(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Raad voor Rechtspraak net zo diep gezakt als de Kijkcijfers van ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries’(video).
Afgelopen week werd bekend dat het bejaarde Klapvee van de ‘Judas-Raadkamer’ betaald worden wat tot Hilarische reactie’s leidde op twitter en in de Pers. Toegeven, het is slecht 20,euro per zit, maar voor dat bedrag zit dan ook het merendeel  van de bejaarden de hele tijd te slapen. Hierop bekende de ‘Insluip-Geilneef- Peter de Vries'(Video) giftig: “Voor de mensen die dit interessant vinden heb ik nog meer nieuws: ook mijn panelleden (Judassen) en ik worden betaald bij het programma van (Maffia-Boss)-John de Mol .”De corrupte mediageile en schaamteloze Rechters en OvJ’s vangen 1250,- ex btw per ‘Judas-optreden’ en de ranzige en corrupte journalisten en advocaten 1750,- Ex btw. De domme en altijd onderbetaalde ‘Vinger-politie’ krijgen slechts 150-, euro inclusief btw en een pakje condooms en wat cocaïne. De vaste gerechtelijke ‘Star-Judas-medewerkers’ zoals ‘Killer Queen Nienke de Waele’ (tevens De Vries zijn neukertje(Video)) en de domme, laffe Rechter J. Moors vangen 2250,- (en cocaïne) net als ‘OvJ Wouter Bos, altijd Trefzeker’. En de mediageile woordvoerder Barbara den Uijl van corrupte Raad voor Rechtspraak krijgt iedere aflevering een ‘Natte Doos’ en daarmee moet zij het van De Vries meedoen.Een verontwaardigde, maar extreem angstig bron uit de’ Riool-redactie’ van de ‘SBS-Judas-Raadkamer’  heeft ons de bedragen genoemd die de Judassen vangen, want dat liet De Vries nog ff tot één van de duistere en corrupte Geheimen van zijn ‘Judas-Verwarde-Raadkamer’.  Nu zijn zijn panel-medewerkers afgezakt naar het allerlaagste Judas-Riool-niveau van zijn ‘Junkie-Ramkraak-Moordenaars -medewerkers’ als Patrick van der Eem(Video) en Ron Ostrowski(Video) en ‘Kwartjes-Hoer Renneta van der Meer’& veroordeelde ‘Moordenaars Rob Zegerius’ en Martin Kok(Video).

 

Holleeder bedreigd door Soerel’, aldus de meineed plegende ‘Joker Peter R.de Vries’(video).

 

 Het echte geheim van de Raadkamer van Peter de Vries wordt onthuld bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV(Video).

De Vries is zijn onbezonnen bekentenis dat er betaald wordt weer een Geheim van de ‘Judas-Raadkamer ‘bekent, namelijk dat de Rechters en OvJ- ers nog corrupter zijn dan wij dachten. Kijk dat zijn ‘Riool-Judas-gasten’ hun reiskosten betaald krijgen is nog tot daar aan toe, maar dat Rechters en OvJ-ers zich naast hun reiskosten ook nog laten betalen voor hun Riool hand en spandiensten voor de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries‘en zijn ‘SBS-Maffia-Boss John de Mol’ is de Facto pure Belangenverstrengeling en leidt o.a. tot vooringenomenheid ( zware Corruptie) bij komende en lopende rechtszaken van burgers die De Vries aan de Schandpaal heeft genageld en/of die De Vries en zijn ‘Judas-Raadkamer’ in het kader van het Algemeen belang en de Rule of Law aan de kaak hebben gesteld. M.a.w. Holleeder en de Stem van de Straat met Underground Presentator Steve Brown hebben geen schijn van kans met hun lopende rechtszaak. Dat verklaard o.a. waarom Rechter J. Kruis aka “de Allesontkenner” zo schaamteloos zat te liegen en zich openlijk schuldig maakte aan List en Bedrog(video) .En ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ en zijn ‘Judas-hoeren Sonja en Astrid Holleeder’(Video) openlijk meineed mochten plegen.

Peter( R.) de Vries maakt wekelijk corrupte Rechters, OVJ-ers, advocaten, journalisten en politieambtenaren bekend in zijn ‘Judas-Raadkamer’(video).

 

Deze week waren zijn verwarde ‘Judas gasten’ die een zakcentje kwam ophalen de ‘NSB-Telegraaf-Lynch- journaliste Saskia Bellenman’(Video) ,de laffe en corrupte Rechter Jan Moors en de extreem aan lager wal geraakte en corrupte Mr. Jan Hein Kuipers en het vaste panel ‘Politiesletje -Monique Mos’ van de ‘Incest-Vinger Politie(Video)’. LOL: De betaalde Judassen bralde deze keer over verwarde mediageile mensen (zitten allemaal aan de ‘Judas-Raadkamer’ tafel).En waarom niet brallen over Willem Holleeder, die De Vries met liegen Levenslang probeert te bezorgen. Kan het nog corrupter en verwarder? Over Belangenverstrengeling en Vooringenomenheid gesproken. Een paar dagen daarvoor heeft De Vries nog straffeloos meineed gepleegd in de ‘Riool-Show- Holleeder-zaak, maar daar durfde niet één laffe ‘Judas-panellid’ ook maar een piep over te zeggen. Tja, wat verwacht je anders van die betaalde verwarde Judassen in de ‘Judas-Raadkamer van ‘Joker Peter R. de Vries’ (Video).

Peter R. de Vries GVD(Video): “Patrick van der Eem zou mijn Top-gast zijn in laatste aflevering van mijn ‘Judas-Raadkamer’.”

Noot: Overzicht van mediageile ‘Judas-gasten ‘die duister meewerken aan de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter de Vries’(Video).