(van onze Internationale Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR – We are no Fan of Trump, but this time he dit Great: ‘G7-Elite-Maffia’ 2018: ‘Pimp-Daddy- Trump’:” Come to Daddy otherwise I slap you Silly”.

 

Metoo-Trump: “ik ben een Vorst met absolute macht en kan mezelf amnestie verlenen en de hele Wereld plat Bombarderen (Video)”Men zou het bijna vergeten dat sinds ‘Mad Dog –Pimp’ twitterent op het Wereld Toneel is verschenen, maar er wordt nog steeds geproteseerd tegen de’ G7-Elite-Maffia’. En niet in de laatste plaats omdat de’ G7  6 Whores + Pimp Daddy Trump’ sinds jaar en dag één van de Hoofddaders zijn dat 15 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger(Genocide door het Groot Kapitaal) ) .De Corperate Crime MSM en de Staats NOS brallen constant dat de G7 de Top 7 rijkste landen ter wereld zijn alsof China, India en Rusland niet bestaan.

Elite-Maffia-G-7′ in Canada’:’Mad-Dog-Pimp Trump’ and his six Whores(Video).

Ziek van de intensieve, misdadige Veehouderij van de Duivelse ‘CU-Minister Schouten’(Video).

En  dat de ‘G7-Elite-Maffia’ de Wereld compleet vervuilen en door hen de dieren met uitsterven bedreigt worden en/of vreselijk geëxploiteerd in de walgelijk Bio-Industrie waar de Christelijke Duivelse CU-Incest –bijbelbelt- Minister zo trots op is. Ziek van de intensieve, misdadige Veehouderij van de ‘Duivelse -CU-Minister Schouten’.