(van onze ‘Internationale Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- We are no Fan of Trump, but this time he did Great: ‘G7-Elite-Maffia’ 2018: ‘Pimp-Daddy- Trump’:” Come to Daddy otherwise I slap you Silly”(Video)

De Amerikaanse president Wapenhandelaar en Pimp ‘Daddy-Trump’ staat niet achter de gemeenschappelijke slotverklaring van zijn laffe en liegende’G6 -Whores”die aan het einde van de ‘G7-Elite-Maffia-top’(verantwoordelijk voor de jaarlijkse Genocide(Video) van 15 miljoen slachtoffers) is samengesteld, toen Trump zijn hielen had gelicht.Volgens hem heeft de laffe en kruiperige Canadese premier Justin Trudeau een valse verklaringen afgelegd en daar heeft Trump gelijk in. Dat heeft hij op zijn ‘Mad Dog-Pimp-Twitter ‘laten weten, enkele uren nadat hij de ‘Elite-maffia-Top’ had verlaten om naar Singapore af te reizen om daar de Massamoordenaar en ‘Super Mad Dog Kim Jong-un’ te gaan bedreigen net zoals hij bij zijn ‘G-6 Whores’ heeft gedaan. DOLLE TRUMP PRET! Trump zegt dat hij zijn Amerikaanse vertegenwoordigers bendeleden het laffe ‘Hoeren-slotakkoord’ niet heeft laten ondertekenen o.a. omdat er geen echte man bij was als Poetin. Hij noemt daarbij ook als reden de verklaringen die zijn ‘Whore-Trudeau’ na afloop van de ‘Elite-Maffia-Top’ op een persconferentie heeft afgelegd, toen Trump al was vertrokken. Ook de importheffingen van Canada is voor ‘Daddy’-Trump reden om niet achter de slotverklaring te staan.

Trump: “Trudeau is oneerlijk en zwak als een Junkie-Crack Whore”.
Volgens de Amerikaanse president waren de woorden van Trudeau dat Canada niet met zich laat sollen ,,heel erg oneerlijk en zwak als een echte ‘Junkie- Crack Whore’ als de Pimp weg is”. Trump zegt dat Trudeau zich tijdens de top juist onderdanig en laf opstelde en dat Merkel hem steeds wilde pijpen , Liar- May haar verschrompelde kurkdroge ‘pussy’ aanbood ,Junker hem de hele tijd wilde kussen en ‘Toy-boy- Macorn’ de hele tiid zwoel en bizar naar hem zat te knipogen en zijn kontje en mondje aanbood. Dat de Canadese premier de Amerikaanse importheffingen tijdens het persmoment ,,soort van beledigend” noemde, schoot bij Trump in het verkeerde ‘Pimp-keelgat’, temeer Trudeau de hele tijd Trump open en bloot schaamteloos zijn hand zat te kussen.De Amerikaanse president vindt dat de heffingen die de VS rekenen een eerlijke reactie zijn op de tarieven die Canada rekent voor zuivelproducten. Trump laat in een tweet tevens weten nu eerst te kijken naar importheffingen op auto’s die volgens hem ,,de Amerikaanse markt overspoelen”.Laffe Trudeau liegt dat hij tijdens het persmoment niks verrassends heeft gezegd. Zijn woordvoering laat weten dat alles wat Trudeau bralde al eerder in het openbaar is gezegd en niet tijdens gesprekken met  zijn ‘Daddy-Trump’. De laffe Premier blijft toegewijd aan wat is bereikt op de tweedaagse ‘Elite-Maffia-top’ in Quebec, luidt verder de Canadese laffe ‘Leugen- verklaring’.