(van onze Internationale ‘Royal-Elite-Olie-Shell-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Koning heeft geen ‘Shell-aandelen’, want die staan op een ander naam net als bij de Maffia(Video).Het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’ van ‘Graai –King Willem’ veel duurder dan begroot’
Het Republikeins Genootschap vestigt een paar dagen voor ‘Koningsdag der Zotten&dronkenlappen’ de aandacht op de ‘Mega-kosten’ van het Nederlandse Feodale ‘Parasieten-Incest-Koningshuis'(Video). Na eigen gedegen onderzoek concludeert het Republikeins Genootschap, die voor afschaffing van de Parasieten- Monarchie is net als wij, dat de Oranje-Parasieten bijna zes keer zoveel kosten als officieel begroot door de altijd liegende Taxfree-Shell-Rutte&Co. De altijd liegende RVD van ‘Hofnar Rutte’ bralt in een reactie van ’op giswerk gebaseerde’ berekeningen. Het Genootschap heeft twee jaar onderzoek gedaan naar de ‘Mega-kosten’ van het ‘Taxfree-Shell-Koninklijk Huis’ en komt terecht tot de conclusie dat het zo’n 350 miljoen euro kost. Sommige onderzoekers beweren zelfs 500 miljoen euro per jaar. Daar in is niet eens in meegenomen de 4000,- euro per dag die Prinses Amalia vanaf haar 18de Taxfree per jaar vangt. In de begroting van ‘Hofnar Rutte’ staat officieel 59,4 miljoen euro en dat hij altijd liegt weet inmiddels zelfs de ‘Wij Slikken alles voor zoete Koek massa’.

Ophef kapsel Prins William 200 euro. Jurkje Maxima 35.000,- en 4000,- euro per dag voor Prinses Amalia geen probleem(Video).

 

Volgens hoofdonderzoeker René Zwaap, die informatie stelt te hebben gekregen via klokkenluiderssite Wikileaks en bronnen bij de RVD, zijn er namelijk ’verborgen-VIIP- kosten’ zoals extra beveiligingskosten, ontelbare privé VIP- Vakanties, Bewaking van de Kapitale Villa’s (staan 11 maanden per jaar leeg) in het Buitenland, Peperdure, schimmige Privé Feestjes(Video) en vooral het mislopen van honderden miljoenen belastinginkomsten.

Misdadige-(incest)-Taxfree- Oranjes(Video)’ veel rijker. President Morales:’Monarchie is belediging voor de mensheid’. Dutch King Willem beledigd.

Het Republikeins Genootschap denkt bovendien dat de ‘Oranjes-Parasieten’ veel rijker zijn. Zakenblad Quote schat in dat onze koninklijke familie zo’n 950 miljoen euro bezit, omdat zij het natuurlijk ook in de broek doen voor ‘Orjane-Misdaadgroep’ de republikeinen denken dat het om zo’n 12 miljard euro gaat. Wij gaan er vanuit dat het eerder tegen de 20 miljard aan zit. Zwaab, ook hoofdredacteur van het naar eigen zeggen ’permanent noodlijdende en door de MSM verguisde ’ blad De Republikein, erkent dat de onderzoekers niet zeker van hun zaak zijn: „Het is gebaseerd op aannames, maar wel op harde historische gegevens.”Tijdens een persconferentie in Den Haag, waar oude het publiek zaten te mopperen over de volle peperdure kledingkast en juwelen van Koningin Parsiet Maxima en haar vele peperdure Privé reizen zonder haar man bolle King Willem, werd na kritische vragen duidelijk gemaakt dat het onderzoek vooral als doel heeft om meer transparantie te krijgen over de kosten van het middeleeuwse,Feodale Koningshuis.

Willem-Alexander koopt uit solidariteit met zijn Volk na peperdure Audi nu ook peperdure boot(Video).

 Elk Alternatief is een verbetering.
Er is niet gekeken naar de niet bestaande baten voor Nederland bijvoorbeeld bij handelsmissies, de publicitaire waarde en de kosten van hun ’alternatief’, maar dat hebben wij wel gedaan. Er hoeft helemaal geen alternatief te zijn voor de Koninklijke Parasieten met een besparing van 300 miljoen kan Nederland genoeg buitenlandse Dictators omkopen om ‘Mega- Bloed-Orders’(Video) binnen te halen. Bovendien is dan eindelijk het Middeleeuwse, Feodale principe van ongelijkheid bij geboorte af geschaft. Het Republikeins Genootschap voert traditiegetrouw op ‘Taxfree-Shell-Koningsdag’ actie tegen de Parasieten Monarchie. Veel succes heeft de club niet, de Oranjes zijn onder de Nederlandse ‘We slikken alles voor zoete Koek bevolking Tokkies’ nog altijd razend populair. Dat laatste  komt vooral ook omdat de ‘Media-Maffia’ van ‘Maffiaboss- John de Mo’l en de ‘Goede Doelen Maffia -Oplichter&Riool Showbizz- King Joop van den Endel’ en ‘RTL Riool-Boulevard’ het Koningshuis de Hemel Wonderland in prijst. Denkt  u allen maar aan het ranzige Koningslied van de Joop van den Ende.

Altijd Liegende ‘Royal -RVD’: foutief.
De altijd liegende RVD van ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’ heeft veel op de berekeningen aan te merken, maar maakt dat niet concreet. “Het vermogen van het (Taxfree)-Koninklijk Huis zijn „gebaseerd op giswerk en daarom houden wij het al jaren geheim en mag onze Boss Maxima misschien een jurkje van 30,000,- euro kopen en de hele wereld Privé rondreizen in het haar Luxe- Staats Oranje Boven- privé Jet ”, reageert de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) van ‘Hofnar Rutte’. De RVD zwijgt over de hoogte van dat vermogen, omdat dat „privé is en dat het Volk zich waarschijnlijk de beroerte zou schikken.” Eerdere schattingen lopen uiteen, maar de meeste corrupte (Oranje) -deskundigen houden het op ongeveer een miljard euro en dat is klinkklare onzin.De cijfers van het Republikeins Genootschap over de jaarlijkse kosten kunnen ’alleen al niet kloppen’ omdat de koning ’gewoon belasting betaalt’, liegt de RVD. Maar de dienst geeft wel toe dat voor het staatshoofd enkele uitzonderingen gelden. In een vergelijking met andere vorsten ziet de RVD niets. „Het is appels met peren vergelijken.”Over beveiligingskosten laat de RVD zich nooit uit. Dat zou kwaadwillende ongewild wijzer kunnen maken(kuch, Kuch).  De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis  nooit zal worden vervolgt: