( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-Zwarte Piet”- Humberto Tan is bezig met zijn afscheidsweek bij RTL Riool-Late Night. Hij wordt vervangen door de’ NPO- dr. Goebbels- Nieuwsuur’ overloper de corrupte Blanke billen-man & Grachtengordel-Maffioso en Zakkenvuller Twan Huys'(Video). Tot nu toe hebben alle ‘BN Junkie-Hoeren-gasten'(Video) lovende woorden voor de presentator en dat is wel te begrijpen, want hij is gewoon een aardige, laffe en corrupte jongen die zijn best doet zijn ‘Riool-Bral-brood’ te verdienen in de ‘Riool-Hoeren-Showbizz-Wereld ‘van ‘Maffia Boss John de Mol'(Video) en de ‘Riool-Showbizz – King& Goede Doelen Oplichter Joop van de Ende’, maar woensdagavond was ‘Narcist & Racist Peter R. de Vries’ te gast en die had een ‘KKK- Tokki-roast gemaakt. Daarin gaf hij Humberto er onverwacht  flink van langs(kuch) met een van te voren opgestelde Trap na met een ‘Judas- Red-Neck-KKK-script’.

 

 

 

Jaloerse ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries’(video) maakt zich schuldig aan ongekende, ziekelijke projectie jegens Tan.

Zo haalde ‘Joker Peter R. de Vries’ van het geflopte ‘SBS-Riool-Tokkie’ Judas-Raadkamer( slecht 130 duizend kijkers, waaronder al zijn Hoeren en merendeels demente bejaarden(Video) ) onder andere de affaire van Humberto met Dionne Stax nog eens aan. Als blijkt dat Goedele Liekens maar liefst 37 keer te gast is geweest bij RTL Late Night, bralt de jaloerse Geilneef en ‘Judas-King- Peter’: „37 keer een soort van erotische workshop is ook late night wel wat teveel van het goede. Maar wat de redactie je nog het meest nadraagt, is dat je de door haar bijgespijkerde vaardigheden nota bene bij de concurrentie, de publieke omroep, bent gaan praktiseren. Met als gevolg dat je een paar keer per week in de opening van het NOS Journaal zat.” En dat bralde de Goorste en Grootste TV-Hoer Peter de Vries die als het ff kan in 3 of 4 Kul-programma’s achter elkaar a €2.500,- per keer op één avond zit met een natte plasser.Als er vervolgens wat besmuikt en beschamend gelachen wordt door het betaalde Klapvee in de zaal en Humberto ook niet weet hoe hij moet kijken, bralt de misdadige-verslaggever: „Ja, het is een (KKK)-roast.” De presentator weet vervolgens nog uit te brengen: „Ik weet niet waar je het over hebt Geilneef en Hoerenloper dat je bent met je ‘geheime’ bastaardkind en je vele ranzige neuk partijen met Jan en allemaal en alle hoeren van de Wallen.” De Presentator wees er ook nog even fijntjes op dat recentelijk Willem Holleeder, toen De Vries constant zat te liegen onder ede de Rechter er op wees dat De Vries alles wat los en vast zat neukt tot en met ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’.

 

 

Noot: Joker Peter R. de Vries kondigt huilend aan per Riool twitter dat zijn programma De ‘Judas Verraadkamer’ met zijn Onderwereld Rechters, Officieren van Justitie, advocaten en journalisten zwaar geflopt is  en dat de Stekker er uit gaat met ‘Natte plasser’ van hem en zijn corrupte ‘Judas-gasten’.