(van onze niet gesubsidieerde(video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Miracle-Fake-Holy-News’:Door de Russen in de Oekraïne vermoorde ‘Journalist’ Arkady Babchenko uit de dood herrezen(Video).
Paniek bij de’ Killer-Elite’ en hun corporate crime MSM: Gisteravond werd haastig een 100 procent van Staatswege(=Killer-Elite)(Video) gesubsidieerde ‘dr. Goebbels-Offensief’ ingezet:” Damage control ‘Miracle-Fake-Holy-News –Oekraïne’”. Hiervoor werd de beruchte Subsidie Miljonair en Rusland Basher ‘Ja-Knikker Pauw’ en een schaamteloze zich zelfs als Ruslandkenner afficherende ‘Royal-Kysia Hekster’ ingezet. De ‘Royal-Trol-Hekster’ heeft haar dr. Goebbels sporen verdient in de Staatmedia. Ooit was zij buitenlandredacteur/verslaggever bij het ‘dr. Goebbels-Staats-programma- Radio 1 Fake-Journaal’. Van 2005 tot 2008 was ze plaatsvervangend Chef buitenland “Talking Head”(Video) bij ‘NOS-Fake-News’. Ze volgde in 2008 de corrupte en laffe Trol- Peter d’Hamecourt op als NOS-correspondent & AIVD Trol in Rusland.Nu zit daar de laffe NOS ‘CIA en/of AIVD -Trol- David Jan Godfroid’  aka “Frankenstein” dagelijks te liegen en te snuiven en wodka te zuipen.

‘AIVD Boss Bertholee’ bij College Tour:”Wij hebben journalisten op onze loonlijst”(video).

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’ en is niet Strafbaar(Video).

In september 2012 werd Hekster Royalty-verslaggever voor de ‘Staats-NOS ‘om in die functie de ‘Taxfree-Shell -Koninklijk- familie’ in Wonderland(Video) de Hemel in te prijzen met liegen. Hoe zij nu haar ‘dr. Goebbels-bloed-brood’ verdient als Rusland ‘kenner’ Basher is vaag en duister, maar het ligt voor de hand dat ook zij net als Pauw gesubsidieerd wordt en zwart betaald door de AIVD en/of de CIA. Corrupte en laffe Hekster begon gelijk als een volleerd (CIA en /of AIVD)-drama acteur te brallen hoe gevaarlijk de Russen wel niet zijn en dat zij al ontelbare journalisten hadden vermoord die nog niet uit de dood waren herrezen. En dat zij dolblij was dat haar collega ‘Gabber in crime ‘Arkady Babchenko  aka ”Jezus“ niet vermoord was, maar springlevend. Pauw knikte ook blij en heftig Ja,ja,ja,ja. Geen woord over het feit dat deze Russische journalist  ‘CIA-Trol acteur-Babchenko’, die als Landverrader was overgelopen van de ene onafhankelijke Maffiaboss ‘Capo di tutti capi Poetin’ naar de andere kleine, maar ook Moorddadige ‘Maffiaboss Porosjenko’van de CIA en op zijn kosten riant verblijft in Kiew. Geen woord over het feit dat ‘Maffiaboss Porosjenko ook journalisten heeft laten vermoorden en recentelijk illegale invallen heeft laten doen bij ‘News-bedrijven’ die hem niet aanstaan en de journalisten heeft gearresteerd en zwaar mishandelt. De schaamteloze wijze waarop deze zogenaamde Ruslandkenner de ‘Royal- liegende Hekster’ bralde was zo duidelijk anti-Rusland geframed dat het wel leek of een ‘CIA-Trol’ aan het brallen was, maar zeker en AIVD-Trol. Wie trapt daar nog in? Zelfs de bejaarde “GOED MENSEN” van het op één haar na failliete  Vod de Volkskrant de ‘Zombie-kijkers’ van Pauw moeten nu toch ook wel door hebben dat ze zwaar in de maling worden genomen. Echte Nederlandse niet gesubsidieerde (Straat )-journalisten die hun werk doen zoals  ing Steve Brown en de Nederlandse en Oekraïense Elite-Maffia aan de kaak stellen worden open en bloot op de Dam door de corrupte  Politie van de VVD Minister Gangster Hennis bedreigt met mishandeling en arrestatie. Nou, daar hebben de CIA en/of AIVD Trollen ‘Ja-Knikker-Pauw’ en ‘Royal -Trol-Hekster’ nooit geen last van.

Noot:While promptly reacting to the fake murder staged by regime in Kiev, major Western media & officials keep a blind eye when Russian and Ukrainian journalists labeled as “pro-Kremlin” are killed. Double standards & hypocrisy.

Opmerking : A.s maandag avonduitgebreid aandacht bij de Stem van de Straat-Amdterdam-NOIR/SaltoTV voor de MH17 leugens van de ‘VVD- Aasgier Blok’ bij de VN en  ‘CIA Trol-Arkady Babchenko ‘ en waarom de politie geen inval heeft gedaan bij het ‘Rat in pak- Partijcongres’ van de VVD-Misdaadgroep zoals u het nergens ander ziet: