(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Amnesty:Shell van Zalm en King Willem was betrokken bij Moorden en Martelingen is oud News voor Volksnieuws(VIDEO).
Het ‘Mega-krankzinnige-beloningspakket’ van Shell-topman Elite-Gangster & Massamoordenaar Van Beurden mede samengesteld door de Top ‘VVD-er & Super Shell -CEO-Graaier Zalm'(Video) van rond €10 miljoen stuit op verzet van grote aandeelhouders en van het gewone Volk en van de Nigeriaanse slachtoffers van Shell.Volgens Institutional Shareholder Services (ISS), dat de meeste aandeelhouders vertegenwoordigt tijdens vergaderingen, heeft alle aandeelhouders opgeroepen om het compleet psychopathische beloningsrapport over 2017 af te wijzen. Pikant: Institutional Shareholder Services vertegenwoordigen niet een van de grootste aandeelhouders de ‘Royal-Taxfree-Shell- Koningshuis ‘, die hebben dus geen bezwaar tegen het beloningspakket. Wie ook geen bezwaar heeft tegen het beloningspakket is de GroenLinksRechts Peetvader ‘Bobo Rosenmöller’ (Video).  Aanleiding is het achterblijven volgens deze groep van ‘Taxfree –Shell’ bij de Euronext 100. Shell moet nog $66 miljard aan schuld terugbetalen voor de overname van BG.

‘Bloed-Winst’ verdubbeld met hulp van ‘Shell-Trol -Hofnar Rutte’.

 

Topman ‘Elite-Gangster Ben van Beurden’ van de Taxfree-Misdaad-Brits-Nederlandse energiereus ontving vorig jaar van zijn corrupte commissarissen waaronder Zalm rond €9 miljoen aan beloning, 3,7% meer dan het jaar ervoor. Dat volgde op een verdubbeling van de winst naar $13,4 miljard op de golven van stijgende energieprijzen.AEX-fonds Shell is voor beleggers al jaren een dividendmachine, vandaar dat hun ‘Trol Rutte’ de dividendbelasting heeft afgeschaft(Video). Het concern beloofde bovendien $25 miljard aan inkoop van aandelen uit te geven voor 2020.Maar de cfo van Shell heeft volgens de aandeelhouders onvoldoende zekerheid geboden, bijvoorbeeld met een tabel van uitkeringen van de inkoop. De druk op Taxfree-Shell past binnen het patroon van aanvallen op energiebedrijven om meer dividend uit te keren.’Elite-Maffia-Misdaadgroep Shell’ ligt al onder vuur van aandeelhouders om sneller over te stappen van ruwe olie en gas naar duurzamere energievormen en dat zij al jaren plunderen en moorden en het Milieu vervuilen in Nigeria. In die kwestie steunde ISS het ‘Shell-Rat in pak-bestuur'(Video).