(van onze Internationale ‘Killer-Elite-Gangster-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog-Trump’s’ Message to Assad and Putin: Only America and my NATO Can Kill Syrian Civilians(Video). Derde Wereld Oorlog dreiging a La Cuba weer terug van het ‘fascistische-Groot Kapitaal’.
Medewerkers van de Verenigde Naties in Syrië kunnen niet bevestigen dat er afgelopen weekeinde chemische wapens zijn ingezet in Douma, een verwoeste en omsingelde voorstad van Damascus. Volgens een woordvoerster van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) zijn er in de afgelopen dagen wel mensen behandeld die problemen met de ademhaling hadden. Of die gezondheidsproblemen iets met chemische wapens te maken hebben, kon de WHO niet ter plaatse vaststellen, want daar is geen enkel bewijs voor. Ook hulpverleners van de vluchtelingenorganisatie Unhcr en het noodhulpbureau Ocha van de VN hebben geen enkele eigen informatie over de inzet van chemische wapens. Kan de ‘Mad Dog Trump’ en zijn NATO& Engelse ‘Tekkel May’ wat schelen.  Maar ook de NRC  NSB Hoofdredacteur Peter Vandermeersch(Video) en het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte’ staan weer achter Trump en May net als Kuttevanger-Balkenende ,toen Busch op grond van ‘fake-chemische wapens- info’ Irak binnenviel met als gevolg een miljoen doden en de teller loopt nog steeds dagelijks op in Irak.

 

Talking heads van de ‘Sinclair-dr Goebbels-Group’& ‘Staat-NOS’ met ANP Fake News van John de Mol(Video).

 

Saudi Crown Prince:’US-Killer-Elite’ Asked Us to Spread Ideology of ISIS. Rutte: Wij weten van niets(Video).

De VN en de pers mag slechts sporadisch de omsingelde enclave Duma in. Daar heersen de psychopathische extremistische ‘islamitische’ strijdgroepen die mensen en kinderen onthoofden en Levend in brandsteken, etc. en ‘werken’ Syrische hulpverleners de’Nep en Fop White Helmets’ die met honderden miljoenen euro’s gefinancierd worden door de Massamoordende en drugs dealende CIA(Video) en hun slaafse Britse geheimdienst en felle tegenstanders zijn van het regime van de Syrische president Assad en het Joodse en Christelijke geloof. Zij stelden dat de Syrische strijdkrachten afgelopen zaterdag met gifgas hebben gegooid en dat is genoeg voor ‘Mad Dog Trump’ en zijn NATO en de Talking Head van de corrupte Westerse Media. Tja, en die ‘Islam’-psychopaten zijn uiteraard betrouwbaar getuigen en goedgekeurd door de corrupte en altijd liegende CIA en de Britse geheime dienst, want die hebben ook de Russen de schuld geven van de ‘Gifaanval’ op een derderangs verlopen, bejaarde Russische dubbelspion en zijn dochter.

Opmerking Maak Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) .