(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘CDA-Psycho-Minister-Bijleveld’ bezoekt Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ om orders op te halen(Video)Deja VU: Het ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA&CU-Kabinet’ heeft begrip voor een aanval van ‘Mad Dog Trump’ op Syrië net als de Nederlandse Elite achter de Bomaanvallen op Vet-nam en Libië stond.Van de tien geboden heeft het CDA (en de CU) wellicht weleens gehoord, maar zich er aan houden hebben ze nog nooit gedaan. ‘Gij zult niet doden’ daar veegt de ‘Nep en Fop Christen’ de ‘nieuwe -CDA-Rat Minister Ank Bijleveld’ haar corrupte Duivelste reet mee af.

VN: geen bewijs gebruik Gifgas in Douma maakt ‘Mad Dog Trump’&NATO&MSM niets uit!(Video).
Het ‘Moordende -Kabinet Rutte3’ en de Staats-NOS met ‘Pyscho-NOS-man-Rusland- correspondent- David Jan Godfroid’ (Video)  en de NRC NSB&Hoofdredacteur Peter Vandermeersch (Video) hebben begrip voor een eventuele ‘vergeldingsaanval’ van de Amerikaanse Elite op Syrië wegens het (niet) inzetten van gifgas. Dat bralde de Duivelse Minister Moordenaar Ank Bijleveld van Defensie Wapenhandel woensdag in het corrupte Pentagon, waar zij op bezoek was als loopjongen van ‘Mad Dog-Trump’ om orders op te halen.Zij bralde eerder op de dag met de Amerikaanse minister van psychopaat Defensie Jim Mattis en toen kwam er volgens bronnen rook uit haar oren en reet en draaide haar hoofd om de havenklap 360 graden in de rondte. Zij hebben gebrald over een mogelijke ‘vergeldingsactie’. De Nederlandse Elite zit met de VS-Elite in de internationale moordende coalitie(NATO) tegen IS(kuch) en tegen de burgerbevolking en voert met F-16’s bombardementen uit in het oosten van Syrië.  Maar toen RTL recentelijk vroeg hoeveel burgers de F16 hebben vermoord weigerde Kabinet Rutte 3 de cijfers te verstrekken.

Opmerking Maak a.s. maadag  kennis met ‘Pyscho-NOS-man-Rusland- correspondent- David Jan Godfroid’ en de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video).