(van onze Wie Moord en neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR ‘Maffiabos John de Mol’ trekt de stekker uit het slechts bekeken SBS- Corrupte Gerechtelijkmacht-praatprogramma ooit. De ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker  Peter R. de Vries’ en zijn vaste neukertje’ Killer Queen Rechter Nienke  de Waele’.

Gisteren was de laatste Bral &Lieg-aflevering voor het laats te zien met de Tokkie Titel:” Natte Plassers” en dat is meteen ook de laatste aflevering ooit. De Perswoordvoerder beroepsleugenaar Barbara den Uijl (Video)van de Raad van Rechtspraak liet verdrietig weten haar wekelijkse “Natte Doos” te gaan missen, terwijl zij zich al verheugde op de ‘Natte Plasser-Pis-Paay-after party’. De Judas-Raadkamer’ met corrupte Rechters, OvJ ‘s, politieagenten ,advocaten en Riool Lynch journalisten van het laagste allooi a La Sakia Belleman en Mick van Wely deed het de afgelopen maanden dramatisch slecht op de donderdagavond van’ SBS-Riool 6′. Gemiddeld genomen is het bejaarde ‘Tokkie-Tv-station’ van ‘Maffiabos John de Mol’ de nummer drie van Nederland, maar tijdens De ‘Judas-Raadkamer’ was het vaak de nummer tien en daar kreeg John wel een slappe plasser van.

“Deep State”:Waarom mag Peter R. de Vries in zijn ‘Judas-Raadkamer’ het aanzien van de Rechtstaat en de Gerechtelijke macht en Politie beschadigen(Video).

De ‘Bral&Lieg-Riool-show’ van ‘Insluip-Geilneef De Vries’ (video) deed het ook vorige week weer extreem slecht (Video) met een verbijsterende 131.000 kijkers (2,7 procent). Het is uitzonderlijk dat zelfs een Riool TV-zender als SBB een ‘Bral-programma’ met dit soort cijfers zo lang heeft laten doormodderen op prime time en dat is voor de massa het echte Geheim van de ‘Judas-Raadkamer’, want de ingewijde weten wel waarom de ‘Politie-Informant& ‘Maffiajournalist De Vries’ van De Mol zo lang mocht doorgaan(Video).

Steeds meer corrupte Geheimen van de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ worden bekend(Video).
Bij deze laatste “Natte plassers” aflevering trad de vaste ‘Judas-Line’ weer aan aangevoerd door  hun Held Peter met zijn vaste ‘lopende plasser’ (druiper ) van het vele hoerenloper: Mr Spong zat deze keer stiekum met een klein hard nat plassertje tegen Micky aan te rijen. De debiele Leerling Mick van Wely van de Telegraaf ‘Media-Huurmoordenaar- John van den Heuvel’(Video) had een droog plassertje en mondje. De extreem, corrupte OvJ. ‘Wouter Bos-altijd trefzeker’ met deze keer trots een kleine, harde nat plassertje en de ranzige en schaamteloze en extreem corrupte Rechter Moors wist niet eens of hij wel een plassertje heeft en verheugde zich al op Paay. Het was schokkend om waar te nemen dat types als OvJ Wouter Bos niet alleen corrupt zijn, maar ook Knettergek en daardoor de facto levensgevaarlijk blijkens het feit dat hij het ‘Riool-natte-plassers-programma’ en de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ de Hemel in prijst. Wat men niet uitzond was dat na de uitzending en ter feestelijke afsluiting een afterparty was met als ingehuurde deskundige bij uitstek inzake ‘Natte-Plassers-Pis-Paay'(Video) en gepist werd er. Peter himself zorgde er voor dat zijn ‘Judas-gasten’ allemaal met volle mond op de grond lagen! Dolle ‘Pis-Paay-Pret’ met natte plassers!

Opmerking: Lijst van corrupte ‘Judas-gasten’(Video) van ‘Joker Peter R de Vries’, zodat u weet welke rechter en/of OvJ u direct moet Wraken(Video) wanneer u moet voorkomen.

Noot: Zie hierna een Historisch overzicht van de laffe misdaden en perverse gedragingen sinds 1970 van Peter R. de Vries tot heden,die u niet mag weten van de medeplichtige aan zijn ‘Judas-Raadkamer’ te weten, Raad van rechtspraak( Barbaba den Uijl),Het Parket Generaal(Herman Bolhaar) en het OM Den Haag( OvJ Wouter Bos):