(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-ROTTERDAM van de corrupte  PvdA Burgmeester “Uncle Tom” Aboutaleb(Video) en de (On)-leefbaar heeft de  meeste armoede in Nederland van ‘Taxfree-Shell-(D66)-Rutte’ en Christelijk Nep en Fop CDA&CU’.
De grootste (On)-leefbare partij van Rotterdam met de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb dreigt buiten het ‘Graai en Naai -Stadsbestuur’ te vallen. Ondemocratische Formatiebesprekingen met corrupte Gevestigde Orde partijtjes VVD-misdaadgroep(Video) ,‘Yuppie-fascisten-D66’, GroenLinksRechts , ‘Moorlag-Koppelbaas-PvdA’, ‘Nep en Fop Christelijke CDA’ en de Incest-Bijbelbelt-ChristenUnie ‘&SGP Mannen in het Zwart staan op het punt van beginnen met hun misdaden jegens het gewone Volk.

Aboutaleb bij Buitenhof: Criminaliteit aanpakken, maar zwijgt over zijn zus die Blinden beroofd.

Groenlinks ‘Bobo Rosenmöller’ vecht voor zijn ‘Gabbers in crime Bobo’s ‘ voor nog hogere ‘Graai-salarissen’(video).

 Pieter Duisenberg van de VVD-Misdaadgroep(Video): Schrap studie die mensen mondig, sociaal en intelligenter maakt zonder kans op Slaven-baan.
Dat hebben de ondemocratische en corrupte informateurs ‘VVD-Gangster- Pieter Duisenberg’ en ‘Zakkenvuller Rosenmöller’ zondagavond bekendgemaakt, zo meldt RTV Rijnmond. De corrupte Gevestigde Orde partijtjes die duistere gesprekken gaan starten, zouden de kleinst mogelijke meerderheid hebben met 23 van de 45 zetels. Dinsdag ronden de corrupte en duistere ondemocratische informateurs hun ‘misdaad-opdracht’ af, met deze corrupte coalitie als eindadvies. Een corrupte informateur, die nog aangesteld moet worden, gaat de gesprekken daarna leiden.Zwarte dag voor de Democratie: Slechte 46,8 procent van alle stemgerechtigde Rotterdammers stemmen en dat betekent dat meer dan 50 procent het vertrouwen kwijt is in de corrupte Gevestigde Orde Politiek net als in Amsterdam(Video).(ON)-Leefbaar is met 11 zetels veruit de grootste partij en dat is feitelijk ook een bewijs dat het zeer slecht is gesteld met de Democratie. De eerste ’achtervolgers’ D66, VVD, GroenLinks en PvdA staan met 5 zetels op geruime afstand.

‘Winnaars’ van de failliete  Gemeente Verkiezingen 2018.
GroenLinks, dat van 2 naar 5 zetels gaat en de VVD (van 3 naar 5). Grootste nieuwkomer is Denk (3 zetels), ook PVV (2 zetels) en 50plus (1 zetel) .Verliezers de gewone Rotterdammer die overleven in een ‘(on)-leefbare- Hel’ van o.a. ‘ASO-Eerdmans’ en “Uncle Tom” Aboutaleb.De verliezers zijn de PvdA (van 8 naar 5 zetels), de SP (van 5 naar 2), D66 (van 6 naar 5) en het CDA (van 3 naar 2). Nida houdt evenveel zetels: 2. CU/SGP en de Partij voor de Dieren allebei met één zetel .

Ondemocratisch, Moeizaam, Corrupt en Duister. (On)leefbaar Wethouder ‘Aso-Monster Eerdmans’ eindelijk in ‘Aso-Container’ waar hij thuis hoort(Video).
De ‘Elite-Misdaad-coalitievorming’ in Rotterdam verloopt stroef, duister en Corrupte en ondemocratisch.Tijdens de besprekingen zouden de ‘Nep en Fop linkse partijen’ hebben geweigerd om met de VVD én Leefbaar in een coalitie te stappen, zo werd gefluisterd. Nu laat de VVD weten dat de partij de onderhandelingen is gestart „om een einde te maken aan de impasse in de Rotterdamse misdaad-coalitievorming.”

Onleefbare CDA Minister IJdeltuit De Jonge veegt zijn ‘Christelijk’ vol gevreten Gat af met arme sloebers.
De VVD liberalen ‘Doen-Ratten in pak &Fraudeurs& Profiteurs’ stellen in een verklaring te hebben ingezet op een combinatie van twee ‘Nep en fop-linkse’ en twee rechtse ‘misdaad- partijen’, en dat (on)-Leefbaar Rotterdam daar „zonder meer” deel van zou moeten zijn. Maar dat leek geen meerderheidscoalitie op te leveren en „daardoor dreigde de vorming van een geheel ‘linkse’ coalitie.” De ‘VVD-Doeners-Profiteurs’ voelde daar niet veel voor omdat daarmee de problemen van de stad Ratten in pak niet genoeg zouden worden opgelost.

(On)-Leefbaar ontgoocheld dat zij geen ‘Graai-Baantjes’ krijgen om de armen af te persen. 
Partijleider ‘Aso-Joost Eerdmans’ van (On)-Leefbaar heeft gereageerd en is „zeer, zeer teleurgesteld dat hij geen ‘Graai- baantje’ als corrupte en onmenselijke Wethouder meer krijgt ” Hij wilde graag dat (on)-Leefbaar opnieuw ging regeren jatten van de armen en verdeel en heersen, al zou hij zelf niet terugkeren als wethouder liegt hij. Sinds 2014 had hij de portefeuille Veiligheid voor de Ratten in pak(Video), Handhaving van de corruptie en Buitenruimte voor de door zijn partij en het CDA met de peperdure enge Freak- slangen leren schoenen- Fetisj -Hugo de Jonge( Video) en D66 onmenselijk behandelde werklozen.Nu wilde hij, als Leefbaar in de coalitie zou komen, verder als fractievoorzitter in de raad. Jaloerse ‘Aso-Eerdmans’bralt huilend dat „vanaf dag één” links Rotterdam niet met Leefbaar wilde praten. „En nu laten ze de deels gehersenspoelde en demente en deels reactionaire, racistische en fascistische  47.312 Kiezers van(ON)- Leefbaar definitief barsten. Uitsluiten is het nieuwe verbinden.”

Twitter Joost Eerdmans:

Opmerking:  Vanavond uitgebreid aandacht bij de Stem van de Straat-Amdterdam-Noir/SaltoTV (Video) voor de MH17 leugens van de ‘VVD-Aasgier Blok’ bij de VN en ‘CIA Trol-Arkady Babchenko ‘(Video) en de VVD dief van één miljoen euro Burgemeester Krikke betrapt met een ons cocaïne en 2 ton cash aan steekpenningen.