(van onze Internationale ‘Royal-Elite-Olie-Shell-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Shell-inkomsten’ Koningshuis Staatsgeheim(Video).
Het is een publieke geheim dat de Taxfree-Shell-Koninklijke familie zo rond de 25% van de Shell aandelen bezit en dat die aandelen onder de 4% op naam staan van de hele Familie en/of Trust- fondsen en /of duistere Stichtingen.Kennelijk is er een charme offensief ingezet nu ‘Taxfree-Shell’mee profiteert van het door zijn ‘Hofnar Rutte’ cadeautje van 1,5 miljard per jaar aan de Multinationals boven(Video) op de 110 miljoen euro uitkering van de Staat die ‘Taxfree-Graai-King Willem’ jaarlijks vangt. En zijn oudste puber dochter daarnaast vanaf haar 18de nog eens een keer een uitkering van 4 duizend euro Taxfree per dag vangt van de Staat ( u dus).

Aanslagen ‘Kleine Luiden’ na onthullingen Panama Papers, maar Taxfree Koningshuis&Elite buiten schot(Video).

 Rutte laaiend toen Wilders begon over zijn ‘Royal-GOOD OLD-Shell-Boy’s-Vriendjespolitiek’(Video).
Het algemeen bekend dat koningin Wilhelmina ooit 25 procent van de aandelen van de oliegigant had en er is nooit gemeld dat zij die verkocht heeft. Van Willem-Alexander wordt nu dus klip en klaar gemeld door zijn ‘Royal-Staats-NOS’ dat hij ze niet heeft(kuch, kuch). Of dat in het verleden anders was, is onduidelijk, maar wij weten wel beter. Ook niet helder is of andere parasieten leden van het ‘TaxfreeShell-Koninklijk Huis’ nog  wel ‘Shell-aandelen’ bezitten op hun naam of ook inmiddels net als King Willem hebben weg geparkeerd op Belasting(Panama-Papers) paradijs eilandjes met geheime Trust- Fondsen en/of duistere stichten. En de massa slikt het weer als zoete koek.

Noot:En dan de connectie tussen de Koninklijke Shell en Beatrix. Begin vorig eeuw was Wilhelmina in bezit van 25% van de aandelen van Royal Dutch Shell. Deze RDS was tot stand gekomen in 1907 door een Fusie van diverse bedrijven, waaronder de Bataafse Petroleum Maatschappij, die eigendom was van de Oranjes. In deze tijd is er veel onduidelijkheid en wordt er zeer geheimzinnig gedaan over het kapitaal van de Oranjes. Volgens de huidige wetgeving moet bezit van aandelen van meer dan 5% openbaar worden gemaakt. Aangezien hier niemand van de Oranjes genoemd wordt, is algemeen aangenomen, (wat logisch is) dat de aandelen binnen verschillende mensen in de familie en via stichtingen is verdeeld, om beneden die 5% te blijven. Hoe groot nu precies het kapitaal is, blijft gissen, omdat ook niet bekend is of, en hoeveel aandelen verkocht zijn na Wilhelmina? Dat dit toch een som oplevert tussen de 1 en 5 miljard, afhankelijk van 5% tot 25%, wordt tot op de dag van vandaag ook niet tegengesproken.(Bron: Commentaar vandaag)