(van onze ‘Pedo&Rap-VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ard van der Steur benoemde geschorste ‘Pedo-Justitietopman Vincent Leenders ’ als ‘Nep en Fop fraudebestrijder’(Video).
De Gerechtelijke macht en het OM die tegenwoordige vallen onder de ‘Doen-Pedo-VVD-Misdaadgroep’(Video)&‘Nep en Fop Christelijke CDA’  is al jaren een corrupte‘Poel des-(Pedo)-Verderf’ ,die de “Straf de armen maatschappij” onder de duim moet houden. Zo heerste daar meer dan een kwart eeuw de algemeen bekende ‘Pedo –Rapist&Top VVD-er Demmink'(Video) en die ging al op Buitenlandse ‘Pedo-Rapist-dienst-reisjes’. Dan werd het OM geleid door de altijd liegende en Frauderende en ‘Drugsgeld -Witwassen’ Ministers en staatssecretarissen de Top VVD-ers ‘Griezel Teeven’&  tegenwoordig Maffiaboss Jeugdzorg(Video), ‘Bral Opstelten’ en ‘Mega-Fraudeur Van der Steur’ die allemaal moesten aftreden, omdat zij de boel hadden genaaid. Daar bovenop komt dan nog dat alle corrupte Rechters en OvJ’s voorzien van ‘SBS-Tokkie-(Onderwereld)- bijnamen’ als ‘Rechter Nienke Waele Killer Queen’ en ‘OvJ. Wouter Bos- altijd Trefzeker’ van de extreem corrupte Voorzitter van het College procureur Generaals Herman Bolhaar moeten optreden in de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’(Video). Angstige bronnen beweren dat de Waele en De Vries ook een stiekem ‘Neuk-paar ‘(Video)zijn. Het nieuwste perverse ‘(Pedo-)Misdaad-schandaal’ handelt om voormalig Procureur-generaal Marc van Nimwegen, die geheime relaties had met diverse mannelijke en vrouwelijke’ Neuk je zelf omlaag en omhoog’ corrupte hoofdofficieren van justitie en kinderen in de Derde Wereld. Eerder was er al ruzie in de corrupte ‘OM-Demmink-Doofpot-Top’ over hoe er omgegaan was met zijn ‘Reis-Pedo-Love-dienstreisjes-relatie’ met de schaamteloze Hoofdofficier Marianne Bloos en nu wordt daar nog een’ Pedo-Neuk-hoofdstuk’ aan toegevoegd. Waarom zit dat zooitje niet in de cel en/of een TBS-inrichting? Ze zullen wel te veel smerigheid weten van de ‘Killer-Elite’ en Rutte&Co. En waarom heeft de AIVD van D66 ‘DDR66- Jonkvrouw-Bilderberg -Ollongren‘ nooit aan de bel getrokken? Wat denkt u zelf? Deugt er wel iemand bij Justitie en/of de ‘Incest-Vinger-Politie'(Video)? 

De voormalig corrupte liederlijke Procureur-Generaal Marc van Nimwegen aka” Lul uit de broek” en de corrupte Hoofdofficier van justitie Marianne Bloos aka “altijd Geil”,(Video) die een geheime ‘Neuk-relatie’ hadden, maakten in oktober 2012 een ‘Love-Pedo-dienstreisje’ naar Thailand. Haar aanwezigheid was ’opvallend’ en binnen het OM maakte enkele eerlijke, angstige mensen zich ernstig zorgen over de niet bestaande integriteit van de eigen ‘Pedo&Neuk-organisatie’. Temeer er was waargenomen dat ‘s-avonds te jonge kinderen hun kamer in slopen en er pas ‘s-morgens weer en huilend en moeilijk lopend weer uit kwamen. Daarnaast had het hoge ‘OM Neuk-Paar’ elke ochtend een ‘Mega-Kater’. Het extreem corrupte en liederlijke College van procureurs-generaal houdt vandaag daarom een spoedberaad hoe deze zaak net als de ‘Demmink-zaak’ in de Doofpot te houden. Aanleiding is de door de corrupte ‘Pedo&Neuk-Top’ van het perverse OM jarenlang verzwegen relatie tussen de twee.De omstreden ‘Love-Pedo-dienstreis’ werpt mogelijk licht op duur van de Neuk er op los tijdens diensttijd-relatie. Aangezien de reis in 2012 was, lijkt het erop dat Van Nimwegen en Bloos destijds al een ‘Love-relatie’ hadden. Bloos werd voor haar ‘Neuk-diensten’ in 2011 door Van Nimwegen benoemd tot hoofdofficier van justitie van het functioneel parket.De voormalig corrupte en perverse procureur-generaal, zijn ’vriendin’ Bloos en een tiental Nederlandse corrupte officieren van justitie verbleven een week lang in Bangkok om een ‘Bral-congres’ bij te wonen van de International Association of Prosecutors (IAP). Er werd gesproken over de internationaal georganiseerde misdaad en vrouwenhandel, maar niet over de ‘Pedo-misdaadgroep-Demmink’ en de ‘Doen-VVD-misdaadgroep.’ It’s part of a project run by Urban Light, the only NGO in Thailand that supports male victims of sex trafficking. The country is a notorious destination for sex tourists, and has one of the highest rates of child prostitution in the world. But the plight of boys is much less understood.

