( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Groenlinks ‘Bobo Rosenmöller’ vecht voor zijn ‘Gabbers in crime- Bobo’s voor nog hogere ‘Graai-salarissen’(VIDEO).
Niet alleen voor de ‘VVD Misdaadgroep’ is het Motto: “Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’)”, maar ook voor veel corrupte Tweede Kamerleden. Menig corrupte parlementariër lukt het om naast het ‘drukke’, altijd liegend ,laffe ‘(NSB)- Kamerwerk’ nog een aardig centje, al dan niet zwart bij te verdienen Graaien als Zakkenvuller. Maar niet iedereen is even transparant over zijn neveninkomsten. Zo verzweeg bijv. de D66  DDR66 Partijleider en Fractievoorzitter Pechthold dat hij als ‘Elite-Schandkaap’ van een oude Canadese ‘Elite-Pedo-Ambassadeur’ voor zijn jarenlange ‘Ruk en trek- werk’ 200 duizend euro had bijgeklust, waarvoor hij in nature was uitbetaald met een ‘Pees&Neuk- Appartement’ met Zeezicht. In het recent gepubliceerde niet compleet en Duister overzicht van ‘Graai en Naai- nevenfuncties’ van Tweede Kamerleden komen toch nog wat flinke bedragen bovendrijven. Zo heeft CDA- Duivel Kamerlid Maurits von Martels voor dit jaar een extra inkomen van 80.000 euro opgegeven vanwege zijn verdiensten als gesubsidieerde misdadige intensieve melkveehouder.

Yes we can- Boy Klaver-Royalty’s’ gaan niet naar een Goed Doel. De ‘Ping Pong-Democratie’van de corrupte  Gevestigde Orde Partijtjes met Rutte&Co houdt de corrupte Status quo in stand(video).
Ook GroenLinks Rechts -voorman Zakkenvuller ‘Yes we can- Boy-Jesse Klaver’ beunt lekker bij volgens het onvolledige, Duistere Tweede Kamer-register dat beheert wordt door de corrupte altijd selectief blinde PvdA Kamervoorzitter ‘Mocro Spion Arib’ .Voor zijn ‘Kul-Puber-meisjes -Onderbroeken-boekie’ waarin hij bepleit dat de politiek zich minder met geld moet bezighouden( behalve hij zelf), De mythe van het economisme( Kuch), noteert hij voor 2018 een bedrag van 21.822,54 euro aan royalty-inkomsten. Hij is niet de enige die een aardig extra zakcentje bij elkaar schrijft. De Godsdienstwaanzinnige SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij verwacht dat zijn boek Goede gesprekken(kuch) dit jaar 4199,41 euro aan Duivelse inkomsten oplevert. Een bestseller in de ‘Incest-Bijbel-belt. En ‘VVD-Gangster Kamerlid ‘Sven Koopmans(Video) noteert 25.000 dollar (zo’n 21.450 euro) voor een ‘Kul-boek’ over vredesonderhandelingen. Mogelijk is dat boek in opdracht schreven gefabriceerd door de CIA(Video) en hoeveel hij daar zwart voor heeft gevangen is niet bekend. Maar de allergrootse  criminele bijklusser is de ‘VVD-Huisjesmelker Haga ‘en die heeft zijn extra bloedgeld inkomsten niet opgeven, maar die liggen ergens tussen de 1 en 2 miljoen per jaar wit. Daar zit niet bij hoeveel hij per jaar zwart vangt voor Sleutelgeld, maar ook dat loopt in de tonnen per jaar. Haga is dan ook een samen het” Two Face Klaas Dijkhoff” (Video) groot voorstander dat er op de honger Bijstandsuitkeringen wordt gekort.
Het is ronduit bizar te noemen dat de AIVD  met de Sleepwet van  D66 ‘DDR66- Jonkvrouw-Bilderberg Ollongren’ weer eens van niets weet.Opmerkelijk is echter ook  dat Forum voor- (geen)-Democratie-leider Thierry Baudet nog geen bedrag heeft opgegeven voor zijn nieuwste ‘Kul-roman’ Van elk waarheen bevrijd(kuch) en ook niet heeft opgeven dat zij een miljoen euro(video) hebben gevangen van de’ Uber-misdaadgroep‘ van de Hoogbejaarde Top ‘VVD Gangsterin & Super zakkenvuller- Neellie Kroes’. Maar dat melde de Ex Partijleider ing Steve Brown(Video) van de Stem van de Straat partij al:

Ook zijn partijgenoot de Demente Theo Hiddema geeft weinig prijs over zijn extra inkomsten als advocaat. De Haat-zaai Uber- partij van de oude ‘VVD-Super- Graaier Neelie Kroes’ had dit weekend hierop nog geen commentaar. Wij denken dat er bij Hiddema geen kwade opzet in in het spel is, want die is echt Dement en volslagen Maf(Video).

Gekort wordt er niemand in de ‘Tweede Graaie en Naai-Kamer’. De Haagse Politiek kort alleen maar op de hongeruitkeringen van AOW-ers, Pensioenen ,Gehandicapten en Bijstandsgerechtigden.
Overigens is het aan de voor het merendeel corrupte, laffe Tweede Kamerleden zelf wat ze wel en niet in het ‘Kul-register’ laten opnemen. Betaalde’ Graai en Naai-nevenfuncties’ zijn niet verboden. Wel wordt er (nooit) gekort op het Kamerlidmaatschapsinkomen als het extra bedrag boven de grens van ongeveer 15.000 euro uitkomt.De enige partij die niet zijn zakken loopt te vullen is de SP, want die stort alles boven modaal in de Partijkas, want een doorn in het oog is van die andere Graaiers. De zieke ‘PvdA IJdeltuit –Plasterk’(Video) wilde de SP toen hij nog Minister Loopjongen was van Rutte dan ook per Wet de SP dwingen net als de rest zijn zakken te gaan vullen.