(van onze’ Rent a DDR66- redactie’ i.s.m. de ‘PvdA Untergang redactie’)

AMSTERDAM-NOIR- Pechthold betrapt als ‘Privé Schandknaap’ van ‘Pedo-Ambassadeur Marcoux’& Internationale Royals& Elite(Video).
Opnieuw is er commotie rond  het ‘Pedo-Neuk-Hok’ die D66-DDR66 leider -‘Elite Pedo-Schandknaap Pechtold’ ‘cadeau’ kreeg van zijn voormalige vaste ‘Pedo klant’ de Canadese ambassadeur de ‘Elite-Pedo-Marcoux’.Het Europese samenwerkingsverband voor preventie van corruptie, Greco, tikt ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Dodelijk D66, CDA,CU&CO(Video) op de corrupte vingers dat het presentje, ook wel bekend als ’Pechtolds-Pedo-neuk er op los-penthouse’, niet werd opgegeven in het duistere Geschenkenregister( ‘Rat in pak-Shell-omkoop register‘)en de voor met merendeel corrupte en laffe ‘Zijstra-baantjesjagers'(Video)Tweede Kamer.

Wat weet ‘Schandknaap-Pechtold’ voor Vuiligheid van de PvdA Tweede Kamer Voorzitter Arib(video).
De ‘EU- anti corruptie commissie ‘stelde ook verbijsterd te zijn dat de PvdA Tweede Kamer Voorzitter ‘Mocro Spion Arib’ het niet nodig vond dat Pechthold het ‘Anus-cadeau’ had moeten opgeven.

NL Het land van Fake Holy News & ‘OM-Omhoog-Wippers’ & ‘VVD-Doen-Profiteurs’(video). Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).

Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ drogeert en verkracht samen met zijn ‘VVD-vriend’ 14-jarige jongen(Video) .

Haatzaai uitspraak tegen Russen van hysterische Pechthold niet vervolgd door ‘CDA&VVD-OM’(Video).
De Europese anti corruptie commissie noemt het ’schokkend en Elitecrimineel en Klasse Justitie’ dat de laffe en voor met merendeel corrupte Tweede Kamer ’nog steeds’ geen aanstalten maakt met het optuigen van een transparant systeem om de naleving van integriteitsregels af te dwingen tegen de ‘Rat in pak Corruptie’ die de democratie in NL tor een farce maakt. Daarbij wordt één recente casus uitgelicht: een corrupte parlementariër die zij aanduiden als voorheen ‘Elite-Schandknaap’ en tegenwoordig Suikeroomje, die altijd loopt te liegen over een geschonken flat ter waarde van 135.000 tot 200.000 euro niet in het register liet opnemen en dat hij die kennelijk had gehad omdat hij zich als Kunststudent (11 jaar lang, hij kon op het laats niet eens meer zitten) verhuurt had als Schandknaap aan o.a. een oude ’Canadese-Elite Pedofiel-Marcoux ‘, die als ‘Nep en fop Ambassadeur’ het nodig vond om er naast zijn ‘Ambassadeurs-residentie'(woning met tuin slaapkamers) er een heuse ‘Royal- Prins Claus &Top VVD-ers Pedo-Rapist-kliek van OM Boss-Demmink-Neuk-Hok’ er op na te houden. Laat dat nu precies de waarde zijn van de Penhouse met uitzicht op Zee( goed om het dag en nacht ‘klotsende’ en ‘hossende ‘geluid voor de buren te verbloemen) die Pechtold ‘cadeau’ kreeg als dank voor zijn ‘Kunstjes-anusje van Alles’. Als die muren eens onder praten dan zat markant de hele corrupte, perverse Top van de Nederlandse  corrupte politici in de cel en/of in een TBS-inrichting

Pechthold names ‘Rent a D66’: Merry Christmas  and a Happy New Year voor mijn (Pedo)-Elite en zorg dat u ook net als ik een ‘gratis’ ‘Pedo-Neuk-Appartementje’ krijgt in 2018.Er is in 2017 niets meer overgebleven van het aanzien van de corrupte Tweede Kamer(Video) dankzij ‘Politici-Gangsters’ als ‘VVD-er Van Hage’, Halbe Zijstra, Hennis, Fred Teeven, Ard van der Steur,etc. en ‘PvdA-er Moorlag’. Rent A D66 ‘Elite-Schandknaap-Pechthold'(Video) :” Merry Christmas  and a Happy New Year voor mijn  (Pedo)-Elite en zorg dat ook u net als ik een ‘gratis’ ( pijn in de kont)- Appartementje krijgt in 2018.”

De Altijd liegende Handlanger Rutte van ‘Taxfree-Shel’l kent net als de NPO geen schaamte.