(van onze PvdA-Untergang redactie)          

AMSTERDAM-NOIR-PvdA Oud-minister van Financiën voor de Rijken ‘Übermensch Dijsselbloem’ (PvdA-hoertje ) wil vice president van de Raad van State worden als dienaar van King Willem in Wonderland(Video).
Het Vod-NRC van ‘NSB-Hoofdredacteur Peter Vandermeersch'(Video) en de ‘GOED MENS -Volkskrant’ melden op basis van ‘NSB-bronnen’ binnen en buiten de ‘Judas-coalitie’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ dat Dijsselbloem door een ontevreden deel van de corrupte ‘Royal-Raad’ is gevraagd te solliciteren en dat gaat doen. King Willem als ‘Nep en Fop President’ van de Raad van State en de Raad van State zelf is vooral gecharmeerd van hoe Dijsselbloem 4 jaar lang ongekend leed en verderf heeft gezaaid in de EU en NL onder de laagste Klasse voor Merkel, de Bankier-Gangsters en de Ultra-Rijken. In Griekenland is Dijsselbloem bijv. nog meer gehaat dan Hitler.

‘Socialist ’ Dijsselbloem wil Hofnar worden van Prinses Amalia. Rutte:Onze Illegale EU Minister Dijsselbloem staat ook achter het afschaffen van Dividendbelasting(Video).

Vergeet niet dat diegene die deze Hofnarren Baan krijgt zeer binnenkort moet gaan werken onder de bestbetaalde Tiener in Nederland ‘Taxfree-Prinses Amaila’, want die volgt met jaar 18de haar vader op voor 4000,- euro Taxfree per dag. En dan maar recht spreken over het voor het merendeel mede door Dijsselbloem Kaal geplukte Volk. De corrupte positie van vicepresident van de Raad van State als dienaar van ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’ komt dit najaar vrij door het pensioen van de oude CDA Rat Piet Hein Donner (Nep en fop Christelijke CDA). Zijn opvolging is al besproken tijdens de ‘Taxfree-Shell-formatie’. De belangrijkste kandidaat die toen naar voren kwam lijkt de ‘Super-Mega-Graaier-Thom de Graaf’:Loby senator, voormalig D66DDR-leider en oud-Graai en Naai Minister. Dat zou kunnen leiden tot spanningen binnen de ‘Judas-coalitie’.

‘Ouderwetse- Royal-NBS- benoemingsprocedure’: Cliëntelisme: Grootste Crimineel van NL Teeven voorgedragen bij Raad van State. Is dat Normaal(Video)?
Officieel kan iedereen solliciteren, maar in de praktijk wordt in de ‘Judas-coalitie’ van ‘Taxfree-Shell Rutte3’ besloten wie houdt de 3 miljoen armen onder de duim positie bekleedt. De laatste keer dat er een vacature was, had een flink deel van de leden van de raad een voorkeur voor de aarts Boef Alexander Rinnooy Kan (D66 DDR66), de toenmalige extreem corrupte voorzitter van de Sociaal Economische Raad. Toch koos het kabinet voor de ‘CDA- Rat Donner’ als opvolger van ‘Royal-NSB-er Herman Tjeenk Willink’ (PvdA-hoertje ).De corrupte middeleeuwse ‘Royal-Raad van State’ heeft volgens NRC grote bezwaren tegen de ouderwetse benoemingsprocedure(kuch) en heeft daarom nu aan PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ gevraagd om zich te kandideren. Die zou in eerste instantie de boot hebben afgehouden, maar later toch belangstelling hebben gekregen. Hij heeft onlangs zijn oude Maffiaboss premier Rutte en een aantal andere corrupte fractievoorzitters over zijn interesse geïnformeerd.

Spanning in ‘Judas-coalitie’?

Minister van Binnenlandse corrupte Zaken ‘Jonkvrouw-Bilderberg Ollongren’ (D66 DDR66) moet uiteindelijk een kandidaat voordragen met wie het kabinet moet instemmen. Of ‘D66-Yuppie Fascisten’ de ‘Zakkenvuller Thom de Graaf’ naar voren zal schuiven is niet bekend. De verwachting is dat zijn eventuele kandidatuur zal worden gesteund door het ‘Taxfree-Shell-kabinet-Rutte3’. Volgens het ‘NSB-NRC-Vod’ plaatst de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’s sollicitatie de ‘Judas-coalitie’ voor een Duivels-dilemma. Als het corrupte De Graaf wordt, ligt het verwijt van achterkamertjespolitiek op de loer. Wordt gekozen voor PvdA’er Dijsselbloem, dan kan dat dus spanningen opleveren binnen de Judas-coalitie, want dan lijkt het of de altijd liegende  Rutte zijn voormalige PvdA NSB loopjongen Dijsselbloem beloond voor de Mega-misdaden die hij 4 jaren lang jegens het gewone Volk heeft gepleegd. Voordat laatste hoort deze ras Psychopaat Dijsselbloem Levenslang in de cel en/of in een Tbs-inrichting.