( van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nog geen paar dagen geleden moest de ‘Alles-neuker Peter R de Vries’(Video) getuigen in de Zaak Holleeder. Zijn optreden was te walgelijk Narcistisch van woorden en hij pleegde aan de lopende band meineed(Video). Maar daar geen woord over in zijn ‘Judas-Raadkamer.Iedereen in de Raadkamer beriep zich wat dat onderwerp betrof laf en kennelijk bang voor De Vries op zijn zwijgrecht. Over de inhoud van het SBS bejaarden ‘Riool-Judas-programma’ is elk zinnig woord één te veel. Het enige dat van belang is dat u weet wie er van de corrupte ‘Pulp-Maffia mediageile’ politie, de corrupte advocatuur en het corrupte OM en de corrupte gerechtelijke macht meewerken, zodat u indien u bijv. voor de Rechter staat dat zooitje per direct kan Wraken(Video). Dat u weet welke verlopen advocaat u niet moet nemen en welke politiemensen corrupt zijn en dus hun proces verbaal 0,00 waard zijn indien u wordt aangehouden.

Zelfs de Titel “Het Geheim van de Raadkamer” is een leugen van Peter R. de Vries(Video).

Toch blijft het bizar dat hij zijn gasten van Onderwereld en /of ‘SBS-Tokkie-Bijnamen’ blijft voorzien in zijn opening van het debiele SBS-programma van ‘Maffiaboss John de Mol’. Inmiddels kunnen wij Rechter ‘Killer Queen-Nienke de Waele’ en ‘altijd trefzeker Officier van Justitie Wouter Bos’ wel kwalificeren als ‘TBS-draaideurcriminelen’, want die zitten bijna iedere aflevering ‘Verschut’ bij De Vries. De verlopen advocaat ‘Nico Meijering –altijd levenslang ‘komt ook al een end in die richting. Hier komt het rijtje corrupte mediageile gasten  van aflevering 7 met de nieuwe bijnamen:’ Politiechef’ ‘Jaco van Hoorn-al is de leugen nog zo snel’(kuch), ‘Rechter’ Nienke de Waele-de waarheid en niets dan de waarheid’(Kuch), ‘advocaat’ Nico Meijering-eerlijk duurt het langs’(kuch) en ‘Officier van Justitie Wouter Bos-daar kun je een eed op doen’(kuch, kuch.)

Ondanks dat er Mega media aandacht is voor rechtens vastgestelde’ Maffiajournalist en Politie-infromat Peter R. de Vries‘ zijn de Kijkcijfers wederom gedaald met 50.000 kijkers tot slechts 250.000 bejaarde SBS-kijkers en dat zou normaal voor John de Mol een reden zijn om het programma per direct van de buis te halen. Daar en tegen is het meest door de Media geboycotte programma de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) op gestoomd naar 500 duizend hits alleen al op Youtube.