( van onze PvdA&D66 Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Weer een PvdA Wethouder Herrema  weg als een Dief in de nacht het Luxe Wachtgeld in na klacht seksuele ‘#Metoo-Poepsex intimidatie’. Nu is deze’ PvdA- Sex-offender Herrema’ bij ons als sinds 2103 bekend als een misdadige Vijand van het Volk(video).
De werkrelatie tussen de perverse Wethouder gestoorde Tjeerd Herrema (PvdA-hoertje) en de redactie van “Almere DEZE WEEK” is vorige week terecht ernstig verstoord geraakt, nadat de Wethouder persoonlijke, perverse, ziekelijke seks berichten naar een verslaggever had gestuurd. De krant heeft afgelopen maandag een officiële klachtbrief naar D66 ‘DDR66 Burgemeester Franc Weerwind’, een berucht ‘Top-bendelid(Video) van de ‘Goede Doelen Maffia’ van ‘Maffiaboss John de Mol’&Zn. gestuurd.Deze extreem corrupte en gewetenloze D66 DDR66 Burgemeester Weerwind( Video)was een vooraanstaand pervers lid van de beruchte ‘Elite-(pedo)-Killer-studentenvereniging’ Minerva tegelijk met toenmalig ‘Taxfree- Graai-kroonprins Willem Alexander ‘(Video). En wordt steevast uitgenodigd op de jaarlijks perverse ‘Minerva-Feestje’ op het ‘Jongens Kasteel’ van Minerva erelid de ex VVD Minister ‘Mega- Fraudeur Ard van der Steur’.Daarnaast is gewetenloze Burgmeester Weerwind ook nog ‘Graai en Naai Lid’ van de misdadige ‘Witwas-Talpa –Stichting’ Het vergeten kind” van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn Dwergzoontje Johnny de Mol aka” de Allesneuker” die zich gewetenloos en uiterst sluw verrijken over de rug van kinderen(Video).

OM-‘Neuk-paar Nimwegen& Bloos‘ maakte omstreden ‘Love-Pedo-Demmink-‘dienst’-Trip’ naar Thailand(Video).

De jonge verslaggever in kwestie ontving maandagavond via Messenger een eenzijdig en zeer persoonlijk ‘Sex-Offender-telefoontje’ van Herrema waarin het niet tot een normaal gesprek kwam, maar de Wethouder obscene taal gebruikte en o.a. krijste ‘Pis-Paay’(Video) mij in mijn ‘PvdA-Bekje’ en hevig hijgde. De journalist verbrak daarop geschrokken de verbinding en was helemaal van slag. Eerder die week had de gestoorde Wethouder via Messenger namelijk ook al persoonlijke zieke, perverse berichten verstuurd waar de jonge verslaggever opheldering over had gevraagd, maar niet kreeg. Herrema verklaarde dat hij op de ‘Stadhuis-toilet’ zat te poepen en dat die berichten door het harde persen per ongeluk in zijn kwaadheid zijn verstuurd.De verslaggever inmiddels enigszins bekomen van de telefonische  ‘#Metoo-aanranding’ riep de gestoorde Herrema dinsdag opnieuw ter verantwoording over het eenzijdige ‘Hijg en Ruk-telefoontje’. Die kwam niet met excuses, maar reageerde onverschillig: ‘Hoop niet dat je rode oortjes hebt gekregen lekker ‘Hijg en Ruk-ding ‘van mij’. Dat was naar mening van de redactie van de krant een intimiderende en onbetamelijke zieke reactie van een Sex-Offonder en stelt dat daarmee de werkrelatie ernstig is verstoord.

Per ongeluk liegt het ‘PvdA-hoertje’ Herrema.
Herrema ontkent(liegt) ten stelligste de persoonlijke zieke perverse berichten bewust te hebben verstuurd. Hij stelde dat hij bezig was met Ledenwerving voor de PvdA. Alle berichten zouden per ongeluk zijn verzonden(kuch) aan de verslaggever. Terwijl hij geconcentreerd oververhit bezig was met zijn dagelijkse ‘Ruk en hijgwerk’. Het lezen van nota’s van verboden Pedo- en dieren Porno sites en zich aftrekken en dan mensen telefonisch hijgend met pervers, ziek gebral lastig vallen. Op zijn hoogtepunt krijts hij altijd ‘Kom,Kom,Kom Bij de PvdA-(Hoertjes) ’.In bijzijn van Burgemeester Franc Weerwind van de ‘Goede Doelen Maffia’ is de ‘Seks Offender-kwestie’ later die week met de betrokkenen besproken hoe het in de Doofpot te doen. De avond na dat confronterende gesprek ontving de verslaggever opnieuw een persoonlijk ziek pervers bericht van Herrema via Messenger dat in relatie kan worden gebracht met de eerdere gestoorde PvdA- ‘Stalker-berichten’. Ook daarvan bralt de psychopathische Seks offender PvdA-Wethouder dat het bericht per ongeluk is verstuurd(kuch, kuch).

Hoerenlopers Oudkerk en Hoes melden zich voor Amsterdamse ‘Graai & Naai Burgemeester’ in De Telegraaf(video).

