(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep liegt (Video) dat hij niet wist of hij zich kan herinneren van het bestaan van zijn cadeau 1.4 miljard aan de ‘Taxfree-Shell-King Willem- Multinationals-memo’s’(Video). Het ‘Psycho-VVD–geheugen’:Indien met betrapt wordt op liegen en bedriegen dat kan men dat zich niet herinneren (kuch).Dat geeft de burger  weer eens vertrouwen in de corrupte Gevestigde Orde politiek en King Willem als ‘Graai-hoofd’ van de ‘Taxfree-(Shell)-Staat’.

VVD maakt alles kapot wat het gewone Volk Lief is met ‘Judas-hulp’ van het CDA, D66 en CU(Video).

Worden Rutte en zijn D66 ‘DDR66-Rat- Staatssecretaris van Financiën voor de Rijken Menno Snel’ de volgende Ministers die moeten afreden wegens het voorliegen van de Tweede Kamer en het voor 30-40 procent kaal geplukte Volk(video). Nou doen Premier ‘Godfather Rutte’ en al zijn Ministers de afgelopen jaren niet anders, maar deze keer is hij weer eens op heterdaad betrapt. Voor hem gingen al de ‘Kleine Fraudeur-Weekers’(Video)  ‘Bral-Ivo Opstelten’, ‘Mega-Fraudeur-Ard ‘van der Steur’, 3 x Dood door Schuld- Yab-Yum Hennis’, ‘Drugsgeld- Witwasser Griezel Teeven’(Video) en de grootste leugenaar van het stel de Oorlog‘s-Hitser en Rusland hater Zijlstra. Al deze ‘VVD-psychopaten’ hebben minimaal een afwijking gemeen: Geen geweten en altijd last van hun geheugen als ze weer eens betrapt worden op liegen en bedriegen van het Nederlandse Volk. Maar ook de CU Duivelse Ministers Schouten van de ‘Mega Auschwitz- Varkens-stallen en de D66 DDR66 ‘Gladde Aal-Wouter Koolmees’ hebben gelogen, want die hebben inmiddels erkent dat zij wel wisten dat deze ‘Royal-Taxfree-Shell-King-Willem-memo’s’ bestaan, maar zwegen tijdens het Kamer debat toen daar naar gevraagd werd door de oppositie. En dat is ook een vorm van liegen en bedriegen,dus die twee smeerpoetsen zouden ook moet aftreden!

Maar wat maakt het feitelijk eigenlijk uit? De ‘We slikken alles voor zoette koek massa ‘(Video) slikt het toch altijd! Tijdens de Informateur ‘Shell-CEO & Massamoordenaar- Zalm’ formatie zijn duistere stukken opgesteld over de afschaffing van de dividendbelasting, maar die worden niet openbaar. Nu ff geen Sleepwet van de D66 DDR66 ‘Bilderberg -Jonkvrouw Ollongren’ ! Twee onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hadden een beroep gedaan op de Wet openbaarheid van bestuur om de stukken te kunnen bestuderen en daar had ‘Taxfree-Shell-Rutte& ‘Nep en Fop Christelijk CD&CU’ even geen trek in.Het corrupte Ministerie van Financiën voor de Rijken (=Duivels, Matteüs 19:24 – Een kameel door het oog van een naald ) van de ‘CDA Rat Hoekstra’ en de ‘D66 Ratje Snel’ wijzen dat verzoek af. Zij erkenen wel dat er stukken van corrupte ambtenaren bestaan die zijn opgesteld op verzoek van de formerende misdaadpartijtjes, maar het vindt dat het belang van openbaarmaking niet opweegt tegen het voorkomen van “onevenredig nadelige gevolgen” voor de betrokkenen corrupte ‘CU-Incest-Bijbelbelt Boss Segers’, Elite-Pedo-Schandknaap- Pechthold’, ‘Censuur-Lord-Boss-Buma’, ‘Crime Boss-Rutte’ en ‘Taxfree Shell-Graai King Willem&Co’. Nu ff geen Sleepwet!

Nazi-eugenetica: Gehandicapten gediscrimineerd, berooft, vernederd en uitgebuit door Rutte&Co(video).

Afschaffing van de dividendbelasting kost jaarlijks 1,4 miljard euro en is één van de meest omstreden criminele maatregelen in het ‘Puk de armen en zieken kaal regeerakkoord’ op het korten van Gehandicapten na. De kritiek van de Oppositie spitste zich toe op de vraag wat de duistere achtergrond is van de afschaffing en welke stukken eraan ten grondslag lagen en dat Rutte en zijn ‘Ministers-Bende’ weer eens heeft gelogen en gejat voor het fascistische Groot Kapitaal, die verantwoordelijk zijn dat er jaarlijks 15 miljoen kinderen sterven van de honger en dat dieren vreselijk misdadig worden behandelt voor de ‘Bloed-Winst’ .