The never ending Story of the Nederlandse ‘Elite-Pedo’s in de ‘VVD-Demmnink-Doofpot’(Video)

Opvallend: Alleen ‘Alles-neukers’ a La Peter R de Vries(Video) en ‘Elite-Pedo’s mogen mee op dienst-snoep-‘Love’-reisjes naar de Derde Wereld.

In de delegatie werd ook een plek ingeruimd voor Bloos, wier aanwezigheid opvallend was omdat de Procureur-generaal die mensenhandel destijds in haar ‘blinde’ portefeuille had, de laffe Annemarie Penn-te-Strake, niet mee mocht. Het gerucht gaat dat deze ‘Generaal’ zich niet zo makkelijk laat neuken. Het hoofd van het corrupte , perverse ‘Pedo-OM’, de altijd liegende en Neukende Gerrit van der Burg, heeft vandaag een ‘Doofpot-gesprek’ met de CDA Minister & Fraudeur Grapperhaus van ‘Klasse Justitie en Veiligheid voor de Ultra-Rijken’ over de zoveelste ‘Pedo&Neuk-crisis’ binnen het ‘Riool-Showbizz -Pedo& Neuk- OM’(Video).Surrealistisch ‘dr. Goebbels Staats-Nieuwsuur’ met hysterische Mariëlle Tweebeeke(Video) (met wie  van het OM en/of de Judas-Raadkamer  zal die neuken) en de rand debielen NSB-ers CDA-er Omtzigt en de D66 DDR66 Sjoerdsma, de partij van het stiekeme ‘Neuk-Hok’ van de ‘Elite-Pedo-Schandkaap- Pechthold’ mochten gisterenavond weer eens Poetin en de Russen bashen(Video) met een louche ‘US-Elite-Killer-Maffiose zakenman Bill Browder 111’.

Wat u gisteren niet hoorde bij Nieuwsuur:
Browder stamt uit een vooraanstaande ‘Joodse-(maffia)- familie’ in Chicago.Browder ‘studeerde’ Pluk de armen kaal Economie aan de Universiteit van Chicago. Hij behaalde kocht een MBA  aan de  ‘Elitaire-peperdure-Rat in pak(Video) Stanford Graduate School of Busines’  in 1989.In 1998 gaf hij zijn Amerikaanse nationaliteit op voor de Britse, zodat hij straffeloos o.a. de belasting kon ontduiken als landverrader. Voordat hij de “Witwas- Hermitage-misdaadgroep ” oprichtte werkte Browder in de Oost-Europese ‘Elite-Maffia-praktijk’ van de ‘Boston Consulting Crime Group’ in ‘Witwas-London’ en voerde hij het beheer over de ‘Bloed-investeringen’ in Russische activa bij de misdaadgroep Salomon Brothers. In de periode 1995 – 2006 was “Hermitage” een van de grootste buitenlandse’ Elite-Maffia-investeerders’ in Rusland. Browder vergaarde roofde met het beheer van het ‘Maffia-fonds’ een aanzienlijk ‘Bloed-fortuin’ over de rug van de reeds kaal geplukte Russen. Naar schatting verdiende jatte hij in 2006 £125-150 miljoen. In 2007 verdiende  jatte hij dit nogmaals. In maart 2013 meldde HSBC, een Misdaadbank die optrad als manager en curator van “Hermitage”, dat de activiteiten van het Maffia-onds in Rusland zouden worden gestaakt. Dit besluit werd genomen parallel aan een aanklacht wegens smaad in Londen en een vervolging wegens belastingontduiking in Moskou, beide tegen Browder. Dus feitelijk zou deze ‘Elite-Maffiose Browder’ per direct moeten worden gearresteerd. Maar in plaats daarvan kwam hij de Tweede Kamer en Nieuwsuur even vertellen dat er een Wet moet komen dat als Russen de mensrechten schenden hun ‘Bloed-poen’ moet worden afgepakt in NL van ‘Taxfree-Shell- Rutte& Nep en Fop Christelijk &Co’. En wie moet dat dan gaan doen? Het Mensenrechten schendende’ Demmink-Pedo-Neuk-OM’, tenminste als ze niet op ‘Love-Pedo-dienstreisjes’ zijn in de Derde Wereld, alwaar arme, hongerende kinderen voor seks(verkrachtingen)zo van de straat kunnen worden geplukt .

Tot Slot: Nico van den Ham vraagt perverse , corrupt Hoofdofficier van Justitie mr. Marianne Bloos of zij zich niet schaamt (VIDEO)