Vorig jaar kwam de gestoorde Herrema ook al in opspraak nadat de website geenstijl.nl naar buiten had gebracht dat de Wethouder een aantal Pedo en dieren sekssites via zijn twitteraccount volgde en mocht toen gewoon blijven zitten. Alleen al daarvoor had deze Pervert in een ‘Tbs-inrichting’ moeten worden geplaats! De Wethouder verklaarde toen deze accounts niet te volgen en niet te weten hoe die accounts in zijn PvdA-volglijst terecht waren gekomen en gaf de schuld aan de ‘Pedo–PvdA-Wethouder Brandes’ aka de “Lolita-man”(Video) in het Luxe Wachtgeld en/of aan de VVD Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’(Video) De Wethouder verwijderde de accounts en veranderde zijn Twitter-wachtwoord. Onlangs hebben alle nieuwe Wethouders moeten meewerken aan een uitgebreid en uitvoerig ‘Doofpot-integriteitsonderzoek’(Video), waar officieel geen omstreden en criminele en perverse zieke (Pedo)- zaken uit naar voren kwamen, maar wij weten wel beter,niet dan?

 

PvdA Wethouder ‘Ruk en Hijg- Werkrelatie’. ‘Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ drogeert en verkracht samen met zijn ‘VVD-vriend’ 14-jarige jongen(Video).
De redactie van de krant is van mening dat zowel het verzenden van de twee persoonlijke zieke pervers gestoord berichten en het eenzijdige ‘Hijg-telefoontje’ niet per toeval kan zijn gebeurd. En vooral de reactie van de wethouder is volgens de redactie ondubbelzinnig en niet voor velerlei uitleg vatbaar. Daardoor is de ‘Ruk en hijg-werkrelatie’ met de wethouder ernstig verstoord. Van de lokale pers wordt immers verwacht dat er onafhankelijk verslag wordt gedaan van wat er zich op het liederlijke en corrupte stadhuis van de ‘Goede Doelen Maffia- Burgmeester Weerwind’ afspeelt. Door het verzenden van de verschillende persoonlijke gestoorde berichten, het eenzijdige telefoontje en vooral zijn reactie hierop, kan de redactie van de krant de gestoorde PvdA-Wethouder Herrema niet meer objectief tegemoet treden.

Laffe reactie gemeenteraad en Burgmeester: geen aangifte bij Justitie en/of polite tegen Sex-Offender en Stalker Herrema, maar het Luxe Wachtgeld.
Volgens de laffe en voor het merendeel corrupte gemeenteraad kan uit de nu bekende gegevens niet worden uitgesloten dat de contacten wel degelijk onbedoeld en onbewust tot stand zijn gekomen. Vanuit de liegende en geestelijk gestoorde PvdA-Wethouder is niet aangegeven dat zijn privételefoon is gehackt of dat dat aan de orde zou kunnen zijn. De wethouder heeft op allerlei manieren ‘Nep en fop-openheid’ van zieke perverse zaken gegeven, waaronder het vrijwillig beschikbaar stellen van zijn ‘Ruk en Hijg-privételefoon’ voor ‘Doofpot-onderzoek’. Daarbij heeft de wethouder aangegeven dit onderzoek zelf te bekostigen. Het onderzoek, uitgezet bij een extern bureau, is erop gericht om te achterhalen hoe de contacten tot stand zijn gekomen.
Almere DEZE WEEK heeft maandag 11 juni rond 18.30 uur de klachtbrief overhandigd aan de ‘Goede Doelen Maffia -Burgemeester Weerwind’ . Deze brief is direct in behandeling genomen(kuch) en daarna door Herrema na het poepen als toiletpapier gebruikt en lekker aan geroken heeft, aldus van onze betrouwbare bronnen. Hij overweegt nu om zich ook in de race voor burgemeester van Amsterdam te storten. Hij denkt dat hij makkelijk kan winnen van Oudkerk en Hoes.

‘Kul-Reactie’ van de aarts brutale en gestoorde Wethouder Herrema van de ‘PvdA Moorlag-Koppelbaas partijtje’.
De gestoorde Wethouder Herrema laat in een reactie aan Omroep Flevoland  weten dat hij verontwaardigd is over de aantijgingen van de krant en dat de krant het ‘Nep en Fop –Doofpot-integriteitrapport’ over hem niet wilde inzien, dat enkele weken geleden voor hem en alle overige laffe en corrupte Wethouders is opgesteld. Ook wilde de krant niet wachten op de ‘Doofpot-onderzoeksresultaten’ van het corrupte externe bureau. Almere DEZE WEEK heeft dat inderdaad geweigerd omdat die resultaten niets afdoen aan het feit dat de gestoorde berichten zijn verzonden en het bizarre ‘Ruk en hijggesprek’ is gevoerd.  Bizarre en ronduit schandalig is dat deze zieke en perverse ‘Seks- Offender PvdA Wethouder Herrema’ nu het Luxe Wachtgeld in duikt en gewoon door kan gaan met  Hijgen en Stalken. Maar goed wat kan je anders verwachten van een Stadhuis en een Gemeenteraad die geleid worden door een Burgemeester Weerwind, die een voorstaand bende-lid van de ‘Goede Doelen Maffia en Witwas ‘ is en criminele hand en spandiensten verleent voor de ‘Maffiaboss John de Mol&Zn’.

Tot Slot: Underground Presentator ing Steve Brown van de “Stem van de Straat-Salto Tv”(Video) legt hierna uit met bewijzen waarom criminele en geestelijk gestoorde types als Burgemeester Weerwind en Heerma bijna nooit naar behoren worden vervolgd en/of in en Tbs-inrichting geplaatst: