(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vroegpensioen te duur voor de ‘Vroeg-dood’ gaan Laagste Klasse in de Straf de armen maatschappij van Rutte&Co(Video).
Vandaag moest Rutte en zijn loopjongen Staatssecretaris van Financiën D66 ‘DDR66-Ratje- Menno Snel’ voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’ en ‘Taxfree- Multinational’ tekst en uitleg te geven in Tweede Kamer over de uitgelekte ‘Belasting-ontduiking-deal’ van 7 miljard van ‘Taxfree-Royal-Shell. In eerste instantie weigerde hij om naar de Kamer te komen. En na enige herrie in de Kamer daarover kwam hij toch en beriep zich op elke vraag op zijn (VVD)-Zwijgrecht als een volleerd beroeps misdadiger(Elite-Gangsters in zijn geval). Het is niet alleen de toestemming om Taxfree-Shell-dividendbelasting van ‘Taxfree-Graai King Willem’ en zijn Parasieten ‘Elite-Gabbers in crime‘ (Video) om de belasting te ontduiken. Er is meer, waarom de lasten van de Gewone Nederlanders telkens worden verzwaard waardoor ze o.a. 7 jaar eerder dood gaan! De ‘Staats-NPO’ met zijn ‘dr. Goebbels propaganda-Dood aan Poetin-journaal& Nieuwsuur draait rood gloeiend(Video) om het valse Beeld van hun Brood en Beschermheer Duivelse Rutte overeind te houden.

Rutte&Co:”Tucht voor Bijstandsgerechtigde, bonus voor ‘Taxfree-multinational’.  

 

De Jas van de altijd liegende sexloze ‘Doener- Rutte’ staat al jaren klaar om naar Top ‘EU-baan’ te vluchten(Video).
Beeld van ‘Lieg-debat’ tussen Marijnissen met in haar Kielzog de voor het merendeel corrupte, laffe Tweede Kamer CDA,D66,VVD,D66 en Pvda eb GroenLinks-en de Shell Premiers, de seksloze Rutte kan niet treffender geschetst worden. #dividendbelasting #loopjongen #duiker #SP Afbeelding Rutte via @BNDeStem