(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dijksma is het ultieme voorbeeld v/d Volgevreten ‘Nep en Fop Socialist’(Video). Genoeg is genoeg. Vol is vol.
Voormalig PvdA-raadslid Peggy Burke heeft kritiek op de voordracht van de corrupte  ‘VVD-“Miss Cow” Sharon Dijksma als nieuwe ‘Graai en Naai Wethouder’ in Amsterdam.De komst van de provinciaal en Ex PvdAVVD staatssecretaris van Rutte naar Amsterdam, die jarenlang lang misdadige hand en spandiensten verrichtte voor ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep is weer een stapje naar de totale Untergang van de PvdA-Hoertjes. En om maar wat misdaden van “Miss Cow” te noemen is bijv. dat zij ‘Pedo-Bill Clinton‘(Video) 5 miljoen euro cadeau gaf en  “Miss Cow” zorgt  bovendien voor een ‘lelieblank’ stadsbestuur. En dat er weer een woning weg is voor de echte Amsterdammers, vreest BurkeWaarom geen fris gezicht uit Amsterdam (video),die nog schone handen heeft?

Dijkstra heeft net als de ‘Oliedollar- Vluchtelingen’ geen last van de Wachttijd van 17 jaar voor een Woning in Amsterdam.

Hoewel de invulling van twee van de in totaal acht nieuwe Wethoudersposten nog niet bekend is gemaakt, noemt Burke het schandalig dat het nieuwe college van B&W er vooralsnog ‘lelieblank’ uitziet, maar veel kwalijker is dat de ‘Moorlag Koppelbaas-partij ‘van Asscher(voormalig rechter hand Rutte) nog steeds geen afstand heeft genomen van het feit dat zij 4 jaren lang Rutte aan de macht hebben gehouden met vreselijke gevolgen voor Amsterdam en met name de midden en laagste Klasse. Indien de ‘PvdA-hoertjes’ van de ‘VVD-misdaadgroep’ lering zouden hebben getrokken uit de verplettende nederlaag bij de laatste Landelijke en Gemeentelijke verkiezingen dan zouden ze schoonschip hebben gemaakt met die corrupte lieden die 4 jaar lang Rutte aan de macht hebben geholpen. Vandaag werd duidelijk dat naast lokaal ‘PvdA-Untergang-leider Marjolein Moorman’ ook de PvdA-‘NSB-er Dijksma’ voorgedragen wordt voor een ‘Graai en Naai-Wethouderspost’, namelijk verkeer, vervoer en luchtkwaliteit. Zij zal hiertoe met haar gezin naar Amsterdam verhuizen en is kapitaal krachtig genoeg om gelijk een Grachtenpandje met grote sloep( i.v.m. met haar ‘Veelvraat-omvang’) genaamd de Mammoettanker te kopen. Burke, raadslid tot 2014, uit ook het verwijt dat “Miss Cow” Dijksma, die decennialang corrupte Kamerlid en staatssecretaris is geweest voor Rutte, uit het Twentse Enschede komt. “Schandalig hoor Lodewijk, in Amsterdam weer een lelieblank bestuur. En hoezo moeten we bestuurders uit de provincie halen?,” werpt ze landelijk ‘Untergang- partijleider Lodewijk Asscher, voor de voeten op Twitter. “ik vind het alleen raar dat er iemand uit Enschede gehaald moet worden met vuile ‘VVD-handen’ om in Amsterdam te besturen.

Wethouders: Corrupte ‘D66 Wethouder-Yuppie-Kukenheim’ verkoopt panden aan Vastgoed-Maffia. De Zondagsschilders op straat gesmeten(Video)!
Voor het nieuwe stadsbestuur draagt de SP zittend wethouder Laurens Ivens voor, D66 DDR 66 houdt de criminele Simone Kukenheim en  de criminele Udo Kock in functie. GroenLinks heeft alleen bevestigd dat Rutger Groot Wassink wethouder wordt, de andere twee GroenLinks-posten zijn nog niet ingevuld.In het huidige stadsbestuur dat tussen 2014 en 2018 bestuurt zit één wethouder met een Marokkaanse achtergrond en dat was de vreselijke, corrupte  PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb(Video) en een wethouder die naast de Nederlandse ook de Zweedse nationaliteit heeft en dat was de extreem, criminele  D66 DDR66‘Jonkvrouw-Bilderberg- Ollongren’, die nu voor haar misdaden jegens de Amsterdammers beloont is met een Minsters post bij Rutte.