( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Kaal geplukte Huurders van sociale woningen draaien op voor het Rutte dividendbelasting cadeau aan de Ultra-Rijken(Video).
Huurder kan geen kant meer op en eindigt op straat. Met dank aan de neoliberale afbraakpolitiek van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ & ‘Nep en Fop Christelijke&Co’. Het Lieg en Bedrieg Kabinet moet veel meer doen om de vastgelopen huurmarkt aan te pakken, vinden woningmarkt deskundige. Huurprijzen in de vrije sector rijzen de pan uit, terwijl woningcorporaties nauwelijks bijbouwen. ,,Belast corporaties minder zwaar.”
Met stijgende verbazing volgt emeritus hoogleraar volkshuisvesting Hugo Priemus de ontwikkelingen op de Nederlandse woningmarkt. Huizenprijzen schieten omhoog – al lang niet meer alleen in de Randstad – terwijl het aanbod afneemt en de groep huurders die niet in aanmerking komt voor een sociale huurwoning geen kant op kan en is uitgeleverd aan Huisjesmelkers a La Prins Bernhard Jr en  de VVD Tweede Kamerlid ‘Gangster Haga’. ,,Het kabinet lost dit probleem niet op, maar veroorzaakt het’‘, zegt Priemus. ,,Vooral in de  Expats en Yuppie steden als Amsterdam loopt de boel meer en meer vast. Daar is dringend behoefte aan extra betaalbare huurwoningen. Het  ‘Huisjesmelkers Kabinet’ wil wel dat die zogenaamd  worden bijgebouwd, maar maakt het de woningcorporaties vrijwel onmogelijk om dat voor elkaar te krijgen.”

Dividendbelasting wordt opgehoest door de Huurders. 1mei meer dan ooit nodig in de Straf de armen maatschappij van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ &’Nep en fop Christelijk &Co’.
Verhuursite Pararius meldde deze week dat er een levensgroot tekort is aan huurwoningen tussen de 700 en 1.000 euro per maand. Daardoor stijgen de huurprijzen in de vrije sector razendsnel. Twee jaar geleden betaalde een nieuwe huurder nog gemiddeld 13,28 euro per vierkante meter, nu tikt de huur al gemiddeld 15,56 euro aan. Woningmarktdeskundigen noemen het ‘een drama voor mensen met middeninkomens’. Sociale huurwoningen – met een maximumprijs van 710 euro – zijn alleen weggelegd voor huishoudens met een jaarinkomen tot 41.000 euro. ,,Het probleem is dat 710 euro in Oost-Groningen een enorm hoge huur is, terwijl het in  Expats&Yuppie Amsterdam mede door toedoen van de voormalige Wethouder Ollongren juist zeer laag is”, zegt oud-hoogleraar Priemus. ,,Door die grens in Amsterdam te verhogen en op andere plekken juist te verlagen, kun je voor meer betaalbare woningen zorgen.
Priemus pleit ervoor – net als oppositieleden in de Tweede Kamer – om woningcorporaties minder te belasten. ,,De verhuurderheffing is het grootste probleem. Die belasting op hun woningen bedraagt nu 1,4 miljard euro per jaar ( het zelfde bedrag dat Rutte cadeau doet aan de multinationals)  Die heffing ontmoedigt corporaties om huizen te bouwen of te renoveren.’‘ Want hoe meer hun bezit waard is, des te meer heffing ze betalen.

Rutte: Pulk de huurders nog meer kaal voor King Willem en de Multinationals . ‘Woningnood-discriminatie‘:NL-er wachttijd 17 jaar,Vluchtelingen 3 maanden.

