(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte&Co’ weer gelogen: Wel memo’s ‘Shell-Cadeau van Rutte’ van 1,4 miljard dividendbelasting, maar niet openbaar(Video).
Het Lieg en Bedrieg ‘Royal-Taxfree-Shell-Kabinet Rutte’ maakt de veelbesproken duistere memo’s over het afschaffen van de dividendbelasting nu toch openbaar. Dat heeft minister-president de ‘Godfather Rutte’ van de altijd liegende VVD-Misdaadgroep bekend gemaakt na een ‘Crisis-Lieg-coalitieoverleg’. Men had eerst nog even overwogen om Poetin de schuld te geven zoals de pas afgetreden ex VVD Vicepremier&’Super-Leugenaar Zijlstra’ altijd heeft gedaan( zit nu in het Luxe Wachtgeld te liegen), maar nu is er voor gekozen de stukken dinsdag naar de Tweede Kamer te sturen.Afgelopen vrijdag tijdens zijn wekelijkse ‘Lieg&gebral-Conferentie’ bij zijn ‘Staats-NPO’ met de vaste corrupte ‘Jaknikkers-parlementaire- Pers‘ hield Rutte een ‘Nep en Fop-Staatrechtelijk’ betoog dat dergelijke memo’s nooit openbaar mogen worden gemaakt, want het was volgens hem in strijd met de Grondwet en dan zou er nooit meer een  ‘Pluk de armen en zieken kaal Kabinet3’ ( Rutte en/of vergelijkbare Boef) kunnen worden geformeerd. Maar nu gebleken is dat zo’n beetje zijn hele schaamteloze  en gewetenloze Kabinet heeft gelogen plus alle betrokkene corrupte Partijleiders Segers, Buma en Pechthold heeft hij nu gekozen voor de vlucht naar voren. „Het is goed om een eenmalige uitzondering te maken op de vertrouwelijkheid van de stukken( om onze hachje te redden). Eenmalig, want als we dat bij andere stukken doen dan wordt duister formeren in (Babana-Fraude)-Nederland onmogelijk”, liegt Rutte alweer.

VVD-Beroepsleugenaar Wiebes’ kreeg toch’ Cadeau Rutte-1,4 miljard-memo’ aan Multinationals onder ogen na eerst te hebben ontkend(Video). VVD-Beroepsleugenaar Wiebes’ kreeg toch’ Cadeau Rutte-1,4 miljard-memo’ aan Multinationals onder ogen na eerst te hebben ontkend.

Ook de twee memo’s van huidig ‘VVD-Minister &Beroepsleugenaar Wiebes’ (Economische Corrupte Zaken voor de Rijken) aka “Alle armen aan het Gas”, waar wij vandaag over schrijven, worden openbaar gemaakt. Ze moeten wel in de hoop dat zij daarmee de aandacht af te leiden van het feit dat de hele ‘Judas-Collatie CU,CDA,VVD en D66’ heeft lopen liegen om het Volk jaarlijks van 1,4 miljard te beroven voor de ‘Royal-Taxfree-Shell- Multinationals’.’Beroepsleugenaar Rutte’: „We vragen ook bij de departementen nog of er stukken zijn ten behoeve van de (Shell)-formatie, zodat we niet later net als bij onze gewaardeerde gedwongen afgereden  ‘Crimefighter& Buschauffeur& Jeugdzorg- Maffiose Teeven’ (Video)weer voor verassingen worden geplaats van bonnetje weg en bonnetje niet weg.” De oppositie en 90% van het Nederlandse Volk wilde dat de duistere  documenten openbaar zouden worden gemaakt en 55% wil dat het altijd liegende ‘Regiem Rutte3’ vervolgd wordt en in het gevang gegooid.