(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Smeekbede van Rijxman namens ‘dr. Goebbels-Staats-NPO’ over bezuinigingen: Doe dit niet(Video).
De voor het merendeel gehersenspoelde en/of gewoon domme (demente) bejaarde TV-kijker moet volgend jaar extra geld neerleggen om programma’s van de corrupte Staats-publieke omroep te kunnen zien. Met deze pluk de burgers kaal maatregel worden vooral de bejaarde getroffen. Immers de gemiddelde leeftijd van de ‘Zombie-Kijkers’ naar de ‘Staats- Omroepen’ ligt ver boven de 65 jaar. Om het krimpende ‘Mega-budget’ van 960 miljoen euro per jaar uit Den Haag te compenseren, geeft de ‘dr. Goebbels-Staats-NPO’ vol gas met zijn betaaldienst afpakdienst NPO Start Plus.

‘Staats-NPO’ in verenging met D66′ DDR66 Minister-Jonkvrouw-Bilderberg-Ollongren’ bekennen dienaren met ‘Fake-News’ te zijn van de ‘Killer-Elite’(Video).
Programma’s die nu nog gewoon te zien zijn op de openbare netten, vooral reeds gesubsidieerde’ Yes, we can Boy Klaver -documentaires'(video) en drama, verdwijnen straks achter een betaalmuur. Dit blijkt uit het Jaarplan Video 2019. Mogelijk introduceert het regiem Rutte naast de Gasmuntjes nu ook ‘Betaal-TV-muntjes’ voor de arme bejaarden als die het niet kunnen betalen.

Prof. Cees Hamelink de Wereld beroemde deskundige bij uitstek  op het gebied van de ‘dr. Goebbels-Corporate Crime –Media’ waarschuwt niet naar het NOS-journaal te kijken.

NPO ‘Media-Hoer -Twan Huys’ stuurt “Zwart Piet” Humberto Tan terug naar Spanje(Video).

NPO ‘VVD-Boef-Braller-Kelder’ Verkracht vrouwen&Labbekakken en Hertzberger bralt het goed(video).

Voor de in hoofdzaak op leeftijd zijnde ‘Zombie-Tv-kijker’ betekenen de voornemens dat er voor het zien van veel met name zwaar gesubsidieerde’ Elite-documentaires’ en Grachtengordel drama theater programma’s twee keer betaald zal moeten worden. Nadat eerst de Taxfree voor de Utra-Rijken& King Willem(video) en Multinationals Belastingdienst van de’ CDA Rat in pak Wopke Hoekstra ‘(video)  al heeft geïnd, moet de bejaarde kijker nu ook een abonnement nemen op de pluk de Burgers dienst (stelen) NPO Start Plus bejaarden. Dat kost 2,95 euro per maand en zou met alle nieuwe programma’s ook duurder kunnen worden.

62 miljoen euro minder voor de ‘PvdA -Banencarrousel & NPO-Zakkenvuller Martijn van Dam’.
De’Staats-NPO’ heeft de ‘Stelen met de wet in de hand misdaad-plannen’ ontwikkeld vanwege grote bezorgdheid over de financiering van hun Broodheer ‘Taxfree-Shell- Rutte& Nep en Fop Christelijke CDA &CU’ uit Den Haag. Naar verwachting krijgt het ‘#Metoo&Snuif &BN-Hoeren-Hilversum’ komend jaar 62 miljoen euro minder dan nu om over de bak te gooien en te verbrassen met de ‘Subsidie–Maffia’ van de Grachtengordel.

Lieg en Bedrieg Bral ‘Sluik- propaganda’ programma’s als NOS-Journaal, Nieuwsuur,Buitenhof, Pauw, Nieuwkerk en Jinek blijven gratis
De corrupte Gevestigde Orde politiek CDA, PvdA, D66, GroenLinks, CU, SGP en hun Baas de VVD-Misdaagroep heeft tijdenlang tegengehouden dat de’ dr. Goebbels -Staats-NPO’ naast het gejatte belastinggeld van de gewone burgers ook eigen inkomsten zou genereren. Na aanpassingen in de ‘dr. Goebbels- houdt de massa’s dom en verdeel- Mediawet’, twee jaar geleden door ‘Taxfree-Shell Rutte’ en zijn PvdA NSB Loopjongens Asscher heeft het ‘Elite-Tuig’ in Den Haag die teugels laten vieren. Helaas blijven NOS-Journaal en Nieuwsuur met Hysterische ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’ en Buitenhof Buitenzorg en de’ Bral-programma’s’ van ‘Ja-Knikker Pauw’(Video), ‘Pedo-#Metoo-Van Nieuwkerk‘ en ‘Sugar Daddy Jinek’ gratis wat niet de Volksgezondheid en de Waarheid ten goed komt.

 

Noot: Hannesz: Dit is om van te Kotsen:

Opmerking : A.s maandagavond uitgebreid aandacht bij de Stem van de Straat-Amdterdam-Noir/SaltoTV voor de MH17 leugens van de ‘VVD- Aasgier Blok’ bij de VN en ‘CIA Trol-Arkady Babchenko ‘ en waarom de politie geen inval heeft gedaan bij het ‘Rat in pak- Partijcongres’ van de VVD-Misdaadgroep zoals u het nergens ander ziet: