(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wie is er nou zo dom om een aanslag te plegen op het ‘oude mannen- NSB Vod’-De Telegraaf? Het Vod is op één haar na failliet en wordt alleen nog maar gelezen door extreem domme mensen die dik boven de 60 jaar zijn. De gemiddelde leeftijd van de domme en laffe NSB Telegraaf lezers is 75 jaar. ‘Onbekenden’ hebben vannacht een ‘Kamikaze-aanslag’ gepleegd op het bouwvallige hoofdkantoor van De Telegraaf aan de Basisweg in Amsterdam, aldus de Telegraaf. Vannacht rond 4 uur is een ‘Kamikaze-Busje’ volgens De Telegraaf met flinke snelheid( getuigen stelde dat het 10-20 km per uur was ) de glazen pui van het gebouw ingereden. Tegen de gevel is de bestelbus in brand gevlogen. Er zijn geen gewonden gevallen. Waren het dronkenlappen met een ‘Pools Nep en Fop -Rutte rijbewijs’? Was het misschien weer een ‘Telegraaf- Stunt’ om gratis mediareclame te krijgen? Of was een poging om de verzekering op te lichten, omdat ze bijna failliet zijn? Waren het gezien de ‘Kamikaze-aard’ van de aanslag stok oude Japanners? Nee dat ligt niet voor de hand, omdat de Telgraaf voor en tijdens de Tweede Wereld Oorlog propaganda hand en spandiensten(Video)verrichtte voor de Nazi’s en ‘Royal- Fascistische Japanners’ .Of was het een aanslag van de oude ‘Rara- Milieu- activisten’, omdat De Telegraaf sinds zijn bestaan de Geestelijk Volksgezondheid aantast.Eerst voor de Nazi’s en Japanners tijdens de Tweede Wereld Oorlog en nu voor de ‘Taxfree-Royal-Neo-Liberale –Shell-Nazi’s’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’(Video) en zijn ‘NSB-hultroepen’ de ‘Dodelijk D66 &CU’ die o.a. verantwoordelijk zijn dat de Laagste Klasse 7 jaren eerder dood gaan(Video) en niet meer zijn karige pensioen haalt(zie deze week de Stem van de Straat /SaltoTV ).

Jansen bralt bij  de ‘Telegraaf NSB-TV’ “Wordt niet Wakker NL” met zijn ‘gabber in crime ‘ de corrupte ‘Neonazi- VVD-er Hans van Baalen’(Video).

#WorldCup2018. Déjà vu:Telegraaf en NPO roepen gezamenlijk op om weer naar het Oostfront te marcheren, Houzee! (Video). 

Of was het zoals de altijd liegende ‘NSB-Hoofredacteur Jansen ’beweert een ‘Kamikaze-aanval ‘op het gebouw dat vergelijkbaar is toen de Bouwvakkers massaal protesteerde tegen de ‘NSB-Telegraaf’ waarbij toen een Bouwvakker door de toen ook al‘Moordende-politie’( Video)  was gedood. De brandweer had het brandtje redelijk snel onder controle. De corrupte ‘Vinger-politie’ is bezig met een uitgebreid sporenonderzoek. De schade is aanzienlijk(kuch). Politiewoordvoerder en beroepsleugenaar Frans Zuiderhoek, die ‘Lesbo- Ellie Lust” (Video) vervangt omdat zij nog moet bijkomen van haar ‘TV-Riool serie:” In de Kast op reis’(Video) spreekt van een ’brandje en geeft verder geen commentaar’.

De  altijd liegende en corrupte ‘NSB- hoofdredactie’ van de Telegraaf noemt de gebeurtenis huilend schokkend. “Alles wijst op een aanslag. Snik, Snik. Wij lieten ons niet  in de Tweede Wereldoorlog en ook nu niet intimideren en de aanslag heeft niets van doen dat we bijna failliet zijn”,aldus de van huis uit extreem laffe NSB-er de altijd liegende hoofdredacteur  Paul Jansen. Het valt nog mee dat Jansen om de ‘Lynch-Riool-sensatie’ verkoop cijfers te stimuleren niet Holleeder de schuld geeft, gezien het feit dat zijn de twee ‘Riool -Lynch-Journalisten’ Saskia Belleman  en ‘Media -Huurmoordenaar John van den Heuvel’  Willem Holleeder de schuld geven van alles.  Of Poetin , die krijgt ook overal de schuld van in de Telegraaf.

Geen ‘Kamikaze–gewonden’.

Op het moment dat de oude bestelwagen naar binnen tufte was er onderbetaalde bewaking aanwezig in het gebouw aan de Basisweg. Deze zijn niet gewond geraakt, want ze lagen te pitten. Het ‘Wrak-busje’ is waarschijnlijk met hoge snelheid(10- 20 km per uur) tussen twee plantenbakken door naar de voorpui van het pand gereden, aldus de altijd liegende Telegraaf. Dankzij het extra beveiligde glas kon het oude wrak busje niet echt naar binnen rijden. Van de ‘Kamikaze–bestuurder’ ontbreekt elk spoor, aldus de corrupte ‘Amsterdamse -Vinger-politie’(video) .Hoe het ook zij, de ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaadgroep’  en ‘Yes we can Boy Klaver‘van GroenLinks Rechts wachent niet op de uitkomst van het Politieonderzoek ter zake en gaan op de stoel van de Rechter zitten en noemen het een aanslag op de Persvrijheid. Tja , maar dan wel op  Rutte &Klaver hun ‘NSB-VVD&GroenLinks- Persvrijheid’ en niet de onze!