(van onze Internationale ‘US- Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRDe hoogbejaarde #Metoo -Kruisengruiper President ‘Mad Dog Pimp- Trump’(video) bralt het ,,absolute (on)-recht” te hebben zichzelf amnestie te verlenen.
De president schreef op Twitter dat ,,tal van zijn door hem omgekochte rechtsgeleerden” dat duidelijk hebben gemaakt.Trump’s corrupte en altijd liegende en schaamteloze advocaat Rudy Giuliani bralde eerder dat zijn president Koning ,,waarschijnlijk” het recht heeft zichzelf een straf kwijt te schelden. Hij voegde toe dat zoiets vanuit een politiek oogpunt ondenkbaar zou zijn(kuch). ‘Freak-Trump’ beaamde op Twitter dat hij niet verwacht de presidentiële bevoegdheid op zichzelf te gebruiken. ,,Waarom zou ik dat doen als ik niets fout hebben gedaan(kuch)?”, vroeg de Kruisengrijper en Mega-Fraudeur zich af. Hij gaat dat pas doen als vaststaat dat hij schuldig is. Maar goed in Nederland is ‘Taxfree-Graai-Shell-King Willem’ ook onschendbaar.De ‘Mad Dog-Pimp Trump’ uitte ook stevige kritiek op de aanstelling van speciaal aanklager Robert Mueller.

Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser’  en  Amsterdamse PvdA Wethouder Dijkstra’ horen in de cel(Video)

Deze voormalige directeur van de FBI onderzoekt onder meer of corrupte campagnemedewerkers van Trump en zijn familie in de aanloop naar de ‘Freak-verkiezingen’ hebben samengespannen met de Russen(kuch). Het is opvallend te noemen in dit verband dat er geen speciaal aanklager is die de Oorlog ‘s misdaden en de ‘Pedo-‘misdaden’ en de ‘Clinton-Witwas- Foundation’ van de Freak-Clintons’ onderzoekt. Vanuit beide kanten van het corrupte  politieke spectrum is kritisch gereageerd. Kevin McCarthy, de extreem corrupte leider van de criminele Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden, zei dat het onwenselijk zou zijn als een president zichzelf amnestie geeft. De (On)-Democratische afgevaardigde en eveneens corrupte Ted Deutch denkt zeker te weten dat dat ook niet mogelijk is. ,,U kunt uzelf niet pardonneren Freak”, reageerde hij via Twitter. Hij wees Trump erop dat die geen Vorst met absolute macht is. ,,Laat mij u er even aan herinneren dat we niet in een koninkrijk zijn zoals in Nederland en dat u geen Koning Willem bent.

America’s poor(Labbenkakken) becoming more destitute under ‘Mad Dog Trump’. Rutte: Net als bij ons(Video)
De’ #Metoo-president’ blikte maandag ook terug op zijn eerste vijfhonderd dagen in het ‘Crazy-Witte Huis’. ,,We hebben veel bereikt. Volgens velen zelfs meer dan enige andere president in zijn eerste vijfhonderd dagen’‘, concludeerde de hoogbejaarde narcist Trump, die zijn wapenfeiten opsomde. Hij noemde onder meer belastingverlagingen voor de Ultra-Rijken en hem zelf dus, het terugdringen van bureaucratie ten koste van o.a. het Milieu en Wilde Life, beter beveiligde grenzen en ,,de beste ‘Pluk de armen kaal economie’ en Slaven werkgelegenheid ooit”. Hij vergat even voor het gemak dat de armoede erger is dan ooit en dat hij de halve wereld boycot en bedreigt met Oorlogen en links en rechts bommen gooit(video)  alsof hij een krankzinnige Bloeddorstige Absolute Vorst is uit de middeleeuwen met wat ‘bevriende’ ‘Vazal- Staatje’(Video) die angstig en laf doen wat hij wil.