(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren werd een nieuwe extreem misdadige Monster-Wet-Aktion T4’(niet van ‘Monster’- Holleeder,maar van ‘Monster Rutte’) behandelt in de voor het merendeel corrupte, laffe en gewetenloze Tweede Kamer ,die de gehandicapten dwingt om voor 20% onder het ‘Honger-minimumloontje’ bij de ‘VVD- VNO-NCW Werkgevers’ (slavendrijvers) van de “Labbenkakken King Hans de Boer” te gaan werken. Daar in tegen krijgen de ‘Taxfree- Multinational’ jaarlijks 14 miljard cadeau van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en de ‘CU-incest-Bijbelbelt’ en het ‘Nep en Fop Christelijke CDA’. Waarom? Is dat niet pure wettelijke discriminatie van de Gehandicapten die veel weg heeft van de ‘Nazi-eugenetica’- Aktion T4) En waarom grijpt het College van de Rechten van de mens niet in? Nou simpel, dat is het subsidievretende- ‘Kul- College’ eenvoudig bij Wet verboden net als in Nazi- Duitsland van Hitler!

De VVD&NPO-Stelling(Video) van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

De corrupte en Neonazi –partijtje CDA,CU, VVD-misdaadgroep en D66 DDR66, die slechts een zetel meerderheid hebben door n.b. de ‘VVD -Huisjesmelker Haga’(die zou ze eigen moeder nog Eugenetica doen voor poen(Video) ) die het regiem van Rutte&Co steunen vonden bij nader inzien de nieuwe ‘Monster-Eugenetica –Wet’ ook niet zo menselijk, maar ja het stond nou eenmaal op verzoek van ‘Monster-Rutte’ en zijn ‘Elite-Pedo-Schandknaap-Pechthold’ van D66 DDR66 in het ‘Pluk de armen en zieken kaal-regeer akkoord’ en daarom moest deze Wet ondanks zware massale kritiek vanuit uit de maatschappij en van de oppositie toch worden aangenomen.

When we are at War.

Monster-Rutte en zijn Neonazi  partijtjes  waarschuwde nog wel dat het Volk ( de ‘We slikken alles voor zoete koek mensen’(Video )) vooral moet oppassen voor het Russische gevaar (Video)en Wilders en ‘Monsters’ als Holleeder. Daar was de Staat-NOS het volledig mee eens. U begrijpt natuurlijk ook wel dat als deze ‘Monster-Eugenetica -Wet’ en het cadeautjes van 1,4 miljard per jaar aan de ‘Taxfree -Multinational’ een onderwerp zou zijn van een referendum dat 80-90 procent van de Nederlandse bevolking tegen zou stemmen.En alleen de Ratten in pak(Video) voor stemmen en die 76 ‘Monster-Eugenetica–smeerpoetsen’ van het CDA, CU, VVD en D66 die in de Tweede Kamer zitten, maar thuis horen in de cel en/of een TBS-inrichting.