(van onze Internationale ‘US- Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “Metoo-Trump: ik ben een Vorst met absolute mach en kan mezelf amnestie verlenen en de hele Wereld plat Bombarderen(Video) .‘

EU-Führer Merkel’ is bezweken voor de dreigementen van haar ‘Elite-Maffia- Boss’ ‘Mad Dog- Pimp Trump’ en trekt extra miljarden uit voor defensie de Wapenhandel. De laffe en geldverslindende stap werd donderdag op een ‘Bral-vergadering’ van angstige, corrupte NAVO-Ministers van Defensie van harte aanvaard door ‘CIA-Puppet- NAVO-secretaris-generaal Stoltenberg’.Laffe Merkel belooft vanaf 2025 1,5 procent van z’n economische omvang aan de Defensie wapen aankopen in de US  te spenderen. Vooral de ‘US-Killer-Elite’ met hun hoogbejaarde, lichtelijke demente Kruizengrijper ‘Puppet-Mad Dog-Pimp Trump’ maken een groot punt van achterblijvende defensiebudgetten bij veel Europese ‘US-Elite-Killer-Vazal landtjes’ en ook Canada. Trump eist gewoon dat er meer wapens gekocht moeten worden in de US. Lang schommelde het land rond de 1,2 procent en komend jaar zal het 1,3 procent spenderen. In absolute getallen betekent het dat er volgend jaar drie miljard euro bijkomt tot een totaal van 41,5 miljard euro. Daar komt nog bij dat het NATO budget nu al 20 x meer is dan dat van Rusland!

Recordaantal mensen in Duitsland leeft in armoede en dat is niet de schuld van Poetin(Video).

En dan te bedenken dat er in de US 60 miljoen mensen onder de armoedegrens overleven en in de  EU 50 miljoen en in Duitsland 13 miljoen mensen in armoede leven en in Nederland rond de 3 miljoen. Wat schieten die arme sloebers op met al dat Wapentuig en de NATO?

Merkel is doodsbang voor ‘Deep State- Moordenaar en drugsdealer Pompeo’.
De hoop van laffe Merkel is dat door nu alvast een nog verdere stijging tot 1,5 procent te beloven de ‘US-Killer-Elite’ gunstig gestemd zullen worden. De laffe Merkel kreeg er recent nog van langs als of zij een Trek-pop is van Trump van de Psycho Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken Pompeo vanwege het niet kopen van miljarden aan Wapens in de US. Over iets meer dan een maand komen de laffe leiders van 29 NAVO-landen( Vazal-staatjes van de ‘US-Killer-Elite‘) naar Brussel voor een top en ‘Mad Dog Pimp-Trump’ de Puppet van de “The Shadow World” zal zeker een punt maken van het aankopen van Wapens. De ‘Mad Dog Trump’ heeft het sowieso op Merkel voorzien vanwege de in Amerikaans nadeel uitslaande plunder de armen en zieken en bejaarde handelsbalans. Trump zijn ‘Pimp-relatie met zijn bondskanselier ‘Hoertje Merkel’ is ronduit stroef en vernederend.

‘CDA-Psycho-Minister-Bijleveld’ bezoekt Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ om Orders op te halen(video).