Rutte&Co:Liegen moet kunnen tijdens de ‘Vrije pluk de armen en zieken kaal- gedachtewisseling’.
Premier  ‘VVD Godfather Rutte’ en andere criminele deelnemers aan de duistere formatie bralden en logen in de Kamerdebatten daarover dat er “naar hun beste weten geen memo over heeft bestaan“. Rutte erkende wel dat er “allerlei teksten in wording waren die onderdeel zijn van het pluk de armen en ziekenformatieproces“.De premier  ‘VVD-Godfather Rutte’ bralde toen ook al dat de ‘Feodale- Koninklijke Grondwet’ en de Wet -(geen)- openbaarheid van het ‘Rat in pak bestuur'(Video) niet verplichten om persoonlijke beleidsopvattingen van corrupte ambtenaren en  corrupte gewetenloze Partijleiders als Segers, Pechthold en Buma bekend te maken en dat hij (en Shell en King Willem) daartegen zou zijn. Hij benadrukte dat je niet alles in “het volledige licht van de openbaarheid kunt zetten ,omdat het dan lijkt of  ik en zij ook onder de Sleepwet vallen en die is alleen voor de’ Islam’-Baardmannen, Poetin en ‘Monsters’ als Willem Holleeder en de verwarde “Labbenkakken” en helemaal niet voor mij en mijn billenmaatjes (Junkie)- Gordon en ( CDA-Captain Gay)- Eurlings, Weekers en Dunne & Dikke de Jagers(Video),etc. en mijn ( Taxfree-Graai-Shell)- King Willem “.

Het corrupte Duivelse CDA Ministerie schrijft nu in de afwijzing(.pdf) dat “openbaarmaking van de stukken afbreuk doet aan de bescherming van noodzakelijke vertrouwelijkheid waarin de informatiebesprekingen en -onderhandelingen plaatsvinden en de daaraan deelnemende partijen hun standpunten moeten kunnen bepalen(Kuch)”. Het schaamteloze Ministerie voegt eraan toe dat “openbaarmaking van zulke documenten ertoe kan leiden dat het vertrouwen en de verstandhouding tussen (misdadige)- regeringspartijen, (Lieg en Bedreig)- kabinet, specifieke walgelijke en criminele bewindspersonen en de Kamerfracties van het CDA,CU, D66 en de VVD, ook na voltooiing van de ‘Taxfree-Shell-King Willem-formatie’ wordt verstoord“.

Explosief(Kuch) de ‘VVD-Pedo-Rapist Demmink-Doofpot‘ in.
De oppositie wil opheldering van de altijd liegende premier. In het NOS Radio 1 Journaal noemde GroenLinks Rechts-leider ‘Yes we can Boy-Klaver’ de ‘Doofpot-brief’ van het ministerie”explosief”. Volgens hem wekten de corrupte en liegende onderhandelaars in de Kamerdebatten de indruk dat de oppositie vroeg naar niet-bestaande memo’s, maar blijken er nu toch stukken te zijn.Hij wil dat de stukken alsnog openbaar worden. Klaver wees erop dat er terecht veel kritiek was op de afschaffing van de dividendbelasting, ook van economen, terwijl ‘Bankier-Gangster’(video) lopen te Graaien en de gehandicapten en uitkering gerechtigden gekort worden op hun toch hongeruitkering en salaris. “Dan willen we wel weten waarom ze dan toch in hun Duivelse wijsheid hebben besloten deze maatregel te nemen.” Volgens hem “schaadt het niet publiek maken van de memo’s het vertrouwen van de samenleving“.Dat steeds ontkend is dat er documenten waren, kan volgens Klaver maar twee dingen betekenen: “Of ze liegen dat ze barsten of ze hebben echt niet opgelet aan de formatietafel en 1,4 miljard over de balk gesmeten.”Ook SP-leider Marijnissen vindt dat de onderbouwing van de maatregel nu openbaar moet worden. “Met de hand op het hart werd gezegd dat er geen onderbouwing lag. Wel dus“, twittert ze.

 

Protesten in heel Frankrijk tegen de arbeiders verrader Macron verzwegen door de MSM en NATO-Stoltenberg’ Held van de MSM& Tweede kamer(Video).

Zelfs de Staats-NOS , die normaal gesproken zich alleen bezig houdt met waarschuwen voor het grote Russische gevaar en de NATO(Video) en de Sleepwet de Hemel in te prijzen heeft sinds februari een Wob-verzoek lopen om de stukken die er zijn over de Duivelse ‘Taxfree-Shell-King Willem- dividendbelasting’ in te kunnen zien. Het corrupte Duivelse Ministerie heeft laten weten dat de behandeling van dat verzoek door problemen met de post vertraging op heeft gelopen, want natuurlijk ook weer een leugen is, dat begrijpt zelfs een klein kind.