Stelen met de Wet in de hand door Rutte&Co:Huur omhoog-Huur toeslag afgeschaft. Huis uitgezet.Yuppen en Expats er in(Video).
,,Dit kabinet bezuinigt( lees rooft met de wet in de hand) ruim één miljard euro op reeds kaal geplukte huurders en geeft dat cadeau aan de ‘Taxfree-Shell-King Willem’ in Wonderland(Video) en de Multinationals ”, zegt Kamerlid Henk Nijboer van de ‘PvdA Moorlag Koppelbaas-partij’. Dat gebeurt onder meer door een maatregel tegen belastingontwijking, die de corporaties jaarlijks 300 miljoen euro gaat kosten. Verder gaat de vennootschapsbelasting met ongeveer een half miljard euro omhoog, terwijl die voor de Mulintals is afgeschaft en moet er 300 miljoen euro extra aan verhuurderheffing worden betaald. ,,Dat wordt afgewenteld op de huurders, voor zo’n 30 tot 40 euro per maand”, zegt Nijboer. Daarnaast wordt het voor woningcorporaties lastiger om bij te bouwen. ,,Er zou juist een miljard euro extra moeten worden geïnvesteerd in betaalbare woningen.” Dat is volgens Nijboer ook nodig om Nederlandse huizen van het gas af te krijgen en beter te isoleren.Corporaties willen jaarlijks minimaal 34.000 woningen bouwen”, zegt Marnix Norder, voorzitter van Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties. ,,Het kabinet liegt dat zij het tempo nu  willen opschroeven, maar door de  lastenverzwaring die het Kabinet oplegt is dat onmogelijk. We willen wel, maar we moeten het kunnen financieren.”Norder pleit voor meer ‘lokaal maatwerk’. ,,Appingedam, Apeldoorn en Amsterdam zijn verschillende gemeenten met totaal verschillende problemen. De landelijke Woningwet legt nu dwingende regels op, die het onmogelijk maken om te experimenteren met aangepaste huurprijzen of aantallen woningen voor bijvoorbeeld middeninkomens.”Komende week praat de Tweede Kamer opnieuw over de problemen op de huurmarkt. De corrupte Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken( D66 DDR66)(Video) stelde eerder al voor om het corporaties makkelijker te maken om huizen in het middensegment te verhuren. Zo gaan drie woningcorporaties in Den Bosch 1.000 woningen verhuren aan mensen die iets meer verdienen dan 41.000 euro, de inkomensgrens voor sociale huur wat een druppel op de gloeiende plaat is.

‘Bouwen, bouwen en bouwen en Zakkenvullen voor onze ‘Royal&VVD-Huisjesmelkers’ en onze ‘Taxfree- Multinationals ‘
,,Bouwen, bouwen en bouwen(kuch)”, is volgens de schaamteloze ‘VVD-Gangster-Kamerlid Daniël Koerhuis’ aka “de Dood van Pierlala”  de enige remedie. ,,Als de prijzen omhoog gaan ( mede door onze misdaad-partij), is er te weinig aanbod( en dan kunnen onze Bernhard en Haga hun zakkenvullen, Heil Rutte! Heil Bloed-poen!  Daarom moeten er ook snel meer woningen voor middenhuur komen en laat die Labbenkakken met zijn alle in een Hutje op de Hei gaan zitten(Video), hahahahahaha . Dat bereik je onder meer als corporaties hun sociale huurwoningen verkopen aan onze Huisjesmelkers A La  Bernhard  en Haga.’‘ Volgens de VVD-psychopaat Koerhuis hebben de corporaties genoeg geld om te investeren, ondanks de verhuurderheffing. Aedes-voorzitter Norder is ‘hartstikke boos’ over de extra belasting opgelegd door Rutte&Co voor de corporaties. ,,In een stad als Utrecht is de wachttijd voor een sociale huurwoning nu twaalf tot twintig jaar en in Amsterdam 17 jaar. Ik schaam mij daarvoor. Maar in plaats van ons te laten investeren, moeten we extra belasting betalen. Dat gaat ten koste van duizenden nieuwe woningen en ik durf dat gewoon ronduit misdadig te noemen en ze zouden dat Zooitje Tuig dat nu in de regering zit in de cel moeten smijten.”

SP verliest omdat deze net als de Stem van de Straat opkomt voor de Amsterdamse ‘Jan met de Pet’, die inmiddels tot uitstervend Ras behoort en nergens meer een huis kan vinden. Partijleider Brown van de Stem van de Straat partij beschrijft hierna het fenomeen de uitstervende Amsterdammer en het partij programma:

Opmerking: Vanaf a.s. maandag een heel uur: “Het Gevecht van de KNIL en Molukkers voor erkenning en rechtvaardigheid& &’Royal-Dutch-KNIL-Molukkers’ -“Sophie’s Choice” ‘!” bij de Stem van de Straat/SaltoTV.