten. Wij hebben Postema direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaats waar  zijn partijgenoot ‘gabber in crime’ ‘PvdA-Hoer-Bath’ al jaren hangt.

 

Noot:Nevel Functies Postema  naast het Eerste Kamerlidmaatschap 

Lid adviescommissie Cultuurwetenschappen Open Universiteit vanaf 1 juni 2017Voorzitter Beneluxparlement vanaf januari 2017
 
Lid algemeen bestuur Limburgse Werkgevers Vereniging. Vanaf 2015
 
Voorzitter College van Bestuur Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) vanaf 1 november 2014
 
Voorzitter Fonds dr. Sjeng Tans .Vanaf 2014 ,enz. enz. .Zie de hele Kerstboom  van Graai en Naai banen.