(Door Blik op Nosjournaal ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Fake News’ van de NOS:”De Massa heeft het meeste vertrouwen in ons de ‘Staats-NOS’ en het minst in de Vrije sociale media”(Video).
Het nieuwe frame van onze staatsomroep is nu: “De Russen juichen niet hard genoeg voor hun eigen team” Blijkt het nationalisme van de Russen stijlvol en niet overdreven te zijn, is ’t weer niet goed! De Staats-NOS is echt hysterisch dr. Goebbels in paniek betreffende ’t enorme succes van de #WoldCup2018 in Russia. Nieuwe Haat-zaai grens doorbroken op NL staatsradio bij NPO radio1 met de walgelijke en laffe ‘Subsidie-Vreter-dr. Goebbels- Jan Mom’ die ooit als een Rat uit het commerciële  RTL-Riool is gekropen  net als de Fuhrer van de NOS Marcel Gerlauff. Deze  extreem laffe NSB-er Jan Mom vergelijkt#WK2018 met Berlijn 1936. Dat terwijl de Russen zich letterlijk dood hebben gevochten( 30 miljoen doden(Video)) tegen de Nazi”s, zodat dat  laffe dr. Goebbels NSB-Tuig van de Staats-NPO&NOS nu de  Russen asl dank tot op hun ziel kan beledigen.Toen Nederland bezet was door de Nazi’s liep dat vergelijkbare NOS-Tuig allemaal als NBS-er de reet te likken van de Bezetter en de polite leverde de Joden uit aan de Nazi’s!!  En vandaag de dag verricht dat laffe zooitje ‘NOS- Tuig’ dagelijks ‘dr. Goebbels propaganda -diensten’ voor het’ Factische Groot Kapitaal ‘( 15 miljoen kinderen sterven ieder jaar van de honger(Video)) dat qua ellende, dood en verderf niet onder doet voor de Nazi’s. maar goed wat kan men ook verachten van zo’n ‘Ras NBS-er Mom’, die apen trots optrekt met de’ VVD SS-er- NPO- laffe- Vat -Jort Kelder’ die  tegen honger- Uitkeringen voor wat hij en zijn VVD-misdaadgroep “Labbenkakken” noemt en hun alleen geschikt acht op zich dood te werken voor de ‘Elite-Killers’, maar ondertussen zelf ook een ‘Mega- NPO/&AVROTROS -Subsidie-Vreter’ is:

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’ en is niet Strafbaar(Video).

Opmerking: Volgende week uitgebreid aandacht in de Stem van de Straat/Salto aan de Zijlstra ‘Dasja-CIA-NATO- Gate'(video) en waarom hij zo snel aan een ‘Mega-Graai-baan’ van 500 duizend euro per jaar Taxfree in het buitenland moet worden geholpen door ‘Taxfree-Shell- Rutte&CO’. En waarom wist de AIVD niet dat Zijlstra al die jaren had gelogen. Misschien omdat hij de ‘KGB-Boss’ was in de “Commissies Stiekem” van de AIVD in de Tweede Kamer. En voor het eerst een foto van Astrid Holleeder ! Nog wel op een Motor op weg naar…………..(Video).