(van de Stem van de Straat partij i.s.m. de Stem v.d. Straat/SaltoTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Opnieuw weer een Travestiet in Amsterdam afgerost en we gaan steeds meer terug in de Donkere tijd van wettelijke homo vervolging en op de brandstapel zoals in de Bijbel en Koran staat. De hoofdstad was afgelopen weekeinde opnieuw het toneel van ‘Haat-Godsdienstwaanzinnige Islam-SGP-CU-homogeweld’. De Amsterdamse travestiet Monique de la Fressange is afgelopen weekeinde mishandeld door drie mannen die samen een baard hadden, terwijl ze aan het wachten was op een taxi (geen Uber van de ‘VVD-Top Elite-Gangsterin Kroes’ ).Wij vinden dit niet alleen extreem laf en vreselijk misdadig, maar ook een aantasting waar ons Amsterdam voor staat:Vrijheid,gelijkheid,Barmhartigheid, Rechtvaardigheid en Blijheid als we even vergeten dat 30% van de Amsterdammers onder de armoedegrens moeten zien te overleven met dank aan de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,VVD,D66, SGP,CU, GroenLinks en de PvdA(Video). Die arme sloebers worden iedere dag in elkaar ‘gelagen’ door de Politiek bijwijzen van spreken dan.

Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede(Video) in A’dam al aan:

Ze was net klaar met een optreden in café The Queens Head op de Zeedijk, toen ze werd uitgescholden voor ongelovig Hoer en Satan en geslagen met o.a een zwart boek. Ze kon niet zo gauw zien of het een Koran of Bijbel was. Manager Jakko ter Borg van het Amsterdamse café heeft er nauwelijks woorden voor. “Homo-acceptatie in Amsterdam lijkt wel op een ‘Alltime -Islam-SGP&CU low’.” Ooit was Amsterdammer eem bruisende ‘Mekka’ voor Homo en Lesbos en Vrije denkers en Kusnteraans’. Denk alleen maar aan de Kabouters, de Kraker, de Provo’s en The Happy Family en de IT! Nu zitten wij  o.a. opscheept met ‘Stedelijk- Museum Ruf& Ollongren&Grapperhaus-Mega-Fraude- Rat in pak-Tuig(Video)!

RD van de ‘SGP&CU-Mannen ‘plaatst ook andere Homo-advertentie niet(Video).
Onze Travestiet Diva Mayday heeft vorig jaar het hoofdstedelijke gemeentebestuur al tot de orde geroepen dat er iets moet gebeuren in Amsterdam, want het begint steeds meer op een Klein Saoedi Arabië, Iran of de ‘SGP&CU-Incest -Bijbelbelt’ te lijken. In de gemeenteraad maakte ze haar standpunt duidelijk. In januari van dit jaar vond er al een ‘Kul-Bral-spoeddebat’ plaats in de raad over de mishandeling van een 24-jarige Homo man. Die werd met een baksteen het ziekenhuis ingeslagen, terwijl er geroepen werd dat Homo’s Duivels zijn volgens God en Allah.Toen werd echter niet duidelijk of het hier ging om een ‘SGP&CU-Godsdienstwaanzinnige –Volgeling’ of dat een Wahabisme -‘Islam’-Haat zaaiers ‘Mad Dog Trump’ &Tbs-er- Mike Pence aanhanger was. Over de mishandeling van De La Fressange zegt ze: “Dit was duidelijk ‘Godsdienstwaanzinnige-Hate crime’. Ook omdat ze verrot is gescholden voor het al mogelijke dat in de Koran en/of Bijbel staat als het om Homo’s gaat. Ze heeft aangifte gedaan bij de corrupte ‘Vinger-politie’(video) en die gaat gelijk de ‘Rutte-Pedo-Demmink-Doofpot(Video) ’ in, maar de schrik zit er goed in. Dit mag toch niet meer mensen. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Dit moet stoppen.” En dat vinden wij ook! In de Amsterdamse Raad houdt Jan-Bert Vroege zich onder andere met dit ‘Islam-SGP&CU-dossier‘ bezig. “Wat naar de oppervlakte komt is maar een topje van de ‘Godsdienstwaanzinnige-middeleeuwse-IJsberg’. We hebben in de hoofdstad te maken met een een enorme hoeveelheid aan intimidaties, bedreigingen, spuug- en scheldpartijen van Godsdienstwaanzinnige naar LHBT’ers toe van een bepaalde over het algemeen laagopgeleide  import  ‘Islam’ groep en/of CU& SGP-ers. Ik wil dat de gemeente met een eenvoudige meldingsapp komt, zodat we meer inzicht krijgen in de ‘Haat-incidenten’ die we op straat hebben en voor de armoede in Amsterdam wist hij geen oplossing

Buitenlandse rijke’ Expat- LHBT’ers ‘die in Amsterdam worden mishandeld, worden door de Gemeente uitgenodigd voor de Pride en dat is ook weer discriminatie. Want waarom worden de Amsterdamse LHBT’ers ook niet uitgenodigd?