(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66, SGP-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Leugenaar Rutte’ :”Memo’s dividendbelasting kunnen Grondwettelijk nooit openbaar gemaakt worden”, haalt nu bakzeil(Video).
De Leugen van het fascistische ‘Royal-Groot Kapitaal’ regeert in “Banana-Fraude-NL”van’Taxfree-Shell-Rutte &Co’. Nou, ga dat maar eens uitleggen aan je kinderen dat zij niet mogen liegen. Wederom kreeg gisten het beetje aanzien van de (Killer-Elite)Democratie(Video) een harde klap te verwerken. De VVD-Beroepsleugenaars Rutte& Wiebes blijven zitten waar zij zitten met hulp van hun laffe en corrupte ‘Judas-partijtjes CDA,D66, CU en de SGP’ als dienaren van Taxfree Shell en Unilever en ‘Taxfree-Shell- Graai King Willem’ van Wonderland(Video) .

Rutte gaat maar door met Liegen deze keer over de Financiering van ‘Haat-Moskeeën’ door de Massamoordenaars van Saudi Arabië(video).

VVD-Beroepsleugenaar Wiebes’ kreeg toch’ Cadeau Rutte-1,4 miljard-memo’ aan Multinationals onder ogen na eerst te hebben ontkend (Video).

 

De vertoning van de CDA ‘Censuur-Lord Buma’ was gisteren ronduit gênant en lachwekkend. Die stond zo te liegen dat zijn hele lichaam spastisch schudden en zijn gezicht vertrokken waanzinnige blikken vertoonde alsof hij door de Duivel was bezeten. Daarnaast dacht deze Christen psychopaat Buma Duivels slim te zijn en stelde dat hij de ‘Rutte 1,4 miljard cadeau memo’s ‘aan de  Taxfree- ‘MultinationalMisdaadgroepen’ en de’ Taxfree- Ultra-Rijken’ niet heeft gelezen, want dat vond hij niet nodig als ‘Christelijke’ Struisvogel, die het motto aanhangt:” ich habe es nicht gewusst en dat wil ik graag zo houden, Heil Rutte, Heil Shell&Unilever en King Willem”. Hiermee had hij zich dus ingedekt dat hij feitelijk niet betrapt kon worden door de oppositie, dat ook hij keihard had gelogen in eerdere debatten. Nu kon immers niemand de Duivel Buma vragen of hij deze memo’s eerder onder ogen had gehad.Daarmee was hij de enige in de hele Tweede Kamer die de betreffende vrijgegeven memo’s niet had gelezen.Na die imbiciele en Duivelse opmerking werd hij keihard uitgelachen door de Tweede Kamer en mensen op de Publieke tribune. Wilders stelde fijntjes tegen Pechthold toen hij ook ‘Rutte in de Kast’ en Wiebes aka “Alle armen aan het gas” en zich zelf stond te verdedigen: “U bent een schaamteloze D66  DDR leugenaar, u loog over uw Penthouse cadeau van de (Elite-Pedofiel) Canadese ambassadeur en u liegt nu weer keihard”.  ‘Suikeroompje& Elite-Pedo-Schandknaap Pechtold‘ stond er bij met een knal rood (pedo)-hoofd en kromp helemaal ineen en mompelde ‘ jij bent een Haatzaaier’.De ‘CU-Incest Bijbelbel-Boss Segers ‘beriep zich mompelend met een bezweet spierwit hoofd op de Bijbel ( niet de Matteüs 19:24 – Een kameel door het oog van een naald)  en zijn zwijgrecht als een volleerd beroepsmisdadiger . Biechten doet hij alleen bij zijn Pastoor, Halleluja, Praise the Lord Duivel en Rutte&Shell& King Willem. Bijna de gehele oppositie in de Tweede Kamer heeft het kabinet een laatste waarschuwing gegeven na het keihard aantoonbaar liegen met memo’s over het afschaffen van de dividendbelasting. PVV, SP, GL, PvdA, 50Plus, PvdD, FvD en Denk dienden een slappe en Laffe motie van afkeuring in op voordragen van vooral ‘Yes We can Boy Klaver‘&de ‘PvdA-Koppelbaas Partij -PvdA’ van Asscher , het op één na zwaarste middel dat de Kamer tegen de positie van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte3  kan inbrengen. Alleen oppositiepartijtje SGP de zwarte incest-mannen van Rutte (Video) ondertekende de motie niet, Halleluja, Praise the Lord Duivel en Rutte en Shell-King Willem. Uiteindelijk stemden 67 Kamerleden voor de motie, 76 corrupte en Laffe Kamerleden stemden tegen.