(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte Trots: Afgetreden VVD-staatssecretaris ‘Fraudeur–Weekers’ belast met financieel ‘toezicht'(=’Rat in pak-strijkstok’) Sint Maarten (video).
Premier’ Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep bezocht eerder deze week voor het eerst sinds orkaan Irma het eiland samen met de corrupte staatssecretaris ‘CDA- Rat Knops (Video)‘ ( ‘Taxfree-Shell-Koninkrijksrelaties’ in Wonderland(Video)) en zijn ‘Gabber in crime’ Weekers. Nederland maakt zich grote zorgen over het komende orkaanseizoen(Kuch). Sint-Maarten is daar nog niet klaar voor. Met name het gebrek aan veilige schuilplaatsen voor arme sloeber (80% van het eiland) is een probleem. “ Het is niet een kwestie van gebrek aan wil(kuch). Maar ze weten niet hoeveel arme sloebers er op het eiland zijn en er is niet een volledig beeld van welke locaties geschikt zijn”, laat Knops weten. „Een deel van de schuilplaatsen voor de arme sloebers is verwoest. Mogelijk moet er een plan komen waarbij mensen bij elkaar kunnen schuilen in hun lekkende en bouwvallige krotten. De kans is heel groot dat er weer een orkaan komt en u weet het wel de Rijken hebben allemaal een Top schuilplaats,hahahahahaha.

Braking News: ‘Fraudeur-Frans Weekers’ gespot op St Maarten als ‘VVD-Tuan Besar’-Strijkstok-Controleur’ .
Sint-Maarten worstelt acht maanden na de alles verwoestende orkaan Irma met de strenge ‘Strijkstok-regels’ om de Nederlandse hulpmiljoenen in handen te krijgen. Minister Michael Ferrier (Financiën) laat weten dat het de overheid nog niet gelukt is om een euro te ontvangen en ergert zich blauw aan de  VVD ex staatssecretaris Weekers( moest afteden o.a. vanwege Fraude), die aangesteld is door Taxfree-Shell-Rutte & Co om te zorgen dat de miljoenen in de zakken verdwijnen van het ‘Nederlandse(VVD-Maffia)-bedrijfsleven’ en de ‘Nederlandse-Goede-(pedo)- Doelen Maffia’. Ferrier: Die Weekers gedraagt zich op ons Eiland  als een ‘Tuan Besar-Strijkstok-Controleur van het VOC’. ” Na een fikse ruzie voldoet Sint-Maarten aan de ‘Rat in pak- Strijkstok- voorwaarden'(Video), maar nu worstelt het eiland met de regels van de Wereldbank die samen met de ‘VVD fraudeur-Weekers’ de verdeler van het Nederlandse hulpgeld is.

BN-Hoeren ‘Huil-actie’ met PvdA ‘Zot-Plasterk’ Sint-Maarten levert 13,3 miljoen op voor de Strijkstok(Video).
Tot nu toe hebben alleen hulporganisaties gebruik kunnen maken van de pot. Tot grote teleurstelling van minister Michael Ferrier (Financiën) heeft de overheid van het bijna 40.000 inwoners tellende land nog geen euro ontvangen. “We hebben onze handen vol om Sint-Maarten weer op te bouwen en tegelijkertijd moeten we voldoen aan de  ‘strijkstok-regels’ van de Wereldbank. Met een klein aantal mensen moeten we alles doen”, legt Ferrier uit. „In Nederland zeggen ze: hoe kan het dat jullie nog niet klaar zijn, waarom gebruiken jullie het geld niet? We hebben het geld nog niets een kunnen aanraken!”De minister van Financiën stelt dat de overheid nog steeds aan het uitzoeken is hoe de procedures werken om het geld te kunnen krijgen. Ferrier: „We zijn Nederland heel erg dankbaar voor het geld. Maar het is in november aangeboden en we kunnen er nog steeds niet bij. Er is iets mis met de Strijkstok regels en dat kost heel veel tijd. Wij kennen de Wereld-Misdaadbank en die ‘Weekers-regels’ niet . De frustratie en de armoede hier is heel erg groot.