(van onze Wie Moord en neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Enige tijd geleden berichtten wij al:” Raad voor Rechtspraak net zo Diep gezakt als de Kijkcijfers(Video) van ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries’.”, toen het ‘programma’ slechts 180 duizend kijkers haalde. Maar gisterenavond brak ‘Joker Peter R. de Vries’ en zijn ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’ ( tevens zijn neukertje(Video)) wederom een Laagte record met 130 duizend bejaarden en deels demente ‘SBS-Kijkers’.

Mediacourant noem het een Raadsel dat het SBS-Riool-programma van John de Mol nog op de buis is.

Steeds meer corrupte Geheimen(video) van de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ worden bekend.

Peter R. de Vries GVD: “Patrick van der Eem zou mijn Top-gast zijn in laatste aflevering van mijn ‘Judas-Raadkamer’(Video).
Het kost ‘Maffiaboss John de Mol’ inmiddels honderden duizenden euro’s per week om ‘Joker Peter R. de Vries’ en zijn ‘Judas-Raadkamer’ in de lucht te houden. Waarom? Het antwoord leest u hier:” De Inktzwarte Drugs&Witwas geschiedenis en heden van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘loopjongen Peter R. de Vries’ “ (Video)In het kader van het Algemeen belang melde wij ieder week welke  ‘Judas-gasten’ betaald hun hand en spandiensten verlenen aan de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist& Politie-informant Peter R. de Vries’. Deze week waren zijn Judassen: De vaste Line Up: de NSB-Telegraaf-Lynch-Journalist-Saskia Belleman‘ en ‘Killer Queen Nienke de Waele'(met wederom een “Natte-Doos”), ‘OvJ. Wouter Bos- altijd trefzeker’ en’ Mr. Gerard Spong-Rap van tong in de Anus’. Zij bralden o.a. het ‘Monster van Justitie  Rinus Otto’ zijn misdadig gedrag  goed in de extreem tragische en te voorkomen moord in de zaak Anna Faber(Video). Licht puntje voor  De Vries was dat zijn hysterische PerswoordvoerderLeugenaar en die van de Raad voor Rechtspraak Barbara den Uijl haar wekelijkse “Natte Doos” weer kreeg in studio met de bekende Haring Odeur, waar ‘Geilneef Peter R. de  Vries'(Video) en zijn zoon ‘Mr. Domme Roy'(video) zo van houden.

Noot: Overzicht van mediageile ‘Judas-gasten ‘die duister meewerken aan de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter de Vries’(Video).