(van onze ‘Elite Bankier-Gangster -Graai&Naai -Kabinet Rutte3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oudtopman Bankier-Gangster Van Lanschot krijgt bijna ‘zeven Sorry- ton’ jaarsalaris mee.
FNV Finance noemt de ‘Mega-loonsverhoging’ aan de Zakkenvullers Top van Van Lanschot Bankier-gangsters “éeen de zoveelste deuk in het imago van de financiële misdaad sector van ‘Taxfree-Shell-Rutte ‘en de ‘Nep en Fop Christelijke CDA&CU’(video)”. De vakbond werd voor de zoveelste keer het afgelopen jaar onaangenaam verrast met het nieuws dat wéér een misdadige financiële instelling de beloning van de ‘Top- Gangsters’ (allemaal lid van de VVD-Misdaadgroep) exorbitant verhoogt over de rug van de Laagste en lage middenklasse.De voormalige ‘ABN CEOGangster en Top VVD-er en tegenwoordig CEO van Shell Zalm’ begrijpt de opheft totaal niet.

Bankier-Gangster Herman de Wilde vervolgd met ‘Freddie ‘s Schildpad-recht’ voor het jatten van miljoenen van een Weeskind.
Uit stukken voor de aandeelhoudersvergadering blijkt dat ‘Van Lanschot Bankiers-Misdaadgroup’ het toch al ‘Mega-salaris’ van topman ‘Elite-Gangster Karl Guha’ met 20% wilt verhogen naar 1,5 miljoen euro. De drie andere bestuurders van de Misdaadbank gaan er zo’n 25% op vooruit en verdienen dan meer dan een miljoen euro per jaar.Ger Klinkenberg, bestuurder FNV Finance: ‘Het oude graaien en naaien lijkt weer terug te zijn in de financiële misdaad wereld sinds het aantreden van het reactionair ‘Gasmuntje- Kabinet van Rutte 3′(Video). Maar ondanks de aantrekkende economie voor de Elite is het zwaar onderhandelen met de instellingen om te komen tot 2% voor de “gewone” medewerkers. De beloningsverhoudingen gaan steeds verder uit de pas lopen. Deze groeiende ongelijkheid moet aan banden worden gelegd en feitelijk horen deze leiden thuis in de gevangenis of in een Tbs-inrichting. Zij richten de maatschappij meer schade aan dan de Mocro Maffia en Willem Holleeder en de Moterbendes clubs bij elkaar(Video)  en vooraal natuurlijk ‘Capo di tutti capi  Poetin’ met zijn Gifaanvalen op u(Video), de gewone Burgers (kuch).” Komende donderdag presenteert FNV Finance de resultaten van het onderzoek naar Top ‘Graai en Naai-beloningen’ bij Misdaad-banken en ‘Verzekeraars in de dood(Video)’. In dit onderzoek, uitgevoerd door Motivaction, peilt FNV Finance hoe het Nederlandse publiek én medewerkers uit de financiële misdaad sector aankijken tegen de waanzinnige hoge ‘Graai en Naai -topbeloningen’ in de financiële misdaad sector. Aanleiding hiervoor was de verrijking van de ‘Elite-gangster- top’ van ING-misdaadgroep, ASR-misdaadgroep, NN Group-misdaadgroep en NIBC-misdaadgroep.