(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wie de Rechtbank van Amsterdam binnen gaat komt dan langs wat ‘Kunst’ die toevallig een groepje schapen is van alle leeftijden. U kunt dat gemakshalve beschouwen indien u tot de Laagste Klasse hoort tot een schot voor de boeg wat u binnen te wachten. U wordt geknipt en geschoren als makke Schapen en u bent totaal kansloos.
Vandaag werd eindelijk na veel touwtrekkerij( o.a Wraking en o.a. niet ontvankelijk verzoek van de wederpartij) de zaak Stem van de Straat tegen het ‘Ons kent ons Stimulering fonds voor de Journalistiek'(Video) behandelt. De wederpartij liet zich maar liefs door drie advocaten vertegenwoordigen, te weten: Mr. Jean-Paul Heinrich en Mr. Amy Elzakker plus een vage kale figuur strak in het Ratten pak(Video),hetgeen een klein vermogen kost door u betaald middels het subsidiegeld.
Schokkend: Rechter J. Kruis bekent tijdens de zitting op een vraag van ing Steve Brown of hij op de gastenlijst staat van de ‘Judas-Raadkamer van ‘Joker-Peter R‘ de Vries’. Hij antwoordde op die vraag van Brown dat hij daar geen antwoord op gaf en daarmee is het adagium Wie zwijgt stem toe van toepassing. Hij staat dus op die ‘Judas-lijst’ van ‘Joker Peter R .de Vries’ (Video) ,alwaar Rechters Killer Queens heten en blijkens zijn antwoord kennelijk alle (corrupte)’SBS- Showbizz Riool- Rechters’ van NL. Alleen op grond van dat voorgaande feit maken wij geen schijn van kans. En daarmee kan gesteld worden dat de Rechtspraak in NL van de altijd liegende ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co'(Video) verworden is tot een ‘Judas-Raadkamer’ van ‘SBS-Riool-Showbizz’ van’ Maffia Boss John de Mol’ en de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’. De Stem van de Straat redactie met ‘Underground Presentator Steve Brown’, ‘Allesdeskundige Joke’, ‘Godmother van de Pijp Syl’ , ‘Ouderen activiste Gonnie’ , ‘Ouwehoeren Martine & Louise’ , ‘Street IT specialist Fab’ , ‘Street Pitbull Janice ‘, ‘Speedschrijver en Straatdichter Jaap’ , ‘Melder van Misstanden Nico van den Ham’ en ‘Allesweter van het Recht & Misdaad Maarten van der Tas’ laten zich niet door Rechter J.Kruis aka ‘De Allesontkenner’ (=Showbizz naam van de Raadkamer) en ‘Misdaadgroep Stimulereringsfonds van de Journalistiek’ knippen en/of scheren als Makke Schapen.
Wij hebben de corrupte oren van Rechter J.Kruis de Allesontkenner  van ‘Joker Peter R. de Vries’ behoorlijk gewassen.
U ziet a.s. maandag de hele zitting bij de Stem van Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV met schokkende (de leugens zijn niet te tellen van de wederpartij) en hilarische beelden( de Rechter is selectief dom).