( door Delo en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66 verkoopt uw Organen aan de ‘EU-Elite’ en schaft het laatste restje Democratie en Vrije News af.
De werkelijkheid is altijd nog vele male luguberder  dan de meest verregaande ‘Complot’-denkers  kunnen ontdekken.Het genadeloze Neo Liberalisme van ‘Mad Dog Trump’ en zijn loopjongens ‘Boy-Macron’,’Lair May’ en Taxfree-Shell-Rutte& Nep en Fop Christelijk&CO(Video) gaat niet alleen voor de laatste cent van de massa ,maar ook voor hun bloed en organen.

‘Mad Dog -Islam-IS’: Orgaanroof bij gevangenen is geoorloofd net als in China.
The Lebanese ad-Diyar newspaper revealed that the Turkish authorities are involved in trafficking the body organs of injured Syrians who reach the Turkish territories van ‘Sultan Erdogan’. Ook worden de Armeense Kerken geplunderd en de Christelijke gelovige vermoord door de o.a de  ‘White Helmets-Islamic State-Killers‘ van de CIA, AIVD en de Britse en Franse geheime diensten. Mogelijk worden ook de organen van de vermoorde Armenen verkocht( zie Video hierna). De corrupte,selectief blinde UN en de Westerse ‘Corporate Crime-SMS’ en hun Dutch Outlets o.a de ‘StaatsNOS’ en de ‘NSB-Telegraaf’, ect. weten  weer eens van niets, omdat zij in deze ‘Criminele-Monster zaken (niet de  door de MSM en hun ‘Media-Pooier Peter R. de Vries& ‘Judas- zussen Holleeder’ tot Monster verklaarde Holleeder‘ ) niet de Russen de schuld(Video) kunnen geven. Voor het laatste heeft de ‘ Nep en Fop Christelijke-CDA Minister Anke Bijleveld’ wederom begrip en wie zal het zeggen zit zij al vol met gekochte gestolen organen van de bijv. ex VVD Voorzitter, de ‘Lijkenverbrander& Mega Fraudeur-Henry Keizer‘ ,Halalouja. Prease The Lord de ‘Bloed-Poen-Duivel’.

Zwendel met Organen van arme bij ziekenhuizen India(video) ontdekt. Misschien iets voor Griekenland vindt de PvdA ‘Gluiperd -Dijsselbloem’.

‘Taxfree-Graai King-King Willem'(Video) en zijn PvdA “Mis Cow”- Dijkstra niet bekend met ‘Falun Gong Organ Harvesting’.

 

Opmerking van algemene Importantie voor de Laagste Klasse en de Rule of Law:
Vanavond om 23.00 uur bij de Stem v.d. Straat-Amsterdam- NOIR/Salto TV schokkende en hilarische beelden van o.a. dat de Rechter J. Kruis aka “De Allesontkenner” van de ‘Joker Peter R de Vries’ en het corrupte Stimuleringsfonds met landsadvocaat J.P. Heinrich keihard zitten te liegen en de Stem v.d. Straat wil slachten als Makke Schappen(Video). Dat laatste ging ff niet door en dat leverde schokkende en hilarische beelden op dat Brown de vloer aanveegt met de corrupte Rechter Kruis en de corrupte Landsadvocaat J.P. Heinrich tijdens de zitting.