( van onze niet gesubsidieerde (Video) dr. Goebbels  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In het kader van 4 en 5 mei Dodenherdenking geeft de Stem vd Straat als enige uitgebreid aandacht aan Victoryday van de Russen.
Maak Kennis met de Russen(Video) als wat ‘Tegengif’( Video) van de Westerse MSM en hun Dutch-outlets o.a. de Staats-NOS en ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co'(Video)in aanloop naar 9 mei , de Victory day van de Russen( 25-30 miljoen doden) dat zij hun overwinning op de Nazi’s vieren. Omdat die Dag altijd geridiculiseeert en belachelijk (Video) wordt gemaakt door de Westerse ‘corporate-crime-MSM’ en de corrupte Gevestigde Orde Politiek geven wij extra aandacht aan de Russen.Pikant:De ex VVD Vice-premie Zijlstra bralt er bij geweest(Video) te zijn, maar zeker is dat hij nu in het Luxe Wachtgeld zit( maar thuis hoort in de cel en/of  TBS-inrichting) als Profiteur als beloning voor zijn psychopathische Leugens en Oorlog’s Hetze tegen Rusland alsof hij dr. Goebbels is. Wat nooit herdacht wordt 4 mei op de Dam is dat de ‘Taxfree-Shell-Koninklijk- familie’ met SS Prins Bernhard uit Wonderland (Video) als een dief in de nacht de benen namen naar het veilige Buitenland met o.a. een deel van het goud uit de Nederlandse bank ( roof dus) . Na de overwinning van de Nazi ( vijf dagen verzet van het NL Leger) stond de Dam bom vol stond met juichende NSB-ers en ‘nobele’ Bestuurders( corrupte politici) van de Koninklijke familie.En wat dat laatste betreft is er niets veranderd. Ze staan nog steeds op de Dam krokodillen tranen te janken op 4 mei en als er weer Oorlog komt zijn ze weer als eerste er vandoor met het goud van het Volk uit de Nederlandse bank, Houzee!

Daarin tegen heeft de familie ( vader gevochten en zwaar gewond, broertje van twee jaar omgekomen) van Poetin gevochten met doodsverachting tijdens het beleg van Stalingrad (1 miljoen soldaten gesneuveld en 800 duizend burgers omgekomen) door de Nazi van Hitler en zijn Prins Bernhard .

It is also important to President Vladimir Putin—he has encouraged greater celebration of the day during his time in charge, and when he addressed crowds in Red Square of the historical triumph. “The Soviet Union faced the most powerful assaults by the Nazis, but there is no force, and there will be no force, that could conquer our people,” Putin said during the parade in Moscow.

Schokkend: De NOS-Moskou-Correspondent David Jan Godfroid  beweert dat de Russen (Video) amper hebben bijgedragen aan de bevrijding van Europa van de Nazi’s, maar dat de US( 500 duizend doden) en vooral het Koningshuis en het Nederlandse leger&Verzet( 5000 duizend doden)de Nazi’s hebben verslagen. Die leugen wordt ieder jaar op 5 mei gevierd door het laffe ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’ uit Wonderland (Video)en zijn (NSB)-Landverraders op de Dam.

( zie de Landverraders King Willem & Co op de Dam vanaf 7.02 minuten )