(door Joost Niemoller en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIRDe Westerse propagandamedia wordt steeds schaamtelozer met Gifgastruc(Video). Trump& Macron & May vallen niet bestaande Chemische Labs en kinderen aan in Syrië. Rutte prima actie(Video)!
Veel van de beelden die u op de ‘Taking Heads- Tv’ ziet over Syrië, zijn in scene gezet dankzij het initiatief van de CIA, en de Britse en Franse geheime dienst en zelfs de AIVD ( heeft 30 miljoen gestort aan de White Helmets) o.a. dit ex-lid van de Britse geheime militaire dienst de psychopaat James Le Mesurier, oprichter namens de CIA en Britse en Franse geheime dienst van de ‘The White Helmets-Moordenaars’.

The False Flag: Syria first ‘Mad Dog Trump- strike’ in World War 3 – Deep Analysis(Video).

Opmerking:Maak vanavond  kennis met ‘Pyscho-NOS-man-Rusland- correspondent- David Jan Godfroid’(Video) en ‘Boy- Macron&Pedo-echtgenoot’& Lair-May en de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video). Ook aandacht voor de ‘Huurmoordenaars met de Pen’ van  het ‘oude mannen PvdA-Vod Het Parool’. En Nico van den Ham komt met schokkend nieuws over Bejaarde berovers en hun ‘Deurwaarder& Advocaten Tuig’ ,die maar niet vervolgd worden in “Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA en CU en de totale ontmaskering van de White Helmets  ‘Massamoordenaars Al-Nusra Front or Jabhat al-Nusra (Arabic: جبهة النصرة )’ en ‘Mad Dog Trump’.